سلام وقت بخیر. من نسخه جدید رو دانلود کردم و اصلا راحت نیستم با فضاش. حس شلوغی و سردرگمی میده
بخصوص که اون دسته بندی زوم و زیبوک دیگه نیست و انگار همه چی قاطیه. یا صفحه هوم. من چندتا درس همزمان میخونم ولی صفحه هوم فقط یکیشو نشون میده و برای بقیه درسا بایذ برم دوباره سرچ کنم پیداشون کنم.
دلم میخواد نسخه قدیمی رو دوباره داشته باشم. چجوری میتونم به همون نسخه قدیمی دسترسی پیدا کنم؟ در ضمن دیگه از اندروید استفاده نمیکنم و از آیاواس استفاده میکنم.
سلام دوست عزیز
در اپ زبانشناس پرو در قسمت «منابع من» هم میتونید دروسی که مطالعه کردید رو ببینید.
نسخهی قدیمی پیشنهاد نمیشه چون دیگه امکان به روزرسانیش نیست.
نسخهی iOS هم آپدیت نمیشه.
از نسخه وب استفاده کنید که با امکانات اندروید یکی هستش.
ببخشید یه موردی ک ب نظر من خیلی مهمه اینه ک ترتیب دروس تو زبانشناس معمولی میشد به ترتیب آخرین مطالعه یا ترتیبی ک حود برنامه چیده تغییر بدیم اینجوری راحت تر منابعمون رو پیدا میکردیم
مورد بعد اینه ک چرا مقدار تکرار دروس توی عنوان درس معلوم نمیشه
و اینکه مقدار ساعت شنیداریمون هم معلوم نیست
لطفا صفحه هوم زبانشناس و جوجمون رو هم بزارید
ما از قدیمی های زبانشناس هستیم و میخوایم ک نظراتمون هم لحاظ بشه تا بتونیم اپ مورد علاقمون ب بهترین شکل ارائه بشه
تو قسمت کاوش اون بالا که آخرین دروس باز شده رو برای من نمیاره. من الان چندتا درس دیگه دارم میخونم. ولی درسی رو برام میاره که فقط یه بار برای اولین بار دستم خورد رفتم توش.
عکس هم آپلود نمیشه اینجا که نشونتون بدم.
تازه فهمیدم اطلاعات تالارم طی این ۴ ۵ سال هم پریده. شبیه تازه واردا شدم
دوست عزیز درخواست هاتون برای همکاران مربوطه ارسال میشه تا بررسی و در صورت امکان به اپ اضافه بشه.
در مورد آیکن جوجه هم قبلاً به همکاران مربوطه ارجاع داده شده که در صورت صلاحدید به اپ اضافه میشه.
این مورد رو هم که میفرمایید قسمت منابع من برای شما موجود نیست رو هم لطفاً از صفحهی خانه ویدیو بگیرید و برای پشتیبانی اپ بفرستید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم و لطفاً موقع فرستادن ویدیو به این موضوع اشاره کنید که از نسخهی تحت وب استفاده میکنید.
ترتیب مطالعه هم براساس آخرین مطالعه هستش که داخل قسمت منابع من نشون داده میشه.
دوست عزیز اگه ممکنه به همکاراتون این مورد رو هم بفرمایید که( مثل سابق کنار جوجه اعداد لغاتی که الردی میدونیم+لغات مورد نیاز برای سطح بعد ) رو برگردونن تو نسخه پرو
سلام دوست عزیز
لغاتی که از قبل بلدید رو تو قسمت توضیحات هر درس روی آیکن i که بزنید میتونید ببینید.
کلا تو این قسمت لغاتی که از قبل اموختید، لغاتی که در حال یادگیری هستید و لغاتی که جدید هستن رو میتونید ببینید، که البته به صورت درصد نشون داده میشن.
در مورد لغات مورد نیاز برای سطح بعد هم به همکاران اطلاع داده میشه تا بررسی و در صورت صلاحدید به اپ اضافه بشه.