نحوه مرور مینی استوری ها چگونه است؟

این تاپیک مربوط به درس «داستان کوتاه قسمت الف» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «دروس پایه‌ی انگلیسی بدون تلاش»، فصل «دخترک زیرک»

در انتهای مینی استوری اول، ای جی هوک میگه این مینی استوری رو چندین بار گوش کنید و بعدش برید مینی استوری دوم. سوالم اینه که من تو یه تاپیک دیدم که گفته بود مینی استوری ها رو روزی دوبار ببینید. استوری اصلی و واژگان روزی یک بار. درمجموع یک ساعت میشه. ولی جوری که من از آخرین جمله ی ای جی هوک توی اولین مینی استوری درس یک شنیدم، فکر کنم منظورش این بود که چون سطح مینی استوری اول آسون‌تر و پایه ای‌تره، اول اونو چندین بار گوش کنید، بعدش که کامل مسلط شدین برید دومیه. آیا اشتباه میکنم؟

سلام دوست عزیز
دستور ای جی هوگ در اون لحظه خاص اینه: برای تسلط کامل روی مینی استوری اول (به دلیل پایه‌ای بودن) اون رو چندین بار گوش کنید و سپس به مینی استوری دوم بروید. این توصیه، یه دستور عمومی برای کل دوره نیست، بلکه یک راهنمایی مخصوص همون درس برای پیشرفت مرحله‌به‌مرحله است.

جمع‌بندی نهایی:

· توصیه‌ای که در اون تاپیک دیگه دیدید (روزی ۲ بار مینی استوری) یک برنامه کلی برای مرور روزانه است.
· توصیه‌ای که خود ای جی هوگ در انتهای مینی استوری اول می‌گوید یک دستورالعمل خاص برای یادگیری مؤثرتر همون درسه.

پس بهترین کار اینه: دستور خاص خود ای جی هوگ رو برای اون درس اجرا کنید(یعنی تا تسلط روی مینی استوری اول بمانید)، اما برای برنامه روزانه‌ی کلی‌تر، به توصیه کلی (روزی ۲ بار) به عنوان یه راهنما نگاه کنید.

بهتره برای شروع یادگیری از نکاتی که داخل لینک زیر گفته شده استفاده کنید.

و یه نکته‌ی دیگه اینکه لطفاً قبل از تاپیک زدن در آینده لینک زیر رو مطالعه کنید و نکاتش رو رعایت کنید.

1 پسندیده

خیلی ممنون از راهنماییتون:folded_hands:

1 پسندیده