حدود یک ماه پیش وقتی متوجه نواقص زبان شناس نسخه قدیمی شدم و فهمیدم که قابل اصلاح نیست، ناچار به نسخه جدید با همون زبان شناس پرو انتقال دادم. البته بدون کمک های تیم پشتیبانی زبان شناس بخصوص خانم برومند عزیز ممکن نبود. ![]()
![]()
بعد از چند سال از اپلیکیشنی که اینقدر دوستش داشتم، باهاش وقت گذرونده بودم، کتاب خونده بودم و یاد گرفته بودم خداحافظی کردم و پاکش کردم. این هم آخرین اسکرین شات ازش برای یادگاری ![]()
جالب اینجاست که فقط چند روز قبلش دو سال اشتراکی رو تمدید کرده بودم. تیم زبان شناس هم در انتقال اون تمدید همکاری کامل کردند. (جهت مقایسه من اشتراک مادام العمر اپلیکیشن دهکده زبان رو هم گرفته بودم. گوشی ام رو عوض کردم، بخاطر عدم همکاری تیم دهکده زبان نتونستم اشتراکی رو بازیابی کنم! پاسخگو هم نیستن متاسفانه، من که به این نتیجه رسیدم که میخوام مجبور کنند به خرید یک اشتراک دیگه که البته با این نحوه مشتری مداری بیخیالش شدم. جایی که حرمت مشتری رو نگه ندارند همان دکان بی مشتری باشه بهتره. در مقابل این ارزش مهم مشتری مداری و مشتری محوری رو همیشه در زبان شناس دیده ام، حتی در مقابل انتظارهای نابجا و حرف ها و نظرات نامعقول و میشه گفت بی ادبانه که جا داره به صبر و تحمل اونها آفرین بگیم)
نسخه پرو هم انصافا خیلی خوبه و الان که به اجبار دارم باهاش کار می کنم می بینم که به نسبت از اپ قدیمی به مراتب بهتره ![]()
![]()
هر چند که میتونه خیلی بهتر هم بشه، گام به گام و به تدریج، صد البته پیشنهادات و انتقادات ما هم کمک بزرگی خواهد بود
البته با اومدن زبان آلمانی کلی با تیم زبان شناس کار داریم هنوز. برای اون هم برنامه دارم ![]()
به شما هم پیشنهاد می کنم اگه هنوز با نسخه قدیمی کار می کنید هر چه زودتر به زبان شناس پرو منتقل کنید.
چند روز بعد به اون هم عادت می کنید و کمی بعد متوجه برتری های زیاد اون خواهید شد ![]()
![]()
زبان شناس، دمت گرم ![]()
![]()