خداحافظ زبان شناس قدیمی، سلام زبان شناس پرو

حدود یک ماه پیش وقتی متوجه نواقص زبان شناس نسخه قدیمی شدم و فهمیدم که قابل اصلاح نیست، ناچار به نسخه جدید با همون زبان شناس پرو انتقال دادم. البته بدون کمک های تیم پشتیبانی زبان شناس بخصوص خانم برومند عزیز ممکن نبود. :folded_hands:t4::rose:

@afsaneh_boroumand

بعد از چند سال از اپلیکیشنی که اینقدر دوستش داشتم، باهاش وقت گذرونده بودم، کتاب خونده بودم و یاد گرفته بودم خداحافظی کردم و پاکش کردم. این هم آخرین اسکرین شات ازش برای یادگاری :up_arrow:

جالب اینجاست که فقط چند روز قبلش دو سال اشتراکی رو تمدید کرده بودم. تیم زبان شناس هم در انتقال اون تمدید همکاری کامل کردند. (جهت مقایسه من اشتراک مادام العمر اپلیکیشن دهکده زبان رو هم گرفته بودم. گوشی ام رو عوض کردم، بخاطر عدم همکاری تیم دهکده زبان نتونستم اشتراکی رو بازیابی کنم! پاسخگو هم نیستن متاسفانه، من که به این نتیجه رسیدم که میخوام مجبور کنند به خرید یک اشتراک دیگه که البته با این نحوه مشتری مداری بیخیالش شدم. جایی که حرمت مشتری رو نگه ندارند همان دکان بی مشتری باشه بهتره. در مقابل این ارزش مهم مشتری مداری و مشتری محوری رو همیشه در زبان شناس دیده ام، حتی در مقابل انتظارهای نابجا و حرف ها و نظرات نامعقول و میشه گفت بی ادبانه که جا داره به صبر و تحمل اونها آفرین بگیم)

نسخه پرو هم انصافا خیلی خوبه و الان که به اجبار دارم باهاش کار می کنم می بینم که به نسبت از اپ قدیمی به مراتب بهتره :+1:t4::white_check_mark:

هر چند که می‌تونه خیلی بهتر هم بشه، گام به گام و به تدریج، صد البته پیشنهادات و انتقادات ما هم کمک بزرگی خواهد بود

البته با اومدن زبان آلمانی کلی با تیم زبان شناس کار داریم هنوز. برای اون هم برنامه دارم :smiling_face_with_sunglasses:

به شما هم پیشنهاد می کنم اگه هنوز با نسخه قدیمی کار می کنید هر چه زودتر به زبان شناس پرو منتقل کنید.

چند روز بعد به اون هم عادت می کنید و کمی بعد متوجه برتری های زیاد اون خواهید شد :smiley::oncoming_fist:t4:

زبان شناس، دمت گرم :oncoming_fist:t4::white_check_mark:

6 پسندیده

یخورده احساساتی شدم :smiling_face_with_tear:

واقعا دل کندن از یه چیزی که چندین سال آدم بهش عادت کرده سخته. این اسکرین شات خاطراتی رو برام زنده کرد. بمونه به یادگار

4 پسندیده

بله جناب ناصری عزیز

من بیش از پنج سال اون اپ قدیمی رو داشتم (چون پنج تا نشان سالگرد دارم، با اون می شمارم)

دیگه یک اپلیکیشن نبود

واقعا دوست من شده بود

اما اون دوستی در زبان شناس پرو تناسخ پیدا کرده

روح زبان شناس در یک اپلیکیشن جدید ! :smiley::herb:

ضمنا، بابت اضافه کردن زبان آلمانی متشکرم. امیدوارم تجربه خیلی خوب و موفقی براتون باشه. بی صبرانه منتظرم که بیاد و کار کردن باهاش رو شروع کنم. :white_check_mark:

برای خودم هم هدف گذاری کرده ام که در یک بازه زمانی سه ساله حداقل چهل تا زبان آموز آلمانی رو به جمع کاربران اضافه کنم و به امید خدا خواهم کرد :oncoming_fist:t4:

3 پسندیده

عجیبه… من به راحتی اشتراک دائم دهکده زبان رو با حساب کافه بازار به چند گوشی منتقل کردم.

4 پسندیده

زبان آلمانی اضافه شده؟توی کدوم قسمت آپ؟

2 پسندیده

هنوز اضافه نشده. دارن روش کار میکنن.

3 پسندیده

من نتونستم

برگه ای که اطلاعات کاربری ام رو روش نوشته بودم گم کردم

به شماره موبایل ایرانم هم دیگه دسترسی ندارم

اونها هم هیچ همکاری ای نکردند

چند بار هم بهشون ایمیل زدم

موتور چرخش یک اپلیکیشن کاربران اون هستند

مشتری راضی با خودش مشتری های دیگه ای هم میاره

کار خوب، بهترین تبلیغاته

1 پسندیده

یک نظر سنجی برگزار شد که اگه قراره یک زبان دومی به زبان شناس اضافه بشه چه زبانی باشه. زبان آلمانی انتخاب شد.

الان تو مرحله انتخاب نفرات تیم زبان آلمانی، تعیین منابع مطالعاتی و غیره اند. امیدوارم هر چه زودتر شروع بشه

ما هم منتظریم

اما هنوز معلوم نیست در همین اپلیکیشن باشه، ممکنه بصورت مجزا کار کنند که احتمال بیشتر رو هم به اون میدم

3 پسندیده

اها که اینطور.زبان آلمانی زبان خوب و مهمیه اما ای کاش زبان مهمتر و آینده دار تری مث چینی انتخاب میشد.زبان چینی واقعا محشره

2 پسندیده

در هر صورت من راضی ام و هر روز ازش استفاده میکنم.

2 پسندیده

یکی از دوستان گفته بود که مجله و نشریات روز رو هم میذارن

بخاطر اون بعد از مدت ها میخواستم نصب کنم که همکاری نکردند متاسفانه

اپ خوبی بود، اما با واقعا ضعف اطلاعات پشتیبانی دارند و بخشی از اطلاعات شون رو واقعا از دست داده اند و یا مشتری مداری شون خوب نیست

تو یک نظر سنجی که چند سال پیش دیده بودم بعد از زبان شناس بعنوان دومین اپ برتر آموزش زبان انگلیسی ایران انتخاب شده بود

2 پسندیده

بله

از طرفی حق با شماست

از طرف دیگه منم چند سال پیش یک آماری گرفته بودم و زبان آلمانی بعد از انگلیسی دومین زبان مورد علاقه ایرانی ها بود

مسلما در تمام دنیا اینطور نیست، شاید آمار من هم قابل تعمیم به تمام جامعه ایران نباشه

کشورهای آلمانی زبان همیشه از مقصد های مهم مهاجرتی ایرانی ها بوده اند

اما می‌تونه به این دلایل هم باشه

آلمانی در شش کشور اروپایی مهم استفاده میشه مثل آلمان، اطریش، سوئد، لوکزامبورگ، هلند و لینخن اشتاین

تو برخی کشورهای دیگه مثل آمریکا، کانادا، آرژانتین و برزیل هم جمعیت های آلمانی زبان داریم

آلمانی زبان ها بزرگترین گروه زبانی در مرکز و غرب اتحادیه اروپا رو دارند و بعد از خانواده زبان روس، در تمام اروپا

در کل زبان مادری بیش از صد میلیون نفر در دنیا است که از این تعداد حدود هشتاد درصد در خاک اروپا هستن

اقتصاد قوی: آلمان بزرگترین اقتصاد در اروپا و چهارمین اقتصاد بزرگ جهانه. دونستن زبان آلمانی شانس شما را برای کار در شرکت‌های آلمانی (که بسیاری از آن‌ها در سطح جهانی فعال هستند) یا شرکت‌هایی که با آلمان همکاری دارند، به شدت افزایش میده

این رو من الان با گوشت و استخوان حس می کنم. اگه آلمانی ام خوب بود راحت می‌تونستم دو برابر حقوق بگیرم

صنایع پیشروی آلمان در زمینه‌های مهندسی، خودروسازی، فناوری و شیمی که تسلط به زبان آلمانی برای متخصصان در این حوزه‌ها یک مزیت رقابتی بزرگ محسوب میشه

دانشگاه‌های برتر: آلمان دارای برخی از بهترین و معتبرترین دانشگاه‌های جهان است. خیلی از این دانشگاه‌ها شهریه بسیار پایینی (گاهی رایگان) برای دانشجویان بین‌المللی دارند، به شرطی که دانشجو بتونه به زبان آلمانی تحصیل کنه
شما فکر کن، برخی از بهترین دانشگاه های دنیا، رایگان، حتی کمک هزینه هم میشه گرفت

مراکز تحقیقاتی: آلمان یک قطب جهانی برای تحقیقات علمی و نوآوری است. برای دسترسی به متون و منابع تحقیقاتی اصلی نیاز به دانستن زبان اصلی است
دونستن زبان اصلی برای متون فلسفی و ادبی که آلمان یکی از مهدهای اون در جهانه هم مهمه

زبان علمی: در تاریخ، زبان آلمانی همواره دومین زبان مهم در علوم بوده است و هنوز هم هست. تا اواسط قرن بیستم، بخش بزرگی از مقالات علمی و تحقیقات پیشرو در جهان به زبان آلمانی منتشر می‌شد. الان حدود نه درصد

علاوه بر همه اینها چون زبان آلمانی از نظر ساختار و واژگان ریشه مشترک زیادی دارد ما که انگلیسی مون به نسبت خوبه بهتر و راحت تر یاد میگیریم

البته هر زبانی خوبی های خودش رو داره
و مسلما علاقمندی ها و اولویت ها هم متفاوته
اما از لحاظ اقبال عمومی جامعه، فعلا آلمانی دومه
هرچند از طرفی حق با شماست و با توجه به اهمیت چین در جهان، زبان چینی ماندارین هم اهمیت زیادی پیدا خواهد کرد. ولی اینو هم در نظر بگیرین با اینکه خیلی ساده سازی و بروز شده، ولی همچنان سخت ترین زبان معمول در جهانه

4 پسندیده

اگه از کافه بازار خرید رو انجام داده باشید، باید به حساب کافه بازارتون دسترسی پیدا کنید.

فکر کنم با ایمیل هم وارد شید بشه.

2 پسندیده

متاسفانه برگه ای که اطلاعاتش رو نوشته بودم گم شده
حالا اونها هم همکاری نمی کنند که اون اکانت فعال بشه دوباره
اشتراک مادام العمرش رو هم گرفته بودم
بنظرم اگه بخواهند می توانند کمک کنند

2 پسندیده

مرسی واقعا ممنون که وقت گذاشتین خیلی مفید بود.کلی اطلاعات گرفتم از صحبتاتون میدونستم آلمانی زبان مهمیه ولی نمیدونستم دیگه انقدددد مهم و با ارزشه ولی با همه اینا تصورم از زبان آلمانی اینه یه زبان سرد و خشک و بی رحم و خشنه

درسته تصورم بنظرتون؟:grin:

2 پسندیده

خواهش می کنم :folded_hands:t4:
بنظرم بستگی داره به موقعیت
مثلا تصور کنید وقتی یک مادر داره با بچه اش حرف می زنه، یا وقتی دو نفر که همدیگه رو دوست دارند، دارند با هم صحبت می کنند زبان زیبا و دلنشینی بنظر می رسد. اما تو کارخانه خود ما وقتی تو اون همه سر و صدای دستگاه ها، دو تا ماشین به هم میخورند داد ها و فریاد ها یادآور فیلم های جنگ جهانی دوم میشه که فکر کنم روی قضاوت ما در مورد این فرهنگ و زبان تاثیر زیادی داشته.
در کل طبق نظر سنجی ها مثل زبان فرانسوی یا ایتالیایی زیبا نیست، اما نقاط قوت خودش رو داره
تو یه آهنگ کاملا معمولی آلمانی شما رو منشن می کنم

1 پسندیده

منم نميدونستم آلمانی اینقدر اهمیت داره. اطلاعاتی که دادین عالی بود. ممنون