سلام
من ارشد ادبیات انگلیسی قبول شدم و یه هفته ای هست کلاسا شروع شده هیییچی متوجه نمیشم خیلی برام سنیگنه و کلمات بشدت سخت هستن، چه راهکاری پیشنهاد میدید برای اینکه بتونم رمان های ادبی را راحت بخونم و نقد و بررسی کنم
سلام
من ارشد ادبیات انگلیسی قبول شدم و یه هفته ای هست کلاسا شروع شده هیییچی متوجه نمیشم خیلی برام سنیگنه و کلمات بشدت سخت هستن، چه راهکاری پیشنهاد میدید برای اینکه بتونم رمان های ادبی را راحت بخونم و نقد و بررسی کنم
سلام دوست عزیز
ضمن خوشامدگویی، اولاً بدونید که این حس کاملاً طبیعیه و تقریباً همهٔ دانشجویان ارشد ادبیات در ابتدا باهاش مواجه میشن. برای حل این مشکل:
۱. راهکار فوری برای کلاسها:
· پیشخوانی: قبل از هر جلسه، مطالب درسی را حتی به صورت سطحی مرور کنید. همین که با کلیدواژهها آشنا باشید، درک مطلب را در کلاس بالاتر میبره.
· یادداشتبرداری هوشمند: به جای نوشتن همه چیز، روی نوشتن مفاهیم اصلی، اصطلاحات تخصصی و سوالاتتون تمرکز کنید.
۲. راهکار بلندمدت برای رمانخوانی و نقد:
· شروع تدریجی: از رمانهای مدرن و سادهتر شروع کنید (مثل آثار همینگوی یا اشتاینبک) و به تدریج به سراغ آثار کلاسیک و پیچیده (مثل جین آستن) برید.
· تکنیک “خوانش لایهای”:
· لایه اول: داستان رو برای درک طرح کلی و لذت بردن بخونید.
· لایه دوم: با هایلایت کردن یا یادداشتبرداری، روی شخصیتپردازی، درونمایهها، نمادها و صنایع ادبی تمرکز کنید.
· استفاده از راهنما: همزمان با مطالعه رمان، از خلاصهها، نقدهای موجود و مقالات تحلیلی کمک بگیرید تا زاویه دید تحلیلگران حرفهای رو ببینید.
۳. تقویت واژگان تخصصی:
· یک دفترچه مخصوص برای اصطلاحات و کلمات سنگین ادبی داشته باشید. هر اصطلاح را با تعریف و یک مثال از متنی که خوندید یادداشت کنید.
صبور باشید. ادبیات مثل یک زبان جدیده و به مرور گوش و ذهن شما باهاش آشنا خواهد شد.
و یه نکته اینکه لطفاً قبل از تاپیک زدن در آینده لینک زیر رو مطالعه کنید و نکاتش رو رعایت کنید.
سلام. تو مقطع کارشناسی هم زبان خوندید؟
بله ولی مترجمی خوندم و الان پیشنیاز های ادبیاتو با دانشجو های کارشناسی میگذرونم
خیلی بابت راهنمایی کامل و جامع شما سپاسگزارم
واقعاً بهم کمک میکنه و یکم باعث دلگرمی هم شد.
یکدفعه وارد همچین موقعیتی شدم و سنگینی مطالب بهم کمی فشار و استرس وارد کردن
بازهم از شما ممنونم
منم کارشناسی مترجمی خوندم و قصد دارم ارشد هم مترجمی بخونم. کمکی بر میومد، در خدمتم.