پشتیبانی زبانشناس

نه اينطوري نيست ك لغت داخل ديكشنري نباشه،،

بعضي مواقع كلا هيج لغتي رو نميتونم إضافه كنم انكار قفل ميشه ديگ مجبورم رها ميكنم يا بعد از مرور لغات ك قبلا اضافه كردم روز بعدترش لغات ديگ رو اضافه ميكنم

، قانون خاصي داره؟

ديروز تايم ظهر چنتا لغات رو خواسنم إضافه كنم ديدم نشدن لغات قبلي رو مرور كردم بعد از اون خواسنم إضافه كنم باز ديدم نشد، رها كردم ديشب حوالي آخر شب بود چك كردم ديدم ميتونم لغات رو اضافه كنم ك مابقي لغاتي رو ك ميخواستم اضافه كردم ،

تو هر تايمي از مرور لغات ميشه لغت إضافه كرد؟

حس ميكنم شايد قلق يا قوانيني بايد داشته باشه ك من رعايت نميكنم،

يا نميدونم شايد بخاطر اينه ك تحت وب نصب كردم

ولي بعيد ميدونم بخاطر تحت وب بودن باشه ك بخواد گاها باگ بوجود بياد،

قانون بهداین شکل هست لغاتی که امروز به لایتنر اضافه میشه تا فردا امکان مرور ندارن و فردا میشه مرورشون کرد یعنی امروز ۱۰ صبح اضافه کنین شب ۱۲ به بعد میتونین توی لایتنر اون لغت رو مرور کنین

مرسي ازتون بله متوجه اين قانون هستم ، پس اين مشكلي ك واسه من هس ممكنه باگ باشه بخاطر اينترنت اخير، حالا ببينم باز تكرار شد ازتون كمك ميگيرم ،

فقط يه مطلب ديگه من يه باگ ديگه داره نسخه تحت وب واسم اين ك ، واسه نوشتن إملاي كلمات تو قسمت دوره ها ك پيش ميرم جاهاي خالي رو ك بايد بنويسم اجازه بهم نميده جاي خالي رو پر كنم، يني اگر كلمه اي ٥ حرفي باشه فقط ٣يا٤ حرف رو ميتونم تايپ كنم

ب هيج طريقي نميتونم كلمه كامل رو داخل جاي خالي تايپ كنم، اين باگ باعث ميشه همه امتياز هاي نوشتاري يا أملاي لغات رو از دست بدم، و امتياز كامل نتونم از هيج مرحله دريافت كنم،

حتي كاها سعي ميكنم كلمه رو كامل بنويسم برنامه انگار هنگ ميكنه هيج كاري نميتونم انجام بدم تا چارم كامل برنامه رو ببندم وسط تمرين كامل بيام بيرون باز از اول شروع كنم

كلي وقت تلفي و دل سردي بوجود مياره واسم

اين مشكل واسه نسخه تحت وب هس يا فقط برا منه؟

ممنون میشم از مشکل فیلم بگیرین تا برای تیم فنی ارسال بشه بررسی کنن این مشکل رو

بفرمايين خدمت شما ،فقط اميدوارم حل شه اين مشكل ، ديگ نميخواستم ادامه بدم با اپليكيشن زبانو، اگ حل بشه خيلي خوشحال ميشم

فقط جسارتا تا مي مشكلو بررسي و حل ميكنن ؟

و اين ك نسخه رو گوشي من تحت وب هست،

اين مشكل حل نشه درصد هام كلا مياد پايين مراحل رو نميتونم برم متاسفانه

خدود ١٥ دقيقه طول ميكشه تا يه مرحله رو برم بخاطر اين مشكل ارور ميزنه و مجبورم دور بزنم مشكل رو واقعا هر مرحله ١٥ مين طول ميكشه و خسته كننده ميشه همه چي

چرا من الماس میخرم ولی قفل درسها برام باز نمیشه؟؟

به همکاران اطلاع میدم بررسی بسه

بابستی با الماس ها جون بخرین و بعد درسی رو باز کنین

با سلام

ممنون میشم در مورد این شیوه نمایش دروس تجدید نظر بفرمایید. ببینید شما یه درس یا دوره رو باز میکنید،‌ مثل همین «مگا داستان»، بعد توش کلی درس هست دیگ، شاید مثل شصت، هفتاد تا. اگر بخواهیم بریم درس ۶۰ رو ببینیم مثلا باید کل مسیر رو اسکرول کنیم بریم پایین! منطقی نیست. معمولا هم که این مورد رو دفعات پیش به پشتیبانی میگفتم، اشاره به اون دکمه آبی رنگ می‌کنند که مستقیم ما رو می‌بره به اون محتوایی که داریم می‌خونیم. این درست. منتها بعضی وقتا خودمون می‌خوایم بریم یه درس دیگه از قبل یا بعد رو بخونیم طبیعتاً!

این موردی که میگم در تمام دوره های این شکلی صدق می‌کنه و ممنون میشم در این نحوه نمایش تجدید نظر بفرمایید.

با تشکر :rose:

1 پسندیده

مرسي ازتون مشكل تايپم حل شد باز امروز صبح مشكل ضبط پيدا كرده ، ديشب اوكي بود كار ميكرد

امروز صبح هيج كدوم از سوالايي ك بايد ويس ميگرفتم رو نتونستم جواب بدم ضبط نميشه

لطفا از مشکلاتی که باهاش مواجه هستین فیلم ارسال کنین

لطفا تخفیف بزارید خیلی وقته منتظریم:upside_down_face:

سلام من میخواستم اشتراک رو خرید کنم ، خواستم بپرسم مشکلتون حل شده ؟

سلام شبتون بخیر خسته نباشید ببخشید من نتونستم روزی که گذشت شرکت کنم در چالش متاسفانه ولی محافظ زنجیره داشتم میشه بگید چرا زنجیرم صفر شد اگه بشه برگردونید خیلی حیف شد آخه :smiling_face_with_tear::broken_heart:

سلام

محافظ بعد شکستن زنجیره تهیه شده یا قبلش؟

سلام و خدا قوت
من از کاربران زبانشناس پرو هستم؛ الان سه هفته است که دارم از این برنامه استفاده میکنم و باید بگم که دروس آموزش تعاملی خیلی عالی هستن هرچند که دروس دولینگو انسجام خوبی ندارن ولی بنظرم رسید که یه چیزی پیشنهاد بدم البته قطعا قبلا هم به فکرتون رسیده ولی میخوام که حتما اجرائیش کنید و اون اضافه کردن کورس بوک های مشهور مثل اینترچنج و هدوی و امریکن فایل و کتاب های جنرالی که عمدتا در سطح آموزشگاهی تدریس میشه به صورت دروس تعاملی هست
به این صورت که تمام این دروس جنرال مشهور یه کتاب معلم دارن یه کتاب دانش آموز دارن و یک کتاب کار هم دارن اگه شما بیاید و این سه تا کتاب رو با هم ادغام کنید و عین دروس تعاملی که تهیه کردید ارائه بدید عملا نیاز زبان آموز رو برای رفتن به کلاس تا حد خیلی زیادی رفع می کنید و البته کمک گرفتن از هوش مصنوعی هم واقعا عالیه و میتونه به عنوان یک مدرس عمل کنه
اگر نظرم براتون مفید بود میتونم پیشنهادم رو بیشتر تشریح کنم
ممنون بابت برنامه خوبی که تولید کردین

1 پسندیده

بنده هم با حرف این دوستمون کاملا موافقم و این قضیه اسکرول کردن دروس طولانی خیلی آزار دهنده است

1 پسندیده

سلام، ممنون از پیشنهادتون اما دوست خوبم از آنجایی که کتاب‌های آموزشی مدام در حال تغییر و ویرایش هستند و از طرفی هم صوت کامل کتاب‌ها در دسترس نیست و علنا استفاده مناسب برای کاربر رو سخت می‌کنه، همچنین طراحی آزمون های این کتاب ها هم زمانبره، علاوه بر اون ما در کنار بارگذاری این منابع، مسئول بارگذاری درخواست‌های پر مخاطب دیگر هستیم لازم است بگوییم بارگذاری کتاب‌های آموزشی در حال حاضر انجام نخواهد شد :tulip:

1 پسندیده