عدم عملکرد درست اپلیکیشن

سلام

از وقتی اینترنت قطع شده اپلیکیشن اصلا دروس جدید رو باز نمیکنه ، چندین بار امتیازهارو به روز نکرد و زنجیرم قطع شد مجبور شدم ۱۰۰۰ تا الماس بدم

این همه مدت اینترنت مشکل داره و من دارم بابت این موضوع فقط روزهای اشتراکمو از دست میدم و هیچ‌ درس جدیدی رو نتونستم باز کنم

سلام لطفا این نسخه جدید رو نصب کنید

https://app.res.zabanshenas.ir/zabanshenas-pro.apk

متاسفانه این مشکلات به خاطر اختلالات نت هست و در شرایط نرمال نبایستی بوجود می آمد.

درود

وقتی این یک اپلیکیشن ایرانی هستش مشکلات اینترنت بین المللی توجیه خوبی برای این موضوع نیست چون همه سرور های ایران بدون مشکل دارن کار میکنن

حداقل میشد با آگاهی به این موضوع از طرف زبانشناس به کاربر ها حتی با یک‌ پیام اطلاع رسانی میشد تا بتونن از این لینک استفاده کنن نه اینکه مثل من بعد از کلافه شدن از عمل نکردن اپ و لبریز شدن صبر و همینطور چندین روز تلاش برای دریافت پیام کد ورود به اینجا این پاسخ دریافت بشه. یکم کم لطفی دوستان مسئول در مجموعه هستش به نظرم.

یکم توی ذوقم خورد از این مدل خدمات پس از فروش

امیدوارم بعد از نصب این لینک مشکلم رفع بشه

در هر صورت اپ های ایرانی دیگه دارن درست کار میکنن و این خیلی توجیه خوبی نبود

پاینده باشید

برنامه زبانشناس هم در روزهای قطعی نت کار میکرد و هیچ مشکلی از نظر متن نداشته دوست گرامی در روزهای اخیر به خاطر یک اختلال اینترنتی متن ها به مشکل خورد که همون روز لینک نصب اپلیکیشن در اپلیکیشن های ایرانی مثل بازار و مایکت قرار گرفت و توضیحات این مشکل هم ذکر شد. در نهایت اینکه اگر یک اپلیکیشن ایرانی هست دلیل نمیشه تمامی سرورهاش هم داخل ایران باشه و ممکنه سرور خارجی داشته باشه دوست گرامی و نگران نباشین پس از اتصال و پایدار شدن نت جهت دلجویی از کاربرانی که مشکل داشتن اقداماتی با تصمیم مدیریت صورت خواهد گرفت

دقیقا

این که همه در این وضعیت به نوعی درگیریم بدیهی ست ولی شاید بعد از اینکه امکان ارسال پیام فراهم شد بهتر بود که با یک پیام بابت مشکلات به وجود اومده که قطعا مجموعه شما بهتر از ما بهش آگاه بوده اطلاع رسانی میشد تا اینقدر دیر من به این لینک آپدیت نمیرسیدم

اینطور که توی گفت و گو ها دیدم از این دست مشکلات برای خیلی ها به وجود اومده

عرض کردم حتی برای ورود به اینجا دچار مشکل بودم چون پیام کد ورود برام نمیومد

و اگر وارد اینجا نمیشدم شاید تا وصل شدن اینترنت باید منتظر میموندم

لطفا برای همه مشترک هاتون ارزش قائل باشید نه فقط کسانی که تونستن از یه راهی به شما رجوع کنن چون شما زودتر از همه متوجه این مشکل شدید

فقط عرضم همینه

لطفا به مدیرانتون انتقال بدید

بله فیدبک شما منتقل میشه

1 پسندیده

سلام

شب خوش

زمان پایان اشتراک من نزدیکه و نه تنها هیچ فکری برای مدت زمانی که نشد از برنامه استفاده کرد نکردین بلکه قیمتها هم توی این شرایط افزایش پیدا کرده … !!!

منصفانه نیست واقعا

سلام

لطفا پی وی اکانت تون رو برای من ارسال کنید بررسی بشه