پرداخت قبلی

با سلام و خسته نباشید و تشکر از اپ بسیار مفیدتان، من با شماره 09128362607 با نام سودابه ولی نژاد قبلا پرداخت انجام دادم، مدتی است در ایران نیستم و به سیم کارتم دسترسی ندارم الان که با ایمیلم وارد شدم حافظه برنامه مرا شناسایی نکرده و تمام امکانات اپ بسته است ممنون می شوم دوباره داده های قبلی بازیابی شود

سپاس از زحمات تیم قوی تان :folded_hands::folded_hands::folded_hands::bouquet:

سلام

دوست خوبم لازمه برای احراز هویت عکس رسید به همراه ایمیلتون ارسال کنید تا اینیل به اکانت قبلی تون اضافه کنیم

سلام دوست خوبم

اپ من پرو زبانشناس بوده، طبق قواتین مشتری مداری نرمال تر است وقتی شما یک حساب کاربری با این نام و فامیل و شماره تلفن دارید، و من ایمیلم را هم خدمتنون دارم یک مدرک شناسایی ازم بخواهید تا اطمینان حاصل کنید و دسترسی مرا دراختیارم قرار دهید تا همچنان مشتری وفادار شما بمانم ، سراغ اپ دیگری نروم، اگر پرداخت نداشتم که پیش شما حساب کاربری نداشتم، لطفا یک بررسی مجدد بفرمایید و اگر مدرک شناسایی نیاز دارید برلیتان بفرستم قطعا کسی که از ایران خارج می شود فیش پرداختی را به دنبال خود نمی برد

دوست گرامی خدایی ناکرده نمیخوام جسارتی به شما بکنم اما من برای شرایطی اعلام می‌کنم تا درک کنید چرا احراز هویت لازمه، فکر کنید شخصی شماره تماس شما رو داره و میدونه شما در برنامه اشتراک دارین به ما پیام بده شماره شما رو بده بگه من به این شمارم دیگه دسترسی ندارم لطفا اشتراک منو به شماره جدید (شماره خودش رو بده) منتقل کنید ما هم منتقل کنیم بعد شما متوجه بشین که اشتراک لغو شده و شاکی بشین و میتونید براحتی پیگیری قانونی کنید پس اتفاقا ما مشتری مداری مد نظرمونه که نمیخوایم از اکانت کاربران مون سوء استفاده بشه، در نتیجه انتقال اشتراک از یک اکانت به اکانت دیگه در صورتی اتفاق میوفته یا شخص با همون اکانتی که اشتراک داره درخواست بده یا عکس رسید ارسال کنه احراز بشه این شخص همون فرد هست

مدرک شناسایی مثل گواهینامه، شناسنامه مدرک هویتی محسوب نمی شه؟

مدارک هویتیم ام همراهم است اگر بخواهید می تونم بفرستم

پی وی برای من ارسال کنید ایمیل و شماره هم. باهاش ارسال کنید

دست گلتون درد نکنه :folded_hands::folded_hands::folded_hands::bouquet:

1 پسندیده

در پرو زبانشناس بودم

پی وی پاسختون رو میدم

دست گلتون درد نکنه :folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::bouquet:

1 پسندیده