سلام
من تازه برنامه ی the linguist رونصب کردم. آیا این برنامه زبانشناس هست یا زبانشناس پرو؟ چه فرقی بینشون هست؟آیا میشه از برنامه به عنوان دیکشنری هم استفاده کرد؟ مثلا برای یک لغت رندوم که جایی دیدم رو سرچ کنم نه لغتی که توی متن برنامه هست.
سلام
من تازه برنامه ی the linguist رونصب کردم. آیا این برنامه زبانشناس هست یا زبانشناس پرو؟ چه فرقی بینشون هست؟آیا میشه از برنامه به عنوان دیکشنری هم استفاده کرد؟ مثلا برای یک لغت رندوم که جایی دیدم رو سرچ کنم نه لغتی که توی متن برنامه هست.
سلام، خیر نسخه قبلی هست، دوست خوبم به دلیل مشکلات و تحریم ها متاسفانه نسخه قدیمی آیفون دیگه آپدیت نمیشه و به جای اون نسخه وب رو برای آیفونی ها طراحی کردیم که اکثر امکانات زبانشناس جدید (زبانشناس پرو) در این نسخه طراحی شده و تمامی آپدیت های نرم افزاری و محتوایی فقط در همین نسخه وب اتفاق میافته و احتمال اینکه کلا نسخه آیفون رو برداریم هم هست لطفا روی این نسخه سوییچ بکنید چون تمام امکانات جدید به این نسخه اضافه خواهد شد.
به این نکته توجه کنید که اگر از نسخه وب استفاده میکنید دیگه به نسخه قدیمی زبانشناس سوییچ نکنید چون دیتاها از این نسخه به اون نسخه منتقل نخواهد شد و بهتره از نسخه بروز و آپدیت شده استفاده کنید
اگر همچنان سوالی دارید در خدمتتون هستیم![]()
برای اضافه کردن لغت خارج از برنامه هم در نسخه وب امکانش هست، اگر در داخل زبانشناس مطالعه میکنید عبارت یا اصطلاح مورد نظرتون قابل کلیک نبود میتونید در قسمت جستجو لایتنر سرچکنید.
مثلا عبارت give a call در درس قابل هایلایت نیست ولی در لایتنر همین عبارت رو سرچکنید بالا میاد و گزینه مرور با لایتنر رو میتونید بزنید.
و اگر هم در خارج از زبانشناس دارید مطالعهمیکنید ولی دوست دارید اصطلاح یا عبارت رو وارد لایتنر زبانشناس کنید در قسمت جستجوی لایتنر میتونید سرچکنید.
واگر اصطلاحاتی که خودتون میخواید و در دیکشنری نبود در همون جمله ای که اصطلاح داره روی یه لغت کلیک کنید و تو قسمت یادداشت ها تایپ کنید.