خروجِ خودکار از برنامه در حینِ استفاده از آن

سلام به هر آنکس که میتونه کمکم کنه.
در طیِ دوماهی که از زبانشناس استفاده میکنم هیچ مشکلی نبود مگر این هفته ی آخر. مثلا صوت را تکرار زدم و دارم گوش میدم یهو برنامه بسته میشه و مدت زمانی که گوش دادم هم از بین میره.
میخوام بدونم آیا مشکل میتونه از سیستمم باشه یا از برنامه؟ ممنون.

2 پسندیده

به نظر من از داخل برنامه تو بخش پشتیبانی مشکلتون رو مطرح کنید.
تیک لاگ رو هم بزنید.
اینجوری مشکلتون رو حل میکنن.

3 پسندیده

خیلی ممنون. :slightly_smiling_face:

2 پسندیده

سلام
منم همین مشکل لگ رو دارم از داخل برنامه هم ایمیل دادم ولی مشکل برطرف نشد.
من هر روز که لایتنر مطالعه میکنم بعد مرور چند ده لغت برنامه هنگ میکنه وخود بخود بازوبسته میشه.
هنگام مطالعه درس شاگردان اما هم بعضن این مشکل بوجود میاد مشکل از دستگاه نیست

2 پسندیده

نه برنامه امکان نداره بدون هیچ نشانه‌ای خود به خود بسته بشه. اگر مشکل و یا خطایی داشته باشه یک پیام میده و توی بدترین حالت با یک پیغام “زبانشناس پاسخ نمیدهد” “not responding” مواجه میشید. اگر برنامه خود به خود و بدون هیچ پیامی بسته میشه احتمالا پراسس برنامه kill میشه و این توسط خود سیستم عامل (اندروید) گوشی شما انجام میشه.
یک سیستمی که متعارف هست توی اندروید کشتن نرم افزارهای پس زمینه در زمان کمبود حافظه رم هست. اگر توی حالت پس زمینه دارید از زبانشناس استفاده میکنید (گوشی رو قفل کردید یا برنامه رو مینیمایز کردید) به احتمال قوی مشکل این هست. در غیر این صورت اگر دارید متن رو مشاهده میکنید و یک مرتبه برنامه بدون هیچ پیامی بسته میشه و خود به خود باز هم نمیشه احتمالا یک مشکل غیر طبیعی وجود داره

3 پسندیده

دقیقا وقتی مینیمایز میکنم و همزمان کارِ دیگه ای انجام میدم این مشکل پیش میاد. ممنون از راهنماییتون.

1 پسندیده

بله پس مشکلتون همین هست. وقتی گوشی تون با کمبود رم مواجه میشه خودکار زبانشناس رو که در پس زمینه هست میبنده تا رم رو برای نرم‌افزار مهمتری که باش دارید کار میکنید (در پس زمینه نیست) فراهم کنه.

2 پسندیده