سلام من بعد از دوساله که دوباره اومدم سراغ زبانشناس
خوب تغییرات proیه مقدار گیج شدم چون با این نسخه کار نکردم چند تا سوال پیش اومده برام
از مکالمات قبلی متوجه شدم دو نسخه زبانشناس ترکیب شدن و pro به وجود اومده ولی یه سری آموزشات نسخه قدیمی مثل کانال های جذاب و آموزشی که مربوط به یوتوبر ها می شده نیستند یا یکی دو تا هستند اینا کجا رفتند؟
و اینکه اشتراک ویژه فرقش با بی نهایت فقط تو هوش مصنوعیه یا در محتوا و دوره ها هم هست در واقع اشتراک ویژه همون اشتراک طلایی نسخه قدیمیه؟
من بیشتر برای دایره لغت و گوش دادن می خوام استفاده کنم فقط محتوای اپلیکیشن و لایتنر رو می خوام ویژه مناسبه برام؟
این الماس ها و امتیازا چین برنده بشی جایزه داره یا مثلاً قیمت اشتراک پایین میاد یا همین جوری دکورین؟
سلام
تمام منابع زبانشناس در پرو هست کافیه اسم دوره از قسمت کاوش سرچ کنید
بله فرقش فقط در هوش مصنوعی هست و همچتیم اشتراک طلایی معادل ویژه در نسخه پرو هست با این تفاوت که در ویژه دو دوره آزمون محور دولینگو فارسی و انگلیسی کامل هم داریم که تو نسخه قبلی نیست
گاهی ممکنه برای همین بخش ها باز باشه در مورد ساختارها سوال پیش بیاد یا بخواید مطمئن بشین چقدر از اون درس متوجه شدین و بخواین هوش مصنوعی راجب اون درس سوال کنه خب طبیعتا بی نهایت بهتره اگر براتون این موارد مهم نیست ویژه کفایت میکنه البته اینم بگم الان هوش مصنوعی بخاطر نت کند هست و ممکنه گاهی خطا بده
با کمک الماس ها میتونید معجون تقویتی (دو برابر کردن امتیاز به مدت ۱۵ دقیقه بعد فعال شدن) محافظ زنجیره کخ مثل همون نجات دهنده نسخه قبلی هست و همچنین تخفیف ۵ تا ۳۰ درصدی در خرید اشتراک تعلق بگیره