بررسی تاثیر منابع بصری و انیمیشن در یادگیری

سلام بچه ها.

من تو تالار که می‌گشتم دیدم که خیلی هاتون گفتین با دوره های ای جی هوگ تونستین پیشرفت کنین، ولی من اصلا نمی‌تونم باهاش ارتباط بگیرم و برام حوصله سربره.

به نظرتون اگر همین سیستم زبانشناسو با انیمیشن یا منبع دیگه ای امتحان کنم نتیجه میده؟ سطحم B1

1 پسندیده

سلام.

بنظرم هرکس خودش باید راهشو پیدا کنه. ممکنه دوره های ای جی خوب باشه، ولی اگر شما باهاش ارتباط نگیرید ممکنه بعد از یک‌مدت باعث دلزده شدنتون بشه.

پس راهی رو پیدا کنید که کنارش لذت ببرید و شوق یادگیری داشته باشید:blush:

2 پسندیده

من با انیمیشن تمرین میکنم ولی انقدر دیدم همه دوره های ای جی رو گفتن اعتماد به نفسم اومد پایین :joy:

1 پسندیده

اگه ازش لذت میبری انجامش بده:blush: سلیقه ها متفاوته:wink:

1 پسندیده

سلام دوست عزیز
میتونید با توجه به سطحتون از منابعی که داخل لینک زیر گفته شده استفاده کنید.

خواهرزاده ی من، الان ۱۳ سالشه، چندساله فقط کارتون و انیمیشن میبینه، مثل جت و آسان کلمه و ساختار و گرامر یاد میگیره… نگران نباشید، هرچی ارتباط میگیرید انجام بدید.

2 پسندیده

درسته.. ممنونم

ممنون که فرستادین ولی این پست رو قبلا چندین بار خوندم و خب منابعی که داخلش معرفی شده همشون یا مال ای جی ان یا از همین روش استفاده می‌کنن.

1 پسندیده

در حالت کلی روش‌هایی که گفته شده روش‌های تست شده و اصولی هستن ولی اگر به فیلم دیدن علاقه دارید لینک زیر هم می‌تونه براتون مفید باشه.

1 پسندیده

سلام

شخصا احترام زیادی برای آقای ای جی بعنوان فردی که روشهای جدیدش باعث پیشرفت زبان آموزان بسیاری در سراسر جهان شده است،قایل هستم.وگذشته از متدهای یادگیری انگلیسی اش توصیه‌های روانشناسی اش هم کمک کننده ان.بماند که بعضی جاها زیادی اغراق شده بر روشهاش پافشاری داره،بهرحال اونم یه انسانه که مستثنی از اشتباه نبوده و نیست،خودشم اشاره کرده سعی کنید زبان اموز مستقل باشید و راه خودتونو پیدا کنید.

من تا حالا با بیش از سه هزار نفر از اکثر کشورهای دنیا تو اپلیکیشن‌های تمرین speaking صحبت کرده ام که بسیاری از اونها انگلیسی را روان،طبیعی و با لهجه ای بسیار نزدیک به نیتیو ها صحبت می‌کردند(تعدادی شونم از هموطنان خودمون بودن)،و۹۰ درصدشون نه تنها اسم ای جی را بعمرشون نشنیده بودن،از اتفاق دلیل اصلی پیشرفتشونو تماشای فیلم و سریال میدونستن.

3 پسندیده

سلام دوست عزیز
فرمایش‌تون متینه، البته که هرکس با توجه به علاقه‌ای که داره و همین طور بالا بردن انگیزه برای یادگیری می‌تونه منابع مناسب خودش رو انتخاب و مطالعه کنه.

درسته منم تو یوتیوب ویدیو از مسیر یادگیری ادما زیاد دیدم و اصلا اسم ای جی به گوشم نخورده بود ولی یهو خیلی تحت تاثیر تالار و تجارب بقیه قرار گرفتم. :sweat_smile:

ممنون از توضیحتون.‌

1 پسندیده

خواهش می‌کنم :slightly_smiling_face:خب نباید قدرت احساساتی شدن در لحظه موقع بیان تجارب وصد البته پروپاگاندا را دست کم گرفت.:smiling_face_with_tear:

بنظرم ماها بهتره این‌قدر منابع وروشهای یادگیری مونو وسعت بدیم که تحت‌تأثیر اینجور چیزها واقع نشیم.

یوتیوب عالیه،اگرم بتونین بعداز نرمال شدن اوضاع با بقیه زبان آموزان و نیتیوها جاهایی مثل Hello talk,

Hi local and Lingbe ارتباط برقرار کنید،بخودتون و روشهایی که براتون بیشتر موثره،بیش از پیش اعتماد میکنید.

یه مدتی تو تاپیک کتابخوانی گاها پیشنهادات کتابهای خوبی که ارزش خوندن داشتن را می‌دیدم ووقتی میخوندمشون متوجه می‌شدم اصلا متناسب با سلیقه و نیازم نبودن.

بنابراین تصمیم گرفتم به روش خودم ادامه بدم.

2 پسندیده

درسته قبل از قطعی نت همینکارو میکردم. هم یوتیوب زیاد میرفتم هم با Speak pal تمرین اسپیکینگ انجام میدادم‌.

فکر کنم فعلا به روش خودم اعتماد کنم و برم جلو نتیجه میگیرم. بازم ممنون :pink_heart:

1 پسندیده

بسیار عالی :clap::heart:درسته.

موفق باشید

1 پسندیده