خواهرزاده ی من، الان ۱۳ سالشه، چندساله فقط کارتون و انیمیشن میبینه، مثل جت و آسان کلمه و ساختار و گرامر یاد میگیره… نگران نباشید، هرچی ارتباط میگیرید انجام بدید.
شخصا احترام زیادی برای آقای ای جی بعنوان فردی که روشهای جدیدش باعث پیشرفت زبان آموزان بسیاری در سراسر جهان شده است،قایل هستم.وگذشته از متدهای یادگیری انگلیسی اش توصیههای روانشناسی اش هم کمک کننده ان.بماند که بعضی جاها زیادی اغراق شده بر روشهاش پافشاری داره،بهرحال اونم یه انسانه که مستثنی از اشتباه نبوده و نیست،خودشم اشاره کرده سعی کنید زبان اموز مستقل باشید و راه خودتونو پیدا کنید.
من تا حالا با بیش از سه هزار نفر از اکثر کشورهای دنیا تو اپلیکیشنهای تمرین speaking صحبت کرده ام که بسیاری از اونها انگلیسی را روان،طبیعی و با لهجه ای بسیار نزدیک به نیتیو ها صحبت میکردند(تعدادی شونم از هموطنان خودمون بودن)،و۹۰ درصدشون نه تنها اسم ای جی را بعمرشون نشنیده بودن،از اتفاق دلیل اصلی پیشرفتشونو تماشای فیلم و سریال میدونستن.
سلام دوست عزیز
فرمایشتون متینه، البته که هرکس با توجه به علاقهای که داره و همین طور بالا بردن انگیزه برای یادگیری میتونه منابع مناسب خودش رو انتخاب و مطالعه کنه.
خواهش میکنم خب نباید قدرت احساساتی شدن در لحظه موقع بیان تجارب وصد البته پروپاگاندا را دست کم گرفت.
بنظرم ماها بهتره اینقدر منابع وروشهای یادگیری مونو وسعت بدیم که تحتتأثیر اینجور چیزها واقع نشیم.
یوتیوب عالیه،اگرم بتونین بعداز نرمال شدن اوضاع با بقیه زبان آموزان و نیتیوها جاهایی مثل Hello talk,
Hi local and Lingbe ارتباط برقرار کنید،بخودتون و روشهایی که براتون بیشتر موثره،بیش از پیش اعتماد میکنید.
یه مدتی تو تاپیک کتابخوانی گاها پیشنهادات کتابهای خوبی که ارزش خوندن داشتن را میدیدم ووقتی میخوندمشون متوجه میشدم اصلا متناسب با سلیقه و نیازم نبودن.