مشکل در تاریخ دستگاه و عدم ثبت آمار مطالعه توسط زبانشناس

باسلام ، به عللی تاریخ گوشی من بهم خورده بود و من ندانسته از،نرم افزار زبانشناس استفاده کردم ، حالا که تاریخ رو درست کردم نرم افزار ارور میده که آخرین بار ۱۴ دی استفاده کردی و حالا آمارت رو ثبت نمی کنم
تقصیر من ڃیه که ۱۴ دی هنوز نیومده، حالا اگر تاریخ گوشی من به جای دو روز یک سال می رفت جلو تا سال بعد آمار من ثبت نمی شد؟
چکار کنم که این مشکل حل بشه ، واقعا برام مهمه که امارم ثبت بشه ، علاوه بر اینکه نصف آمار دیروز من برای فردا ثبت شده ، آمار امروزم هم ثبت نخواهد شد ، این ڃه نرم‌افزاریه

1 پسندیده

ساعت و تاریخ گوشیتون رو در حالت اتوماتیک بذارید

بک آپتون رو هم بازیابی کنید

نرم افزار زبانشناس

2 پسندیده

تاریخ اتوماتیکه
بک آپ مال ۲۳ روز پیش هست،

1 پسندیده

اگر دقت بکنید ما آمار رو براساس تاریخ ثبت میکنیم و این تاریخ همون تاریخ گوشی شماست!
اگر تاریختون به جای یک سال جلو، به یک سال عقب می‌رفت و ما هم بدون در نظر گرفتن مشکل آمار شما رو ثبت میکردیم کل نمودارهای آماریتون بهم میریخت. برای همین ما این نرم افزار رو اینطوری طراحی کردیم که جلوی این مشکل رو بگیره.

احتمالا شما وقتی وارد برنامه زبانشناس شدید، باید به زنجیرتون و آمار مطالعتون که توی صفحه اول نشون میده توجه میکردید و مشکل رو متوجه می‌شدید

یک بار پشتیبان بگیرید و به ما اطلاع بدید. من اطلاعات آماری اشتباه شما رو حذف میکنم. سپس مجدد روی سرور میذارم و به شما اطلاع میدم و شما باید بازیابی کنید

1 پسندیده

ان شاالله دفعه های بعد دقت می‌کنم

ممنون ، واقعا لطف می‌کنید الان بک اپ می‌گیرم

1 پسندیده

:joy::joy::joy::joy::rofl::rofl:

2 پسندیده