بیاین از تجربه تون از اینکه چجوری اسپیکینگ و تلفظتون بهتر شده بگین و چه منابعی استفاده کردین![]()
![]()
سلام
شدوینگ بهترین روشه
سلام. شدووینگ، اپ السا و هلوتاک.
شدیونگ رو هنوز کامل انجام ندادم ولی بقیه اپ ها رو امتحان کردم بهترینشون بولدویس بود که الان کار نمی کنه.![]()
دانش وکبم هم بد نیست ولی وقتی صحبت میکنم انگار سطحم مبتدیه نمی تونم اون کلمات رو استفاده کنم![]()
تمرینی که به من کمک کرد صحبت توی آینه و بلند بلند فکر کردن به انگلیسی بود.
گاها متنی رو گوش میدادم از ویس مبنا بلند بلند میخوندمش خیلی بهم اعتماد به نفس داد و کمکم کرد بهتر روی صامت و مصوت ها دقت کنم.
الان هیچکدوم از اپای خارجی کار نمیکنن. من خودم بهترین اپی که برای تلفظ دیدم السا بوده. هرازگاهی هم از نیتیوها تو هلوتاک فیدبک میگرفتم.
درمورد وکب هم مشکلتون اینه که لغات اکتیو نشدن.
برای تلفظ که شدویینگ خوبه البته من یه دوره براش شرکت کردم و خیلی بهم کمک کرد که الان نت قطعه نمیشه معرفیش کنم.
واسه اسپیکینگ سعی کن یه محتوایی که دیدی یا شنیدی رو کلمات جدیدشو در بیاری بعد با استفاده از کلمات جدید خلاصشو تعریف کن و ویس بگیر.
از ۴-۳-۲ میتونی استفاده کنی اول تو ۴ دقیقه توضیح بده، بعد همونو تو ۳ دقیقه و بعد تو ۲ دقیقه. یعنی میشه ۳ تا ویس.
خوبی این تمرین اینه که وقتی زمان کمتر میشه سرعتمون میره بالا و کمتر گیر میکنیم.
تکنیک سایه .. یه نفر که لحجش رو دوست داری انتخاب کن و ادای همون رو در بیار .
هرچقدر که به زبان گوش بدیم و ناخوداگاهمون پر باشه و همه چیز رو بدونه بازم دهان و عضلاتش نیاز به تمرین داره .
اما بنظرم موقع شدو باید واقعا فک کنیم که گوینده هستیم و نباید بی احساس باشه وگرنه صرفا تکراره و به اون صورت کمکی نمیکنه .. کسی نظری نداره ؟
سلام
ای جی هوگ میگه تکرار تاثیر زیادی نداره
باید تقلید کنیم و از حسمون و بدنمون استفاده کنیم
لحن و تن صدا و هر چی که گوینده میگه باید تقلید بشه نه تکرار بی روح
بله درست میگید . شما برای تمرین صحبت جز سایه چیکار میکنید ؟ من با هوش مصنوعی قبلا تمرین میکردم که اونم شنیدم تمرین با ادم تاثیرش خیلی بیشتر از هوش مصنوعیه
من هم با هوش مصنوعی خیلی تمرین کردم
ولی تمرین با یه نفر خیلی تاثیر گذار تره.
تجربه هر دو رو داشتم و به نظرم مکالمه با پارتنر بهتر از هوش مصنوعیه
درسته شاید هوش مصنوعی تصحیحت کنه ولی مکالمه با پارتنر اعتماد به نفسو خیلی بالا میبره
صحبت با اشخاص واقعی کلا تاثیرات خیلی بهتری داره.
ولی به نظرم مکمل هم استفاده بشه خوبه. مثلا یه سری ایرادات توسط هوش مصنوعی برطرف بشه و بعد تو موقعیت های واقعی بهشون توجه بشه.
میگم فرقی نداره سطح پارتنرت چطوریه ؟ چون من با یه نفر تمرین میکنم البته فقط هفته ای یکبار ولی سطح زبانم ازش بالاتره جوری ک انگار دارم بهش اموزش میدم .. حالا نمیدونم به اونصورت نفعی میبرم یا نه ؟
چت جی پی تی ؟ یا هوش مصنوعی همین برنامه ؟ خودم با پای تمرین میکردم ولی خیلی باید یادش انداخت بحث چیه که نکشه به فرعی
هم چت جی پی تی
هم notebooklm
هم همین برنامه
ممنون بابت راهنماییتون ![]()
Notebooklm برای تبدیل ویس به متنه و اشتباهاتو میگه و یه توضیح درباره متنت میده
نه دیگه ببین پارتنرت باید سطحش چند پله ازت بالاتر باشه یا حداقل هم سطح باشه.
اینطور که شما میگی بیشتر جنبه آموزش برای اون شخص داره و چیزی به شما اضافه نمیکنه.