سلام دوست عزیز
به نظرم بهترین روش میتونه این باشه که از علاقه هاتون شروع کنید. مثل فیلم یا موزیک یا پادکست و انیمیشن. با هر کدوم راحتترید.
اگر برنامه جامعتری برای شروع مطالعه با اپ بخواهید هم میتونید با توجه به سطحتون از منابع داخل لینک زیر استفاده کنید.
به نظرم اول با یه منبعی شروع کن که بهش علاقه داری و فانه مثلا من این مدت که همچی قطع بود shark tank رو پیدا کردم و خیلی خوشم اومد ازش و هر روز بیشتر از یکی از اپیزوداشو نگاه می کنم به علاوه ی کتابای هری پاتر. اولش شاید فقط بخوای اون محتوا رو ببینی ولی بعدش به کلمات جدید و عبارات و تلفظ هم دقت می کنی مثل یه وارم آپ برای اینکه بتونی بعدا محتوای سنگین تر و کورس بوک ها رو به طور جدی تر بخونی. برای برنامه ریزی هم فکر کنم روتین داشتن خوب باشه چون دیگه دلت نمیخواد زنجیره رو بشکنی و هر روز مثلا ۱۰ لغت میخونی. من خودم هر روز ۳ تا می خوندم چون مرور کردنش برام سخت بود
برای کلمات فقط روتین داشتم چون اکتیو کردنشون برام سخته و مدام با خودم اسپیکینگ انجام میدم در مورد موضوعات مختلف.
در مورد کلمات این شکلی انجام میدم که هر کلمه ای که می بینم یا دلم میخواد استفاده کنم رو توی یه باکس میزارم بعد هر روز سه تا به طور رندوم در میارم بعد برای کلمه توی یه دفتر مشخص فونتیکش و معنی های مختلفش و مثال از خودم می نوشتم برای همه معنی هایی که اون کلمه داره بعد که سه تا تموم شد با اون سه تا کلمه پاراگراف می نویسم. در طول روز هم همش اون سه تا کلمه رو مرور می کنم یا توی صحبتام استفاده میکنم
دوست خوبم مقالات متعددی توسط دوستان داخل تالار در این مورد کار شده که من لینک سه تا از مقالات مناسب و مرتبط برنامه ریزی رو براتون میزارم که میتونه براتون مفید باشه