چند پیشنهاد برای زبانشناس

تکرار پیشنهادات:
۱. افزودن قابلیت بازگشت به کارت قبلی درصورت اشتباه در انتخاب گزینه ی می‌دانم یا نمی‌دانم حین مرور لغات در لایتنر (این مورد رو فک کنم بالغ بر ۶ ماه میشه که درخواست دادم)
۲. افزودن آیکون نمایش مدت زمان در کنار تمامی محتواهای غیرتعاملی اپلیکیشن برای تخمین درست زمان مطالعه ی مورد نیاز برای هر محتوا (اینم نزدیک به ۲ ماه پیش خواستم ازتون)
۳. ارائه فیدبک مناسب و کاربردی به کاربر توسط هوش مصنوعی برای به کار گیری در تلاش های بعدی و افزودن امکان قابلیت ضبط مکالمه به کاربر برای بررسی های بعدی ای که انجام می‌دهد به جای فقط نمره دهی به کیفیت مکالمه (این رو هم دو هفته پیش درخواست دادم)

ممنون میشم زودتر این قابلیت هارو اضافه کنین.
باتشکر

5 پسندیده

دوست گرامی اگر قبلا مطرح شده نیاز به تکرار گفتن اون نیست چون ما تمام پیشنهادات رو ثبت کردیم اما تصمیم گیرنده نهایی تیم فنی هست که با توجه به شرایط موجود تعیین کنند کدوم قابلیت تو اولویت لازمه اضافه بشه و برای همین هم هست پشتیبانی مجموعه بابت اضافه شدن قابلیت ها قولی نمیده اما خیالتون راحت باشه که تمام موارد ثبت میشه

سلام
من واقعاً نیاز دارم بدونم هر کتابی که تو اپ انتخاب می‌کنم چند ساعته و هر بخشش چند دقیقه ست که بهتر برای خوندنش برنامه ریزی کنم. آیا همچنان این فیچر رو نمی‌خواین به اپ اضافه کنین؟

سلام. دوست خوبم ما لیستی بالای ۱۰۰۰ پیشنهاد که هر روزم در حال زیاد شدنه برای تیم فنی ارسال کردیم و تصمیم در مورد اولویت بندی و زمان بندی اینکه چه پیشنهادی مورد قبول واقع بشه و کی اضافه بشه همه با تیم فنی هست

من همچنان به این اطلاعات نیاز دارم. شما چطور می‌تونین بهم کمک کنین؟ آیا لیستی ازشون دارین که نشون بده هر کتاب که تو اپ بارگذاری شده چند ساعته؟

میتونید اگر نسخه قبلی رو دارین موارد قبلی رو اونجا چک کنید اما موارد جدید متاسفانه نمیشه کاری کرد چون منابع خیلی زیاده و نمیشه پشتیبانی دونه دونه چک کنه بهتون بگه هر فایل چند دقیقه است

نسخه ی قبلی رو متاسفانه ندارم. امکانش هست لینک مستقیم اپ قبلی رو برام بفرستین که خودم چک کنم؟ چون بازار و مایکت ندارم

متاسفانه ار داخل سایت برداشته شده اما در بازار، مایکت و گوگل پلی هست الان گوگل پلی اگر باز نمیشه میتونید از بازار یا مایکت نصب کنید