خواندن کتاب Ulysses نوشته جیمز جویس

سلام. درخواست دارم کتاب یولیسیز (اولیس) جیمز جویس را در قسمت زیبوک قرار دهید. Pdf و word و فایل های صوتی خوانش انگلیسی کتاب را دارم. می توانم در اختیارتان قرار دهم. همچنین ترجمه فارسی خط به خط آن با تطبیق با ترجمه‌ی فارسی اکرم پدرام‌نیا را هم می‌توانم انجام دهم. کتابی بسیار ارزشمند است.

سلام دوست عزیز
درخواست شما برای همکاران مربوطه ارسال میشه تا بررسی بشه و در صورت امکان به اپ اضافه بشه.
البته بعد از برطرف شدن قطعی نت امکان بررسی درخواستتون وجود داره.

1 پسندیده

ممنون

1 پسندیده

سلام. ببخشید کتاب اولیس جیمز جویس رو صلاح ندونستید بذارید؟!

دوست گرامی همکاران گفتن بعد از اتصال نت امکان بررسی هست و پس از بررسی در صورت صلاحدید همکاران به لیست درخواست ها اضافه میشه و به ترتیب اولویت بارگذاری انجام می‌شه

البته فعلا تمرکز روی بارگذاری فیلم و سریال و انیمیشن هست

@afsaneh_boroumand

1 پسندیده

سلام. وقت بخیر. امیدوارم حالا که نت وصل شده امکان بررسی هم به وجود بیاد. تشکر

همونطور که همکاران بالاتر خدمتتون گفتن بررسی انجام میشه ولی تصمیم گیری به عهده تیم زبانشناس هست که چه محتوایی بارگذاری بشه و به این شکل نیست که نیاز به پیگیری باشه، صرفا از بخش تازه‌های اپ میتونین چند وقت یکبار چک بفرمایید اگر محتوای درخواستیتون بارگذاری شده بود میتونین از این محتوا استفاده کنین:rose::rose:

بدیهیه که تصمیم‌گیری بر عهده‌ی من نیست، ولی پیگیری حق منه و فکر می‌کنم پاسخ‌گویی مناسب هم نشانه‌ی تعهد یا حداقل نشانگر اهمیتی هست که نسبت به نظرات کاربرانتون دارید. همکاران‌تون گفتند بعد از وصلی نت بررسی میشه. فکر نمیکنم کار اشتباهی باشه که باز پیگیر بشم. میتونستید به راحتی پاسخی حرفه‌ای‌تر بدهید. موفق باشید.

دوست گرامی ایرادی نداره پیگیری کنید صرفا اطلاع دادیم که روند بررسی درخواست‌ها به این صورت هست که در صورت تأیید، محتوا در بخش «تازه‌ها» منتشر می‌شه و می‌تونید هر از گاهی این بخش رو بررسی کنید.

با این حال، امکان اعلام نتیجه بررسی یا اطلاع‌رسانی درباره اینکه محتوا منتشر خواهد شد یا خیر، در این فرایند وجود نداره.

1 پسندیده