سلام به پیشنهاد برای بهبود بخش لایتنر داشتم که وقتی کارتی برای اولین بار مطالعه میشه قبل رفتن به حافظه کوتاه مدت بعد ده دقیقه دوباره نشون داده بشه و بعد از یاد آوری به حافظه کوتاه مدت منتقل بشه چون آدم در لحظه لغت رو حفظ میکنه و تصور میکنه می دونه اما فرداش لغت رو فراموش میکنه اما اینجوری آدم مطمئن می شه که بلده
من قبلا با لایتنر ماکسیمم مجموعه نارسیس کار میکردم، این روش واقعا جواب میده، اکثر لغاتی که هنوز به یاد دارم یادگار اون دورهست (حدودا ۱۹ سال پیش)
Anki هم دقیقا همینطوره، تا لغت رو به یاد نیاری ول نمیکنه![]()
ضمنا نارسیس یه ویژگی عالی دیگه هم داشت که همون لغتها رو از فارسی به انگلیسی هم باید تمرین میکردی و تاثیر فوقالعادهای داشت اما کارشناسان زبانشناس معتقدند که این روش اصولی نیست.
امیدوارم تیم زبانشناس بازبینی اساسی درباره لایتنر داشته باشه، چون در تالار گفتگو درخواستها و پیشنهادات زیادی ارائه میشه.
بله منم با انکی کار میکردم ولی چونکه ساختن فلش کارت زمانبر بود دارم فلش کارت هامو تو فلش کارت هامو تو زبان شناس درست می کنم یه ویژگی بد دیگشم اینه که وقتی میزنی یادم نیست فردا لغت رو نشون میده ولی بهتره مثل انکی وقتی یه چیزی رو یادت میره یک دقیقه بعد نشون بده