روش خواندن دوره انگلیسی کامل

سلام پیشنهاد شما برای مطالعه دوره انگلیسی کامل سطح A2 هر فصل در چه مدت زمانیه ؟(روزانه مفید ۳/۴ ساعت تایم دارم )

سلام

برای استفاده از این آزمون ها و دروس تعاملی ابتدا باید سطحتون رو مشخص کنید که وارد آزمون های همون سطح بشین و در هر فصل چندین آزمون وجود داره که بستگی داره در روز چقدر تایم دارین میتونید در هر روز چندین آزمون رو شرکت کنید، در این آزمون ها مخصوصا در دوره دولینگو هر چند آزمون یک آزمون مرور هم گذاشته شده اما علاوه بر اون بخش ها میتونید آزمون هایی که نکات مهمی در اون هست رو مجدد شرکت کنید تا مطالب براتون تثبیت بشه

درود آزمون تعیین سطح دادم اما چون می خواستم مطالب بهتر برام تثبیت بشه و مشکلات گرامری زیادی داشتم از سطوح پایین تر شروع کردم الان بیشتر سوالی که برام پیش اومده مثلا دوره انگلیسی کامل فصل به فصله اگه روزی یک فصل ازش رو شروع به یادگیری کنم مناسبه یا نه این مدل خواندن سرعت زیادی داره و باعث میشه مطلب تثبیت نشن ؟ممنون میشم راهنماییم کنید در کنارش دوره انگلیسی روان هم برام جالب بود و هفته ای یک درسشو کار می کنم و کتاب و فیلم و موسیقی مناسب سطحمم کار می کنم.

1 پسندیده

ببینید چون در کنارش از منابع غیرتعاملی هم استفاده میشه و هر فصل هم آزمون های زیادی داخلش قرار گرفته میتونید روزی ۵ بخشش رو شرکت کنید چون انگلیسی روان دوره ای هست که با در نظر گرفتن تکرار های هر بخشش حدود دو ساعت زمان لازمه و اگر فیلم و کتاب هم در کنارش استفاده کنید، اگر قرار باشه در روز از انگلیسی کامل هم یک فصل کامل تموم کنید برنامه تون سنگین میشه

1 پسندیده

ممنونم از کمکتون

1 پسندیده