پیشنهاداتی برای بهبود برنامه

۵۲ روزه که من عاشق این برنامه و زبان خوندن شدم

فقط این دو مورد اگر فکری بشه براش عالی میشه:smiling_face_with_tear:

1لطفا برای جعبه لایتنر اپشنی قرار بدین که بتونیم به صورت دستی کلمه وارد کنیم مثلا میخواهیم یک سری اصطلاحات انگلیسی رو با لایتنر یادبگیریم ولی ممکن نیست یا بعضی کلمات در دیکشنریش وجود ندارن

همچنین این قابلیت رو فراهم کنین که بالعکس هم نمایش داده بشه مثلا کلمه فارسی نمایش داده بشه انگلیسیش رو جواب بدیم

2 مرور مطالب اهمیت زیادی داره کاش قسمت مرور کنیم های داخل هر فصل از دوره ها گسترده تر باشن به این صورت که تماامی اصطلاحات و جملاتی که در فصل اموزش داد رو مرور کنه اما به چند موردشون بسنده کرده که کار مرور رو دشوار کرده مجبوریم کل فصل مرور کنیم که تایم زیادی میبره طبیعتا.

6 پسندیده

I​:ok_hand:agree

1 پسندیده

@hana_goli

ایده خوبیه:+1:

اصطلاحات یا عبارات رو میشه وارد کرد فقط ممکنه داخل خود درس قابل انتخاب نباشه اما اگر داخل لایتنر سرچ کنید میشه از اونجا وارد کرد مگر اینکه داخل دیکشنری های انگلیسی به انگلیسی نباشه که خب ما سه تا از بهترین و جامع ترین دیکشنری های دیکشنری انگلیسی به انگلیسی گذاشتیم و اکثرا هست

این مورد تو پی وی به خود شما فکر کنم گفتم تو مراحل ابتدایی شاید به ظاهر خوب باشه اما هر چی سطحتون بالاتر بره ضررش برای خود شماست چون به یادگیری اصولی آسیب میزنه شما رو عادت به ترجمه ذهنی میکنه، چون ترجمه خیلی بهتون لطمه میزنه مثلا با یکی میخواین مکالمه کنید

اول که صحبت هاش رو میشنوید سعی میکنید اول اونو به فارسی برگردونید تا بفهمید چی میگه

بعد میخواین جوابش رو بدین که باز اول جمله رو فارسی میگین بعد اونو باید به انگلیسی برگردونید

در نهایت پاسخ بدین که خب خودتون میبینید چقدر تعلل در پاسخگویی ایجاد میکنه

ولی کسی که اصولی و مثل زبان مادری یاد میگیره دیگه نیاز به این همه زمان نداره سریع ناخودآگاه کمک میکنه جواب بده بدون هیچ ترجمه ذهنی

آزمون های مرور داخل دروس تعاملی هر چند بخش قرار گرفته اما برای دروس غیر تعاملی میتونید با کمک هوش مصنوعی این مرور انجام بدین و حتی چک کنید چقدر از اون درس رو متوجه شدین

1 پسندیده

ممنون از وقتی که گزاشتین منتها منظورم از دستی وارد کردن برای یک سری اصطلاحات روزمره هست که داخل دیکشنری ها نیست اما از گوشه کنار یاد میگریم میخواهیم مرور و تمرین بشه برامون اگر ممکن باشه دستی وارد جعبه لایتنر بشن عالی میشه.

در خصوص بالعکس شدن کلمات فارسی و انگلیسی هم درست میفرمایید منتها بنده خودم مشکلی که دارم این هست که ترجمه فارسی یک کلمه انگلیسی رو سریع به یاد میارم منتها برعکسش رو نه

که خب وقتی بخواهیم مکالمه انجام بدیم ابتدا کلمه در ذهن ما فارسی هست که باید تبدیل به جملات انگلیسی بشن

پس این اپشن میتونه مفید واقع بشه

داخل تنظیمات لایتنر میتونین فراهم کنید زبان اموزان به هرشیوه بخواهند تنظیم کنند.

ممنون

1 پسندیده

مورد اول بعنوان پیشنهاد منتقل میشه

چرا از دیکشنری انگلیسی به انگلیسی استفاده نمیکنید؟ میدونید یک لغت میتونه کلی معادل ساده داشته باشه که تو روزمره زیاد استفاده میکنید

این شیوه استفاده به شما ضرر میزنه و مفید نیست

وقتی شما حتی انگلیسی هم فکر کنید لزومی نداره معنی فارسی لغت رو بدونید چون مثل الان که یک کتاب فارسی میخونید و کامل کتاب رو درک میکنید یا کسی فارسی صحبت میکنه و نیاز به دیکشنری ندارین و صحبت هاش رو متوجه میشین اون زمان هم جوری زبان انگلیسی رو یاد میگیرین اگه کتاب خوندین انگار به زبان مادری تونه اگر با کسی مکالمه داشتین انگار هم زبون خودتونه و دنبال هیچ ترجمه ای تو ذهن نمیگردین، اگر از همون ابتدا شیوه درست رو برای خودتون جا بندازین خیلی بهتره تا اینکه از وسط راه بفهمید این شیوه غلط بوده و بخواین تغییرش بدین

برای مکالمات عادی این روش درستی نیست. مگر اینکه بخواید کار ترجمه انجام بدید.

بنده متوجه منظورتون هستم اما شما اکثر اپلیکیشن های جعبه لایتنر رو چک بفرمایید این اپشن رو موجود دارن

چرا که اتفاقا تاکیید کردن همیشه به یک روال اگر مطالعه بشه ذهن شرطی میشه اما اگر گاهی بلعکسش مطالعه بشه بیشتر توی ذهن قرار میگیره

من بعد از ده سال کار با جعبه لایتنر به این نکته رسیدم

مطمعننا شما اگر در هفت روز هفته یک روزش رو بلعکسش مطالعه کنید متوجه میشین که ذهن بر اساس عادتی که براش شکل گرفته به کارت ها پاسخ میداده .

قطعا برای زبان اموزها پیش اومده که میگن 《کلماتو میفهمما

جملاتو میتونم ترجمه کنما اما اگر بهم بگن فلان کلمه انگلیسیش چی میشه با اینکه میدونم بلدم این کلمه رو ولی تو ذهنم نیست》

چرا ؟ چون ذهن به صورت شرطی فقط معنای فارسی کلمه انگلیسی رو به خاطر داره

اما گاهی بالعکس مطالعه کردنش مفیده مخصوصا برای اصطلاحات روزمره.

به هرحال اگر واقعا امکان اصلاحش نیست که بازم ممنونم خداقوت :folded_hands:

2 پسندیده

لطفا در بخش لایتتر امکان جستجوی فارسی اظافه کنید. وقتی معادل اینگلیسی یک لغت فارسی رو نمی دونم و می خواهم پیدا کنم اینگلیسیش چی میشه و اون لغت اینگلیسی رو مرور کنم. ولی امکان جستجو لغت فارسی در لایتنر وجود نداره.

اینکه کلا این روش نقض کنیم، اینطور نیست اما دقت کنید استفاده از زبان مادری در ابتدای کار شاید این ارتباط رو سریعتر کنه و اوایل یادگیری شما رو از سردرگمی دربیاره اما این فقط تا سطح A2 جوابه حتی برای این سطوح هم یک یا دو هفته استفاده از کارت فارسی توصیه میشه بعدش باید تمام ورودی ها انگلیسی باشه چون در غیر اینصورت مغز شما برای بازیابی واژه ها مجبوره همیشه از مسیر فارسی به مفهوم اون واژه انگلیسی برسه اما میخوایم از همون معادل های انگلیسی به مفهوم برسید حالا یا با استفاده از مثال ها یا هم مترادف و متضادها انگلیسی در دیکشنری های انگلیسی به انگلیسی

تجربه چند ساله خودم و همچنین ارتباط با زبان آموزان متعدد این هست که چقدر خوبه استفاده از دیکشنری انگلیسی به انگلیسی تو اولویت خودمون قرار بدیم

ما موارد متعددی داشتیم که کاربر سطحش پیشرفته بوده اما توانایی مکالمه نداشته بعد بررسی متوجه شدیم دو تا مشکل داشته اول تمرکز روی گرامر از همون سطوح ابتدایی و دوم همین اتکا به معنی فارسی لغات بوده

در هر صورت ما موظفیم چیزی که درسته به کاربران منتقل کنیم و قطعا خودتون رفته رفته اهمیت و تاکید ما به این مورد رو درک خواهید کرد

2 پسندیده

درسته ممنونم پس حداقل ممنون میشم اگر از لحاظ بصری جعبه لایتنر ارتقا پیدا کنه مثلا گزینه میدانم نمیدانم خیلی راحت با یک اشاره تعیین بشه درصورتی که باید حتما روی کلمه معنی زده بشه و بعد نمیدانم کمی زمانبر هست این مسئله

مثلا با کلیک کردن روی کارت معنی ها نمایش داده بشن و با کشیده شدن به سمت راست جزو میدانم ها و با کشبده شدن به چپ جز نمیدانم ها قراره بگیره.

و البته خیلی از روش های مطالعه بهتر

و یک مورد دیگه هم جالب میشه اگر یک قسمتی برای نوت بوک فراهم کنید که مطالبمون رو داخل خود برنامه یادداشت کنیم.

در خصوص چالش دوستانه هم ممکنه که قبل از شروع شدن چند گزینه پیشنهادی داشته باشه که بتونیم ریکوئست بدیم یا ریکوئست رو قبول کنیم.

ممنون:folded_hands:

2 پسندیده

بله این موارد هم حتما به تیم فنی منتقل میشه

2 پسندیده