سلاااام
من نزدیک ۴۰۰ کلمه داخل رایتنر دارم و دلم نمیاد حذف کنم ، اینا کی خودش کم میشه؟
ازونطرفم فیلم و کتاب ها هم کلماتی دارن که دلم نمياد هایلایت نکنم ![]()
چیکار باید کرد
سلاااام
من نزدیک ۴۰۰ کلمه داخل رایتنر دارم و دلم نمیاد حذف کنم ، اینا کی خودش کم میشه؟
ازونطرفم فیلم و کتاب ها هم کلماتی دارن که دلم نمياد هایلایت نکنم ![]()
چیکار باید کرد
منم ۱۴۰۰ تا دارم:)))))
همرو همینطوری هایلایت کردم اضافه کردم مونده.
الان فقط کلمات دوره هایی ک میخونم رو مرور میکنم.اینجوری باز ی دسته بندی دارم برای خودمو خسته نمیشم. بنظرم از وقتی اینکارو کردم بهتر شده حالا بازم ببینیم بقیه چی میگن![]()
اگه یوقت بلد نبودی برای هر درس رو این علامت بزنی میتونی لغاتشو مرور کنی
منم چند هزارتایی دارم![]()
سخت نگیر
![]()
![]()
![]()
![]()
در برابر شما خیلی کم دارم برای من ۹۰۰ ۱۰۰۰تاس ![]()
![]()
![]()
دو چیز تو زندگی زیادش خوب نیست. یکی محبت زیاد، یکیم لایتنر زبانشناس (قالَ علی)
بگید قاب کنن بزنن سردر تالار
ا![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام
دوست خوبم باید سعی کنید در ورود کلمات به لایتنر کمی با وسواس بیشتر عمل کنید. هر لغتی نیاز به ورود به لایتنر نداره مثال میزنم یکی اسم حیوانات رو نمیدونه اما وقتی چند بار یک درسی رو که اسم حیوانات رو داخلش ببینه رو مرور کنه دیگه نیازی نیست اون وارد لایتنر بشه پس اجازه بدین اون تایم مثلا یک هفته که برای خوندن اون درس میزارین بگذره بعد لغاتی که در روز 7 میبینید هنوز در ذهنتون نیست وارد لایتنر کنید چون اگر هر لغتی رو که تو همون بار اول یاد ندارین وارد لایتنر کنید اینجوری لایتنر شلوغی خواهید داشت و رفته رفته تعداد لغات لایتنر بالا میره و قطعا بعد یک مدت چون لغات زیادی داخل لایتنر هست مجبورید زمان زیادی به مرور لایتنر بپردازید و از یک جایی به بعد براتون خسته کننده میشه و کلا بیخیال لایتنر میشید پس بهتره ورود لغات به لایتنر رو مدیریت کنید
چه خوب. از این ب بعد اینکارو میکنم
شروع به مرور کن اونایی که بلد نبودی عکس بگیر بعد حذف کن
گزینه حذف برای لغاتی که همینجوری وارد لایتنر شده اند وجود نداره
ابتدا چندثانیه دستتون رو روی لغت مد نظر نگه دارین
اگر تعداد کلمات زیادی میخواین حذف بشه لغات مد نظر انتخاب و بعد روی علامت سطح آشغال بزنید تا حذف بشه
Thank you for your reply. I knew that option but I meant there is no option to delete an useless word while you’re reviewing the word in litner box.
I hope this sentence finds you well
این نوشته با نوشتهی اختیاری کردن فعالسازی دیکشنری پیش فرض ادغام شد.
بله درسته حین مرور امکان حذف نیست اما میتونید اگر لغت رو دیگه نمیخواین مرور کنید این گزینه که مشخص کردم بزنید تو آموخته شده و جزو لغاتی که میدونید قرار میگیره
2نوشته به موضوع تازه تبدیل شد: اختیاری کردن فعالسازی دیکشنری پیش فرض
بله ممنونم این گزینه رو دیده بودم ولی این حذف نیست
نه منظور خاصی نداشتم
فقط میخواستم زمانی که دارم مرور میکنم اگر یک کلمه ای لازم نبود خیلی راحت حذف کنم
وقتی وارد آموخته شده میشه دیگه جزو لغات برای مرور نمیاره
و خب روش حذف باید جوری باشه که لیست لغات باشه که بدونید کدوم انتخاب کنید که این مورد در اپ انجام میشه