سلام و خسته نباشید
من چند سالی هست با زبان شناس کار میکنم و حالا بعد این مدت چند باری پیش اومده کلمه ای رو که قبلا کاملا یاد گرفتم و جزو آموخته ها رفته، الان به خاطر این که ازش استفاده نکردم یادم رفته، و وقتی میبینم بلدش نیستم این حسو پیدا میکنم که چند تا کلمه ی دیگه اینطوری تو آموخته ها هست که من در واقع بلدشون نیستم ؟؟!
به نظرم خیلی خوب میشه اگه یه گزینه تو بخش لایتنر باشه و با زدن اون لیست کلمات آموخته شده مثل لایتنر عادی بیاد و بتونیم گزینه ی یادم هست / یادم نیست به لایتنر جدید اضافه کن / یادم نیست حذفش کن به حالت نیاموخته در بیاد رو انتخاب کنیم.
با توجه به زیاد بودن تعداد کلمات آموخته شده نیاز هم نباشه همشو یه جا مرور کنیم
هر وقت خواستیم بیایم بیرون و دوباره هر وقت تونستیم اون گزینه رو بزنیم و بره سراغ باقی کلمات که هنوز نیاورده
به نظرم واقعا گزینه ی خوبیه برای اضافه کردن به اپلیکیشن اگر باقی زبان آموز ها هم موافق هستند با این گزینه
ممنون از توجهتون
سلام دوست گرامی ببینین زبان به طور کلی فرار هست و به نظر من و طبق تجربه شخصی لایتنر هم فقط برای یادگیری لغات برای تثبیت اولیه در ذهن خوبه بعد از اون زمانی که یک لغت طبق الگوریتم به بخش اموخته شده منتقل میشه بهتره دیگه مرور و تثبیت نهایی اون با لایتنر نباشه و یادگیریش در متن های مختلف و کانسپت های متفاوت انجام بشه اگر مطالعه منظم باشه لغات کاربردی و مهم در ذهن تثبیت میشن و اگر لغاتی هم هستند که تکرارشون در متون مختلف زیاد نیست معمولا لغات پرکاربردی نیستند
چون اگر قرار باشه طبق روند مد نظر شما باشه تا بینهایت لغت داخل بخش لغات اموخته شده برای مرور هست که تمومی نداره و این مرور لغات به تنهایی کمکی به یادگیری اون نمیکنه دیدن یک لغت در بخش های مختلف هست که اون رو در ذهن موندگار میکنه
2 پسندیده
ممنونم از جوابتون در واقع بیشتر برای فیلتر کلماتی بود که یادمون نیست اما تو اون بخش قرار گرفته
اما یه سوال دیگه هم داشتم وقتی یه کلمه رو لایتنر میکنیم گاها تو یک بخش دیگه یه مثال خوب دیگه ازش میبینم که میخوام موقع مرور و تو بخش مثال ها اونم باشه
چطور میتونم این کارو انجام بدم و اگه نمیشه آیا امکانش هست که این قابلیت اضافه بشه ؟
1 پسندیده
بله منم بر همین اساس توضیحات رو دادم
اینکه هردو مثال رو قرار بدین خیر امکانش نیست اما موقع مرور لغت علاوه بر مثال داخل درس مثال های متعدد دیگهای هم قراره داره که متنوع هستند و میتونین از اون موارد استفاده کنین
1 پسندیده