مشکل کامپیوتری

سلام.

اینجا کسی از کامپیوتر سر در میاره ، به مشکل خوردم؟

کامپیوترم خود به خود خاموش میشه و یکی از درایوهام کلا باز نمی کنه و نیاز به فرمت داره.( داخل کلی فیلم ذخیره کرده بودم. و این درایو رو تازه تو پارتیشن بندی به بقیه درایوهام اضافه کردم)

گفتم شاید مشکل از ویروس باشه که به دلیل اینترنت نمی تونم یک آنتی ویروس نصب کنم و حتی نمی تونم انلاین ویروس کشی کنم:pleading_face:

کسی می تونه کمکم کنه؟

هارد داخل سیستم شما hdd هست یا ssd؟ وچند ساله که روی سیستم شما داره کار میکنه؟
این نشانه هایی که شما گفتید رو من 2 سال پیش روی سیستمم داشتم و مشکل من نیم سوز شدن هارد اینترنال سیستم بود که مانع از بوت شدن درست و عملکرد درست می‌شد. معمولا هارد ها یک عمر مفید دارن و به ضربه هم حساس هستند اگر عمر مفیدشون تموم بشه یا ضربه بخورن این چنین علاماتی داره.
من هر طور بود بازور و زحمت اطلاعاتم رو منتقل کردم و با تعویض هارد از hdd به ssd مشکلم کامل برطرف شد.

ممنون از پاسختون.

هارد رو پارسال خریدم و یک ماهیه نصب کردم .هاردم هم ssd هست.

با توجه به حرفاتون، احتمال ویروسی شدن کامپیوتر نیست؟

چون دو سری هارد اکسترنال متفاوت بهش وصل کردم.

سرعت کامپیوترم قبل از نصب هارد اینترنال واقعا خوب بود، الان با دو بار کلیک هنگ می کنه و خودش گاهی خاموش میشه:face_with_head_bandage:

تو سیستم عامل ویندوز بعضی مواقع که یکسری برنامه نصب میکنیم و بعد حذف میکنیم اون برنامه ها یکسری فایل ریجستری تو درایو c باقی میذارن که بعضی مواقع باعث عملکرد نادرست مثل همین خاموش شدن ناگهانی میشه لطفاً اگه میتوانید از برنامه clean my pc استفاده کنید و تمام فایل های ریجستری ناقص و کش و… را پاک کنید و بعد نتیجه را مشاهده کنید. اگه تغییری نکرد، دیگه باید مطمئن شوید ویروسه. لینک دانلود در پایین

لینک دانلود از سافت98

نسخه پرتابل رو نصب کنید راحت تره

ممنون از راهنماییتون.حتما امتحان می کنم

1 پسندیده