من یه دوره هنری دارم میگذرونم و واژههاشو به لایتنر زبانشناس اضافه میکنم. ولی مشکل اینجاست که خیلی از واژهها رو نداره اینجا و نمیتونم اضافه کنم.
بازم ممکنه تا پایان این دوره این آپشن فعال نشه ولی خب شاید مشکل بقیه هم باشه، گفتم پیشنهادش بدم.
اگه امکانش هست این حالت رو بذارین که بتونیم به صورت دستی یه واژه رو به لایتنر اضافه کنیم. یعنی پشت و روی کارت رو خودمون بنویسیم، حتی اگر اون واژه داخل دیکشنری زبانشناس وجود نداره.
خوبی این اینه که اصطلاحها و جملات رو هم میتونیم همین کار رو کنیم باهاشون و خیلی دستمون بازتر میشه.
یه چیزی شبیه anki.
چون الان انکی رو تو این وضعیت اینترنت دسترسی نداریم، خیلی میتونه کاربردی باشه.
پشتیبانی میتونه با بررسی لغات و یا اصطلاحاتی که کاربران وارد میکنن، در صورتی ک دیدن مفیده اونو برای همه نشون بدن تا دفعه بعدی که ی نفر دیگه اون کلمرو سرچ زد بتونه مستقیم به لایتنرش اضافه کنه
آره واقعا این به باگ بزرگه که نمیشه به صورت دستی لغتی رو اضافه کرد، چون منابع خارج از زبانشناس رو میخونیم و ذویتاریم اون لغات رو هم به لایتنر زبانسناسمون که هر روز مرور میکنیم اضافه کنیم
دقت کنید زبانشناس برای آموزش زبان عمومی هست و شما دارین زبان تخصصی کار میکنید طبیعتا نمیشه تمام واژگان و اصطلاحات تخصصی داخل دیکشنری برنامه گنجونده بشه و ما هم سعی کردیم از دیکشنری هایی داخل اپ استفاده بشه که اکثر لغات و اصطلاحات عمومی و روزمره رو پوشش بده مثل دیکشنری لانگمن، کمبریج و کالینز
لغت هم میشه دستی به برنامه اضافه کرد فقط باید اون لغت داخل دیکشنری های برنامه باشه
اگر در داخل زبانشناس مطالعه میکنید عبارت یا اصطلاح مورد نظرتون قابل کلیک نبود میتونید در قسمت جستجو لایتنر سرچکنید.مثلا عبارت give a call در درس قابل هایلایت نیست ولی در لایتنر همین عبارت رو سرچکنید بالا میاد و گزینه مرور با لایتنر رو میتونید بزنید.
و اگر هم در خارج از زبانشناس دارید مطالعهمیکنید ولی دوست دارید لغت، اصطلاح یا عبارت رو وارد لایتنر زبانشناس کنید در قسمت جستجوی لایتنر میتونید سرچکنید. یا اینکه داخل همون متن که ۷ارج از برنامه هست لغت رو انتخاب کنید و طبق تصاویر زیر وارد لایتنر برنامه کنید