چجوری بخونم؟؟

سلام وقتتون بخیر امیدوارم حال دلتون تو این ایام خوب و عالی باشه.من چون هدفم بیشتر مکالمه محوره به خاطر همین دوره های مربوط به مکالمه رو نگاه میکنم و تقریبا هر کدوم رو هم ۳۰ بار همراه با تکرار و حرف زدن و اینا ۴ ۵ روز طول میکشه (چون وقتم یکم کمه به خاطر کنکور ولی حالا زمانی هم که بیکارم زبان میخونم ) میخواستم بپرسم ببینم بعد اینکه زمانم آزاد تر شد هر ی قسمت رو تو ی روز ببینم یا تاثیرش تو بلند مدت بیشتره؟؟

و درآخر خیلی ممنون از این اپلیکشن عالیتون من جز کسایی بودم که از زبان متنفر بودم ولی به کمک این برنامه دوست داشتنی عاشق زبان خوندن شدم:heart:

2 پسندیده

سلام محسن، امیدوارم که خوب و سلامت باشی.

این کاری که داری میکنی (تکرار تو چهار پنج روز) خیلی مفیده مخصوصا وقتی که هدف مکالمه باشه. باعث میشه که عمیق یاد بگیری و خیلی مفید تر از اینه که تو یه روز ببینی و رد بشی بری.

نمیدونم دوره های ای جی هوگ رو دیدی یا نه، اونم خیلی اصرار داره که هر قسمتی حداقل تو ۷ روز تمرین بشه، حداقل روزی ۲ بار.

ولی وقتی هدفت گسترده خوانی باشه نیازی نیست اینجوری تمرین کنی.

3 پسندیده

یعنی اگر وقتم هم آزاد شد بازم هر کدوم رو ۷ روز تکرار کنم؟؟

من برای اینکه حالا وقتم تلف نشه کنار دوره مکالمه مثلا دوره هایی داخلش قصه و داستان هست هم نگاه میکنم البته با متد روش مکالمه (تکرار )

به نظرتون خوبه که اینجوری چند تا دوره رو باهم بخونم یا نه؟؟

1 پسندیده

برنامه هارو درکل شما میتونی شخصی سازی کنی دیگه، احتمالا ۷ روز برا هر دوره ای نیاز نباشه ( خیلی بستگی به دوره ای که داری باهاش پیش میری داره)

ای جی معمولا خودش میگه چجوری تمرین کنید.

بابت چند تا منبع و دوره هم که بهتره یه دوره اصلی باشه که بیشتر تمرکز رو اون باشه و کتاب و اینا رو هم برای گسترده خوانی کنارش استفاده بشه، چرا که نه‌.

4 پسندیده

این تاپیک کمکت میکنه بنظرم

3 پسندیده