شروع IELTS

سلام

من حدود دو سال هست که با زبانشناس شروع کردم ابتدا با دروس ای جی هوگ effortless English و بعد هم learning real English و در کنار اینا پادکست ای جی هوگ و داستان های ساده کودکانه و چند سری از کلمات IELTS رو داشتم. فیلم هم دیدم و پیشرفت های خوبی بود نسبت به قبل. البته در شنیداری پیشرفتم کم بوده!

حالا میخوام IELTS رو آشنا بشم و شروع کنم، کدوم یک از، مجموعه ها دو پیشنهاد میدید و میتونه مفید باشه،. بیشتر هدفم هم مکالمه و درک بهتر شنیداری هست

ممنون

3 پسندیده

سلام :woman_raising_hand:t2: برای آیلتس تعریف دو تا کتاب رو شنیدم

mindset for ielts و Cambridge ielts

هر دوتاش هم تو زبانشناس چک کردم بود

4 پسندیده

ممنون

یک سوال آیلس مگوش چطور هست؟

خواهش میگنم

نمیدانم اطلاعی ندارم

سلام وقتتون بخیر الان سطح زبانتون چیه چون بر اساس منابعی که گفتید فکر کنم زود باشه برای ایتلس

1 پسندیده

سلام کتاب های

Tactics for listening

خوبن‌. چون سه سطح مختلف داره با لهجه های مختلف. اگه کلا دنبال تقویت لیسنینگ هستین میتونه بهتون کمک کنه. امانمیدونم برای لیسنینگ ایلتس چقدر مفیده.

سلام و وقت بخیر

اگر هدفتون شرکت در آزمون آیلتس هست برای آشنایی با آزمون، دوره مگوش که در زبانشناس هم موجوده خیلی خوبه، و برای رایتینگ به شدت ویدیوهای سایمن رو توصیه میکنم ببینید و قدم به قدم باهاش پیش برید و در کنارش سمپل های خوب بخونید، خود سایمن و خانم لیز سمپل های فوق العاده ای دارند. برای تمرین هم که کتابهای کمبریج تستهاشو بزنید، البته شنیدم که آیلتس فقط کامپیوتری خواهد شد و شایدم تا حالا این اتفاق افتاده، پس پیشنهاد میکنم کامپیوتر بیس باشه تمریناتون.

البته برای تقویت لیسنینگ فقط به منابع آیلتس اکتفا نکنید و در کنارش پادکست خیلی زیاد گوش بدید.

بازم اگر سوالی داشتید در خدمتم. من سال ۲۰۲۳ آزمون پیپربیسد در استانبول شرکت کردم، زمانیکه آزمون یکهو در ایران متوقف شد..

2 پسندیده

سلام وقتتون بخیر برای زمانی که امتحان ایتلس دادید و شروع به خوندن منابع ایتلس کردید حدود سطح زبانیتون چی بود

سلام

قبل اینکه شروع کنم برای آیلتس یه ماک دادم و چون آشنایی با آزمون نداشتم لیسنینگ و اسپیکینگ و رایتینگ ۶ شدم و ریدینگ ۴.۵ ، بعدش دو ماه زمان گذاشتم و خودخوان خوندم ،بیشتر زمانم رو برای رایتینگ گذاشتم، لیسنینگ و ریدینگ آزمون اصلی رو ۸ شدم و اسپیکینگ ۷ و رایتینگ ۶.۵. قبل اینکه اصلا وارد مرحله آیلتس بشم حدود دو سه سال با همین زبانشناس خونده بودم و تصوری از اینکه در چه سطحی هستم نداشتم.

1 پسندیده

چه جالب مرسیی فقط خودخوان چقدر خوندید که تونستید این پیشرفت بکنید

خواهش میکنم، حدود دو تا سه سال با زبان‌شناس پیش رفتم به طور متوسط روزی یکساعت و نیم، دوره های ای جی رو خوندم ولی بدون تکرار، فقط گوش میکردم و پیش میرفتم، گاهی هم به خودم درس رو به انگلیسی توضیح میدادم و سعی می کردم عین جملات ای جی رو بگم، همین باعث پیشرفت اسپیکینگ شد، در کنارش کتاب داستان و رمان هم از زیبوک میخوندم، برای آیلتس هم که حدود دو ماه یا دو ماه و نیم روزی بطور متوسط سه تا چهار ساعت خوندم( چون بچه کوچک داشتم و همزمان شاغل هم بودم تایم زیادی نداشتم)

3 پسندیده