آپدیت برنامه بدتر شده

این تاپیک مربوط به درس «درس اصلی» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «انگلیسی قدرت»، بخش «تسلط بر عواطف ۲»

برنامه رو آپدیت کردم و دیگه مثل قبل وقتی دستم رو روی یه کلمه نگه میدارم دیگه مورد زبانشناس نمیاد که وارد دیکشنری بشه یا بتونم به لایتنر اضافه اش کنم چرا؟

@hana_goli

منم دیدم سریع معنیش می آد دیدی وقتی معنی رو می آره کنارش یه علامت تعجبه اونو بزنی می ری تو دیکشنری

اخه تنها گزینه ای که میاد کپی هست هیچ چیز دیگه این نداره کاش میتونستم همون نسخه قبلی رو دوباره برگردونم

به نظرم نسخه وب به روز تره

1 پسندیده

دوست گرامی پشتیبانی برنامه مجدد وصل شده لطفا این موارد داخل پشتیبانی مطرح کنید که قابل پیگیری باشه:rose:

نصبت به نسخه قبلی که پرو نبود از نظر راحتی که خیلی بدترهههه.انقدر رو مخه که فقط دنبال یه نرم افزار جایگزینم کار کنم.مثلا وقتی قبلا یه پکیج رو باز میکردی، اول لیست سر فصل هارو میدیدی.بعد اگه هر کدومو که میخواستی انتخاب میکردی تازه میرفتی فصل های مجزای اون سر فصل رو میدیدی.ولی الان یه لیست نمایش میده که همه محتویات تمام دوره ها بازه توش!!!مثلا من میخوام برم یکی از داستان های دوره “داستان های واقعی” رو بخونم.رو دوره که کلیک میکنم تمام داستان ها با همه محتویات داخلشون برام لیست میشم!حالا باید کلی با دقت اسکرول کنم تا برسم به دوره مد نظرم!

4 پسندیده

@afsaneh_boroumand

افسانه جان من این مورد رو قبلا گفته بودم

میشه مجدد ب دوستان مربوطه بگید

1 پسندیده

موردی که فرمودین رو حتما به همکاران منتقل میکنم تا پیگیری لازم در این باره انجام بشه، ممنون بابت فیدبکتون:rose:

سلام فاطمه جان ممنون میشم اژ پشتیبانی داخل اپ به همراه ویدیو مشکل رو گزارش بدین تا از داخل اپ بتونیم مورد رو به همکاران مربوطه ارجاع بدیم

مورد بالا چون در مورد طراحی بود من شخصا میتونستم از این سمت پیگیری کنم ولی موارد فنی از داخل اپ گفته بشه بهتر هست:heart:

1 پسندیده

باشه عزیزم حتما

1 پسندیده