اختلال در سرویس آپلود عکس و فایل

سلام و عرض احترام خدمت دوستان پشتیبانی.
متاسفانه الان 2 روزه که دامنه https://talk.r.zapp.ir که وقتی کاربر عکس یا فایلی آپلود میکنه و در اون قرار می‌گیره و به سایر کاربران نشون داده میشه با اینترنت همراه اول و رایتل از دسترس خارج شده یعنی کاربر عکس آپلود میکنه ولی برای سایر کاربران قابل مشاهده نیست!

در اصطلاح فنی داره بجای خود تصویر،Alt Attribute تصویر در تگ img HTML نشون داده میشه که این یعنی یه مشکلی در اتصال کاربر به دامین وجود داره.

@hana_goli
@afsaneh_boroumand
@mohadese_rh

2 پسندیده

برای منم همین مشکل پیش اومده. فقط با وایفای عکس و ویسهارو باز میکنه

این یعنی ارتباط کلاینت و سرور در نت همراه قطع شده

این عکسو من با نت همراه اول آپلود کردم

1 پسندیده

سلام اقای ناصری . تو اپلود فایل مشکلی نیست ولی برای من فقط با وایفای دانلود میشه تصاویر و ویس ها تا بتونم ببینم. با دیتا اصلا باز نمیشه چیزی.

اول فکر کردم مشکل فقط از گوشی منه که ایشون هم گفتن این مشکلو دارن

الان یعنی عکسی که من گذاشتم رو نمیبینین؟

الان چون عکستونو با وایفای باز کردم میتونم ببینم. ولی با دیتا نمیتونم . خطمم ایرانسله

اگه میخواین ی عکس دیگه ارسال کنین تا اسکرین شاتش رو براتون بفرستم

بفرمایید

مجبور شدم ویویدیوشو اپلود کنم براتون. چون اینسری مثل قبل اون نوشته ای ک اقای میلاد گفتن نیومد بجای عکس.

اینبار اینجوری شد:backhand_index_pointing_down:

من با ایرانسل مشکلی ندارم.

چقدر عجیب. اخه چرا برا من اینجوری شده:weary_face:. سرعت خطمم خوبه راحت باهاش وب گردی میکنم ولی فقط تو تالار به مشکل میخورم

باز بیشتر بررسی میکنیم ولی در کل وقتی با یه اینترنت قابل مشاهده هست و با یکی دیگه نیست، احتمالا مشکل از سرور های زبانشناس نیست و مشکل از اختلالات اینترنت داخلی هست.

هیچ کدوم از عکسا بالا نمیاد حتی اینی که اپلود کردید

وقت بخیر آقای ناصری در آپلود مشکلی نیست ولی همین عکسی که الان آپلود کردید برای من با نت همراه اول و رایتل قابل مشاهده نیست

اختلال برطرف شد و من حالا میتونم عکس هایی که کابران دیگر آپلود کردند رو ببینم

1 پسندیده