تابستان ۱۴۰۵! «چالش شدت»

امتیاز دیروز من 64

7 پسندیده

سلام دوستان

شبتون خوش

گزارش ناامیدکننده‌ی من در حد حفظ زنجیره:woozy_face: نمیدونم چرا اینجور شده چند روزیه…

۱۸ تیر ۱۴٠۵

8 پسندیده

8 پسندیده

به نام خدا ۱۸ تیر ۱۴۰۵

بچه ها سلام . حال دلتون چطوره. من معمولی ام. :upside_down_face:بازم خداروشکر که بد نیستم :grimacing::beating_heart:

9 پسندیده

دقیقا اینجاست من همین حس رو چند روز پیش دقیقا داشتم انقدر فشار روم بود هیچی خوشحالم نمی کرد تلاش می کردما اما ته ذهنم یه وروجکی می گفت خب چه کاریه صد تا کار ریختی سرت یکی رو ول کن مثلا همین زبان یا… نمی دونم چرا ادامه دادم تا اینکه یه کلیپ تو اینستا دیدم می گفت همیشه قرار نیست تو مسیر لذت ببری گاهی باید باشه یه عادت یه سبک زندگی واقعا راست می گفت انجام ندادن اون کار ها ترسش بیشتره تا اینکه باهاش روبه رو بشی واسه همینه که من خوشحالم حتی وقتی دیر بیدار می شم برنامه ام رو ول نمی کنم و اولین کاری که می کنم معمولا زبان خوندنه عادت شده برام

6 پسندیده

امتیاز امروز من 131

8 پسندیده

سلام

امتیاز امروزم اصلا تعریفی نیس

امتیاز دیروزم ۵۸

9 پسندیده

19 تیر 1405

8 پسندیده

سلام دوستان امیدوارم عالی باشین
گزارش امروز ۴/۱۹

8 پسندیده

سلام دوستان :blush::flushed_face:

8 پسندیده

سلام امتیاز امروز من 189
کلا اگه دیدین از شنبه تا چهار شنبه گزارشام چنگی به دل نمی زنه تعجب نکنین من کلاسم دیگه یک شنبه و سه شنبه دیگه بدتر البته خودم انتخابش کردم سختیشم به جون می خرم :melting_face:

4 پسندیده

باشه عزیزم :blush:

3 پسندیده

سلام به همگی
گزارشاتونو نمیبینم :face_with_raised_eyebrow:

:grimacing::grimacing:

7 پسندیده

سلام:butterfly:گزارش ۳ روز من.

ی مدت نتونستم اصلا وقت بزارم بخاطر یسری مشکلاتی ک برام پیش اومده. سعی میکنم ک بتونم دوباره وقت بزارم…

از ته دلم امیدوارم شرایط برای همتون خوب پیش بره تا بتونین به برنامه های زندگیتون برسین:white_heart:

7 پسندیده

سلام دوستان گلم ۲۰ تیر ۱۴۰۵

7 پسندیده

سلام عزیزم الهی ک هروی هست حل بشه
تو هر ماه درست هجدهم نتونستی بخونی چ‌جالب هجده باهات سر شوخی داره:joy:

2 پسندیده

سلام عزیزم زودتر میفرستادی امتیازمونو ست کنیم:expressionless_face::rofl:

نمره سریه بعدشو اعلام کن من رو قولش حساب کردم:joy:

اینو یادت باشه :

همیشه خودت مقصر نیستی…!

4 پسندیده

21 تیر 1405