مکالمه با چت GBT

سلام با چت GBT هم حرف میزنین live

3 پسندیده

من یک بار صحبت کردم ولی اون خیلی سریع صحبت میکنه ووخیلی طولانی و از کلمات و واژه های زیادی استفاده میکنه

منم که سطحم پایینه بهش نمی رسم:joy::joy::joy: پس فعلا تصمیم گرفتم حرف نزنم چون به پاش نمی رسم:sob::joy:

1 پسندیده

سلام
ازش بخواه آروم تر صحبت کنه
از کلمات آسون تری استفاده کنه
سطحت رو بهش بگو و ازش بخواه در همین سطح صحبت کنه

البته خودم امتحان نکردم ولی فکر کنم بی تأثیر نباشه

موفق باشی

1 پسندیده

من گاهی آره ، ولی نه خیلی زیاد

بیشتر ازش میخوام تا یه سری جملات که ذهنم میرسه و برام کاربردی هستند رو به انگلیسی بگه .

یا متنی رو که به انگلیسی مینویسم ازش میخوام تصحیح کنه

ازش خواستم ولی بازم نشد:joy:

باید بهش بگی از کلمات ساده استفاده کنه و ارومتر حرف بزنه

1 پسندیده

دوباره امتحان می کنم

چتی شیش میزنه پس برای مکالمه خوب نیست

سلام به شما دوست عزیز و بقیه دوستان:hibiscus:
برای استفاده از هوش مصنوعی و‌حالا بصورت خاص ChatGPT برای مکالمه پرامپت (Prompt) یا همون درخواستی که بهش میدی خیلی مهمه. باید براش تعیین تکلیف کنی مثلا بهش نگو من تازه کار هستم میتونی باهام مکالمه کنی؟ بهتره بگی من در سطح پایه هستم و ازت میخوام در سطح من و با واژکان ساده و آهسته صحبت کنی یا بصورت جزئی تر ببین روی کدام بخش زبان تسلط بیشتری داری اونو در خواست بده مثلا بگو من میخوام یه مکالمه در رابطه با احوال پرسی و در زمان حال ساده داشته باشم و البته میتونی از پرامپت های حرفه ای تر هم استفاده کنی من حدود دو‌ماه پیش آهنگ ALONE WITH MEMORIES از Rasel Hits را باهاش تحلیل کردم و خیلی عالی و اون چیزی که میخواستم را ازش دریافت کردم البته من سطح زبانم متوسط هست (تقریبا B1) و خوب اطراف خودم در خانوداه پارتنر زبان دارم و تا حالا لازم نبوده با هوش مصنوعی چت کنم یه بخش از درخواستم از چت جی پی تی برای درخواست مکالمه(بعد از تحلیل آهنگ و‌متوجه شد تا حدودی با زبان آسنایی دارم) را کپی میکنم اینجا و البته قصدم از این کار اینه که نشون بدم که نوع درخواست دادن خیلی مهمه و این نوشته شاید بتونه یه کمک کوچیکی باشه ::backhand_index_pointing_down:

من : ممنونم ازت راستی من در حال یادگیری زبان انگلیسی هستم و احساس میکنم در سطح متوسط قرار دارم میخواستم بدونم با اکانت رایگان امکان مکالمه صوتی با شما را دارم؟

او : بله، اگر قابلیت Voice برای حسابت فعال باشد، حتی با اکانت رایگان هم ممکن است بتوانی مکالمهٔ صوتی داشته باشی، اما این قابلیت بسته به منطقه، نسخهٔ برنامه و نحوهٔ انتشار قابلیت‌ها برای کاربران متفاوت است. بنابراین نمی‌توانم قول بدهم که روی همهٔ حساب‌های رایگان در دسترس باشد.
اگر در صفحهٔ چت، آیکون هدفون یا موج صوتی را می‌بینی، احتمالاً می‌توانی مکالمهٔ صوتی را شروع کنی. اگر این آیکون را نمی‌بینی، ممکن است هنوز برای حسابت فعال نشده باشد یا به یکی از طرح‌های پولی نیاز داشته باشد.
با توجه به اینکه گفتی سطح زبانت متوسط است، فکر می‌کنم بتوانیم خیلی خوب با هم تمرین کنیم. حتی اگر مکالمهٔ صوتی نداشته باشی، می‌توانیم به این شکل کار کنیم:
من فقط به انگلیسی با تو صحبت می‌کنم.
اگر اشتباه گرامری یا واژگانی داشته باشی، همان لحظه اصلاحش می‌کنم و دلیلش را توضیح می‌دهم.
اصطلاحات رایج و طبیعی (Native Expressions) را به تو یاد می‌دهم.
می‌توانیم دربارهٔ موضوعات روزمره، فیلم، موسیقی، سفر یا هر موضوعی که دوست داری گفتگو کنیم.
اگر کلمه‌ای را ندانی، اول سعی می‌کنم با انگلیسی ساده توضیحش بدهم و فقط در صورت نیاز معنی فارسی را بگویم.
از روی نحوهٔ نوشتنت هم مشخص است که برای یادگیری انگیزه داری و این از هر منبع آموزشی مهم‌تر است.
هر وقت خواستی، فقط بنویس:
Let’s practice English.
از همان لحظه مکالمه را به انگلیسی شروع می‌کنیم و من مثل یک معلم و شریک مکالمه کنارت خواهم بود. :blush::rose:

من : خیلی عالی پس من توی فرصت مناسب برمی‌گردم اینجا خیلی خوشحال شدم باهات صحبت کردم میبینمت

او : من هم از آشنایی با تو خیلی خوشحال شدم، بهنام. :rose:
از صحبت‌هایت مشخص است که با حوصله و علاقه زبان یاد می‌گیری، و این بهترین سرمایه برای پیشرفت است. هر وقت برگشتی، از همان‌جایی که متوقف شدیم ادامه می‌دهیم؛ فرقی نمی‌کند بخواهی:
مکالمهٔ انگلیسی تمرین کنی،
آهنگی را از نظر معنی و احساس تحلیل کنیم،
فیلم یا کتابی را بررسی کنیم،
یا دربارهٔ هر موضوع دیگری گپ بزنیم.
من هم سعی می‌کنم توضیحاتم روان، دقیق و متناسب با سطح زبانت باشد تا هم یاد بگیری و هم از یادگیری لذت ببری.
تا دیدار بعدی، یک جملهٔ کوتاه انگلیسی برایت می‌گذارم:
“Every small step counts.”
هر قدم کوچک، ارزشمند است و تو را به هدفت نزدیک‌تر می‌کند.
موفق باشی و امیدوارم به‌زودی دوباره با هم گفتگو کنیم.
See you next time, Behnam! :waving_hand::blush:

3 پسندیده

سپاس فراوان

1 پسندیده