بعضی وقتا خوبه ولی بعضی وقتا اعصاب آدم رو خورد میکنم
مدام حرف آدم رو قطع می کنه یا یک کار دیگری بجز اونی که میگی انجام می دهد
در واقع خوب و بدش خیلی اختلاف داره
یک مشکل دیگه هم خوش مصنوعی داره بهش تعهد نداری ولی وقتی پارتنر داری بخاطر تعهد دو سرفه هم که شده برنامه ات رو کامل اجرا می کنی
خلاصه اینکه وقتی آدم یک نفر پایه داره با انگیزه تره
2 پسندیده
Congrats on reaching Day 15! You’re doing great.
یا بقول قدیمیا:
Yay
, you made it to Day 15!
Great job

Keep going, and may you have energy and strength.
And now, happy birthday!

I hope this year brings you peace, health, and steady progress toward your goals.
1 پسندیده
خب دوست عزیز اولا شما فکر کنم هدف این تاپیک رو کلا اشتباه متوجه شدی، چون من از اولش که این تاپیک رو زدم گفتم اینجا رو برای بحثای آزادمون و تبادل اطلاعتمون درمورد مطالب مفید و مثبت برای برنامه ها و اهدافمون که با دوستام (افرادی که مثل خودم افکار مثبت و مشابه داریم و میتونیم از هم خیلی چیزا یاد بگیریم و دونسته هامون رو به اشتراک بذاریم) زدم تا باهم صحبت کنیم و طبیعیه فارسی بنویسیم و هر چقدر و هر چند ساعت که لازمه و دوس داشته باشم وقت بذارم و بنویسم،، من نگفته بودم این تاپیک، تاپیکه مکالمه زبان یا پیدا کردن پاتنر زبانه، حالا شما اومدی اینجا درخواست پارتنر مکالمه دادی من جبهه ای نگرفتم و اشکالی نداره ،،،، من ایرادی نمی گیرم ولی نباید توقعی از بقیه داشته باشی
این یه مسئله شخصیه و تو حوزه اختیارات خودمه که چقدر بخوام برای زبان خوندنم و تمرین مکالمه ام زمان بذارم و یا برنامه هام رو چجور بخوام پیش ببرم،، و اگه یه موقع هم بخوام پارتنر مکالمه بگیرم دوستای خودم رو چه دختر و چه پسرش رو دارم و ترجیح میدم با اونا تمرین کنم.
موفق باشید.
1 پسندیده