با انرژی مثبت وارد شو! ! ! 😍

سلاممممم وقت بخیر ساناز، اهاممممم که اینطور پس منم وارد جزئیات نمیشم:blush::upside_down_face::slightly_smiling_face:، امیدوارم سریع خوبه خوب شییییی.

امروز یه چیزی برام دوباره مرور شد، زندگی پر از اتفاقای خوب و بد و عجیب غریبه، یکی از زبان آموزامو جریمه کردم جریمه یه نوشتنی براش در نظر گرفتم خیلیم نبود شاید نهایتش ۴ صفحه بشه. امروز با مامانش اومده بود آموزشگاه مامانش ب من میگه چههههه خبرهههههههه بابا این همه جریمه کردی پسره منو ؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟ داری از زبان زده اش میکنی این اصلا خوب نیستتتتتتت

من اون لحظه :neutral_face::face_with_raised_eyebrow::face_with_monocle::thinking::face_with_steam_from_nose:

ایشون اون لحظه :angry::enraged_face::face_with_steam_from_nose:

خلاصه که اومد گند زد به حالو روحیه و انگیزم کم کم دارم ب این فکر میکنم برم پیش عموم تو استودیو عکاسی فیلمبرداری شون کار کنم ب عنوان ادیتور، تدریس زبان و سروکله زدن با اینطور افراد حالمو بهم میزنه دیگه

1 پسندیده

سلام میراکل، وقت شما هم بخیر دوست پُرتلاش:smiling_face_with_three_hearts:

ای بابا بچه های امروزی چقدر لوس شدن:rofl::rofl::joy::joy::joy:والا ماها هم درس میخوندیم اینام درس میخونن:face_with_hand_over_mouth:

رفته مامانشو آورده خندم گرفت:joy::joy:وای یادم نبود بچه ان:woman_facepalming:t3:ذهنم رفت سمت بزرگسالا:grinning_face_with_smiling_eyes:ولی هر چی… ما مگه بچگی نکردیم… چیه این لوس بازیا، تنبیه و جریمه لازمه:grin::grin::grin::grin:

خودت رو ناراحت نکن میراکل

تو کار اشتباهی نکردی

چرا روحیه ات رو خراب میکنی پسر

با انگیزه ادامه بده

حالا آتلیه هم بد نیس:thinking::blush::ok_hand:t2:میخوای یه مدت تنوع بده

اونجا هم ولی باز آدمایی پیدا میشن برن رو اعصاب… کلا همه جا همه جور آدم هست و باید اهمیت ندی و راه خودت رو بری:slightly_smiling_face:

حالا هم اندکی بخند حالت خوب بشه:blush:

1 پسندیده

درود بر شما خوبییییییی سانازیییییی ؟؟ چه خبرا زبان میخونی یا نه ؟ شهریوری خاص :star_struck::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::blush::wink::upside_down_face::slightly_smiling_face:

آره خودمم جا خوردم یه لحظه نه از اینکه مامانش اومده بود خب طبیعیه همیشه والدین میان و راجب عملکرد زبان آموزان شون سوال میپرسن، جا خوردم چون ازم خیلی عصبانی بود :joy::joy::sweat_smile: باورت میشه ؟؟؟ ی طوری حرف میزد انگار دعوا داره با من !!! ولش کن بگذریم…..

من ادیت و تدوین ویدیو رو خیلی دوس دارم، بنظرم هم بازار کارش آینده یه بهتری داره و هم کمتر لازمه همه چیرو به همه کس توضیح بدم. خیلی دلم میخواد یه مدت برم و امتحانش کنم.

ناراحت که نشدم فقط یکمی جاخوردم و عجیب بود برام :joy::sweat_smile::grin:

1 پسندیده

سلام میراکل، مرررسی خوبم:blush::smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_three_hearts:

بلی میخونم، ولی خب خیلی اونجوری که میخوام پیش نرفته این چند روز و واسه همین از امروز دوباره باید استارت‌شو با قدرت بزنم:smiley::fire:

شهریوری خاص رو خوب اومدی:face_with_hand_over_mouth::grinning_face_with_smiling_eyes:امروزم تولدِ این شهریوری خاصه و بهترین موقع برای استارت قوی از امروز ۱۳ شهریوره:woman_dancing:t3::heart_eyes::star_struck::smiling_face_with_three_hearts::musical_note::books::smirking_face::100::relieved_face::slightly_smiling_face::face_holding_back_tears::heart::heart:چقدر خودمو استیکر بارون کردم و تحویل گرفتم:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

_________

منم از رفتار مامانه تعجب کردم:joy::joy::joy:ولی دیگه آره ولش… بگذریم…

درمورد ادیت و تدوین منم موافقم باهات و تشویقت میکنم اگه علاقه داری حتما امتحانش کنی:smiley:شاید اونجا برات مفیدتر باشه، والا،،، وقتی دلت میخواد انجامش بدی تردید نکن:slightly_smiling_face::clap:t2::clap:t2::clap:t2:

ایشالا که برات موفقیت آمیز باشه:woman_dancing:t3:

بیا با این آهنگ انرژی بخش امروز رو شروع کن:grin::grin::grin:

1 پسندیده

خب منم یه چیزایی میدونستم واسه همین گفتم شهریوری خاص آقای معجزه رو دست کم گرفتیا :joy::joy::grin::grin::grinning_face_with_smiling_eyes::wink:

تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک :partying_face::partying_face::partying_face::birthday_cake::birthday_cake::birthday_cake: دیگه کاری از دستم برنمیاد دوستی های راه دور همینن :grimacing::joy::sweat_smile::grin: برات آروزی موفقیت روز افزون میکنم و اینکه همیشه همه‌چی همونجوری که خودت میخوای پیش بره.

ادیتوری خیلی بهتره ساناز، پروژه ایی کار میکنی، بصورت فریلنسری کار میکنی، طرف نمونه کارتو میبینه کارتو میپسنده بهت پیشنهاد کاری میده ویدیو هاشو ادیت میزنی اگه جایی خوشش نیومد رو با مشورت کارفرما دوباره ادیت میزنی یا تغییر میدی، بخصوص الان که هرکی هر شغلی راه میندازه توی فضای مجازی شروع به فعالیت میکنه، و خب ویدیو هاشون برای بهتر دیده شدن نیاز به ادیت دارن.

شاید باورت نشه ولی اهنگه رو میشناسم اسمش adelante هست اگر اشتباه نکنم مال اوایل سال 2000 :grinning_face_with_smiling_eyes::joy::sweat_smile: اون زمان خیلی این موزیک عه سروصدا کرد چون اگه ویدیو شم نگاه کنی طرف با دوتا دستاش داره ساز میزنه :joy::joy::joy:

1 پسندیده

:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:عجب…

مررررسی ازت:smiley::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::woman_dancing:t3:واقعا خیلی برام با ارزش بود میراکل، دوست خوبم:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

بهترین چیز تو دنیا همینه بخدا، اینکه آدم سالم و سلامت و شاد باشه و تو صلح و آرامش زندگیش رو اونجوری که دلش میخواد پیش ببره و به موفقیت برسه:woman_dancing:t3::woman_dancing:t3::woman_dancing:t3:مرسی مرسی:heart_eyes::star_struck::smiling_face_with_three_hearts::white_heart::white_heart::white_heart:

منم متقابلا برات بهتریناااااا رو آرزو میکنم:blush:

موااافقم باهات… تو این کار سلیقه و تواناییشو داشته باشی که تو البته داری، خیلی خوووبه. قبلا هم من گفتم که حوصله معلمی و تدریس تو آموزشگاه رو من یکی ندارم و واقعا کار سختیه با اونهمه شاگرد پیش رفتن و حق داری یه جاهایی خسته بشی از این کار،،، به نظرم برو سمت همین کاری که میگی، کنارش تدریس رو هم آنلاین انجام بده،، یه شاگرد برمیداری و با اون پیش میری و بهتر و راحت تره

اره آهنگ خیلی خفن و معروووفیه و احتمالا همه آدما این اهنگ رو شنیدن چون خیلی جذااابه

ولی واقعا هیچ وقت تکراری نمیشه و همچنان هیجانیه:woman_dancing:t3::fire:

______

:ghost:امروزم که باهات رقابت داریم… :joy::joy::joy:

ولی میراکل

من امروز عصری به خاطر تولدم واسه خودم برنامه عکاسی گذاشتم:face_with_hand_over_mouth::grin:نمیدونم چند ساعت وقتم رو بگیره، فکر کنم یه سالی میشه وقت نکردم عکس بگیرم:woman_facepalming:t3:البته الان سالهاست روز تولدم حتما عکس و فیلم میگیرم:smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses:فکر کنم آخرین عکسمم پارسال روز تولدم گرفتم:thinking::thinking:امسال میخواستم کنسل کنم ولی دلم نمیاد:grinning_cat_with_smiling_eyes::grinning_cat_with_smiling_eyes:

خلاصه که زیاد نخونی واسه چالش رقابت. من کار دارم جا میمونم:rofl::rofl::rofl::rofl:

2 پسندیده

بعضی وقتا خوبه ولی بعضی وقتا اعصاب آدم رو خورد میکنم

مدام حرف آدم رو قطع می کنه یا یک کار دیگری بجز اونی که میگی انجام می دهد

در واقع خوب و بدش خیلی اختلاف داره

یک مشکل دیگه هم خوش مصنوعی داره بهش تعهد نداری ولی وقتی پارتنر داری بخاطر تعهد دو سرفه هم که شده برنامه ات رو کامل اجرا می کنی

خلاصه اینکه وقتی آدم یک نفر پایه داره با انگیزه تره

2 پسندیده

دمت گرم :smiling_face:شما که چند ساعت وقت می‌زاری اینجا برای فارسی نوشتن ، روزی نیم ساعتش رو بزار برای ما یا لااقل برای این طفلی چت جی پی تی که من دارم باهاش کات میکنم :face_with_hand_over_mouth::grinning_face_with_smiling_eyes: تنها نمونه

Day 15/210​:smiling_face_with_sunglasses::clap:t2:

Hi, This is Sanaz, and I’m happy that I’ve reached day 15 of my 210-day challenge until Nowruz. :smiley::star_struck::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::fire::woman_dancing:t3::smiling_face_with_sunglasses::ghost::grin::100::flexed_biceps:t2:

Honestly, it hasn’t been easy at all. I’ve been through many challenges during this journey, especially these past few days. I’ve been under a lot of pressure, but thankfully, I kept going and I’m still going. :heart:

Today was my birthday. :birthday_cake::smiling_face_with_three_hearts: And I decided to make a strong new start with my plans and goals and keep going with more energy. :flexed_biceps:t2::fire:

2 پسندیده

Congrats on reaching Day 15! You’re doing great.

یا بقول قدیمیا:

Yay​:partying_face:, you made it to Day 15!

Great job :+1: :clap:

Keep going, and may you have energy and strength.

And now, happy birthday! :birthday_cake: :balloon:

I hope this year brings you peace, health, and steady progress toward your goals.:palms_up_together:

1 پسندیده

خب دوست عزیز اولا شما فکر کنم هدف این تاپیک رو کلا اشتباه متوجه شدی، چون من از اولش که این تاپیک رو زدم گفتم اینجا رو برای بحثای آزادمون و تبادل اطلاعتمون درمورد مطالب مفید و مثبت برای برنامه ها و اهدافمون که با دوستام (افرادی که مثل خودم افکار مثبت و مشابه داریم و میتونیم از هم خیلی چیزا یاد بگیریم و دونسته هامون رو به اشتراک بذاریم) زدم تا باهم صحبت کنیم و طبیعیه فارسی بنویسیم و هر چقدر و هر چند ساعت که لازمه و دوس داشته باشم وقت بذارم و بنویسم،، من نگفته بودم این تاپیک، تاپیکه مکالمه زبان یا پیدا کردن پاتنر زبانه، حالا شما اومدی اینجا درخواست پارتنر مکالمه دادی من جبهه ای نگرفتم و اشکالی نداره ،،،، من ایرادی نمی گیرم ولی نباید توقعی از بقیه داشته باشی

این یه مسئله شخصیه و تو حوزه اختیارات خودمه که چقدر بخوام برای زبان خوندنم و تمرین مکالمه ام زمان بذارم و یا برنامه هام رو چجور بخوام پیش ببرم،، و اگه یه موقع هم بخوام پارتنر مکالمه بگیرم دوستای خودم رو چه دختر و چه پسرش رو دارم و ترجیح میدم با اونا تمرین کنم.

موفق باشید.

1 پسندیده

When pen and paper both have high quality but my chicken scratch made it too unpleasant to see :joy::sweat_smile:

My handwriting skill is awful and I know it, tryin to make it better

یه دفتری خریدم ساناز انقد باحاله کاغدش قشنگ حس میکنم کیفیت اش فرق داره وقتی با خودکار مینویسی انقد حال میده ک نگو :joy::joy::sweat_smile::grin:

دست خط ام میدونم زیاد قشنگ نیس ب روم نیارین فقط خیلی :eyes::man_facepalming:t2::man_shrugging:t2::joy::grin:

مسابقه امروزم پیشاپیش باختم رو اعلام می‌کنم امروز خیلی نوت برداری کردم ساناززززز زبان هیچی نخوندم :grimacing::roll_eyes: ولی نوت برداری هام اخراشه ها ۳ تا مبحث بیشتر نمونده اونارو هم تموم کنم کلا دیگه خیلی راحتو سبک تر میشه زندگیم :joy::sweat_smile::grin: میتونم زبان بیشتر بخونم و‌ کار کنم

1 پسندیده

به‌به دفتر نو مبااارک:wink:

ایشالا که برات پُره خیر و برکت باشه دفتره:joy::joy::joy:

دستخط ات هم قشنگه اتفاقا:star_struck::star_struck:فقط در حد سواد ما نیس انگار و سخته خوندن بعضی جاهاش:joy::joy::joy:

در مورد مسابقه هم باید بگم منم امروز زیاد نخوندم:frowning::frowning:امتیازم دقیق یادم نیس… میرم اسکرین شات میگیرم میزارم تو تاپیک چالش شدت…

خسته نبااااشی بابت نوت برداری هات:clap:t2::clap:t2::clap:t2::clap:t2:

ایشالا که همین طور باشه، والا مشغله هامون زیاد شده نمی رسیم درست و حسابی زبان بخونیم:face_with_hand_over_mouth::joy::rofl::grin:

1 پسندیده

:united_states: SANAZ’S 210-DAY ENGLISH & OTHER CHALLENGE :smiling_face_with_sunglasses::smiley::smiling_face_with_three_hearts::star_struck::heart_eyes::face_with_tongue::woman_dancing:t3::heart::musical_note::books::grinning_face::sun_with_face::flexed_biceps:t2::fire:

Day 17/210

:woman_dancing:t3::smiling_face_with_three_hearts::100:

1 پسندیده

مرسیییییی بانو :blush::slightly_smiling_face::upside_down_face: تاحالا کسی برای دفترم چنین دعای خیری نکرده بودا :sweat_smile::grin: لذت بردم خوندمش:grinning_face_with_smiling_eyes::grin:

چشات قشنگه دست خط من ک زیاد تعریفی نداره :joy::sweat_smile::grimacing::roll_eyes::neutral_face:

مسابقه های ما چقد فشرده و تنگاتنگ پیش میره سانازی دقت کردی ؟؟ :person_running:t2::woman_running:t2::chequered_flag::joy::thinking::face_with_monocle::grimacing::neutral_face::joy::grin: مسابقه دیروزو من بردما با اختلاف فک کنم ۵ یا ۶ امتیاز :joy::joy: فک نمیکردم زیره نیم ساعت بخونی دیگه :grinning_face_with_smiling_eyes: انتظار شو نداشتم. حالا بزار یکمی از خودمم تعریف کنم: اوهومممممم اممممممم خب گلومو صاف کردم. دیدی چه راحت شکستت دادم :smirking_face::relieved_face::wink: رقابت با معجزه همین میشه دیگه سانازی :relieved_face: حالا اشکال نداره شمام بالاخره خیلی تلاش کردی و زحمت کشیدی ولی میراکل همیشه معجزه میکنه اینو یادت نره ها Sanaz special :upside_down_face::wink::slightly_smiling_face::grin: خب فعلا یک یک مساوی هستیما تقلب نکنیا!!! حواسم بت ۸ چشمی هست :nerd_face::disguised_face::smiling_face_with_sunglasses::eyes: مسابقه بعدی رو روزشو بگو، بیا یه کار کنیم هرکی زودتر ۵ روز رو برد به اون یکی یه جایزه میده قبول ؟ :joy::sweat_smile::grin: حالا راجب جایزه اش یه فکری بر میداریم یا معجون تقویتی یا محافظ زنجیره فعلا همینطوری گفتم که انگیزه بگیریم انرژی بره بالا :joy::sweat_smile::grin::man_facepalming:t2:

یه بار اون خیلی خیلی خیلی قدیما مسابقه گذاشتیم کسیکه برنده شد بهش کارت شارژ دادم :joy::joy::joy: یادش بخیرررررر مال وقتی که زبانشناس پرو و امتیازات اصلا وجود نداشت :grinning_face_with_smiling_eyes::grin:

1 پسندیده

به به ساناز جان دارم می بینم ما شاء الله ترکوندیا کورس گداشتین با میراکل خان کلا خوش میگیذره :heart_eyes: :clap: :wink:

1 پسندیده

آره والا راست میگی:joy::joy::joy:

بله شما برنده شدی:rofl::rofl::rofl:تبررریک میراکل:smiling_face_with_sunglasses::clap:t2::clap:t2::clap:t2:واقعا شاهکار کردی در عرص نیم ساعت اومدی منو جلو زدی و برنده شدی:woozy_face::woozy_face::woozy_face:واقعا قبول دارم معجزه ای:joy::joy::joy::joy:باور کن من فکر کردم دیشبم من بُردم:grinning_face_with_smiling_eyes:آخه اومدی اینجا نوشتی هیچی نخوندی، منم گفتم دیگه هر چقدر امتیاز کسب کردم کافیه، خدا بده برکت و در هر صورت من برنده ام:grin::grin::grin:وااای… نمیدونستم گولم میزنی:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:البته میدونم یهویی شده، اشکال نداره این سری تو بردی و پز بده:grin::clap:t2::clap:t2:

مسابقه بعدی همین امروزه… گفتم دیروز، هر روز این مسابقه و چالش رو داریم… ببینیم کی بیشتر برنده میشهههه

با جایزه موافقم:smiley:

جایزه رو هم فکر میکنیم ببینیم چی باشه:smiling_face_with_sunglasses:

پولی هم باشه که عااالیه، انگیزه ساناز چند برابر میشه:rofl::rofl::rofl::rofl::grin::grin::grin::grin:و انگیزه تو هم همینطور:joy::joy::joy::joy:دو تا آدم پول دوست خوردیم به هم:face_with_hand_over_mouth::joy:

یه بار اون خیلی خیلی خیلی قدیما مسابقه گذاشتیم کسیکه برنده شد بهش کارت شارژ دادم
یادش بخیرررررر مال وقتی که زبانشناس پرو و امتیازات اصلا وجود نداشت

اینو نوشتی یاد یه چیزی افتادم…

یه سری یکی از بچه های تالار به این اشاره کردن با یکی رقابت داشته و جایزه بینشون پولی بود و اون که می باخت هر سری باید به اون فرد برنده جایزه پول میداد، بعد میگفت حریفشم قدر بود و انقدر رقابته سخت بوده:joy:نمیدونم اونی که میگفته شاید تو بودی یا نه اونا یکی دیگه بودن:thinking::grinning_face_with_smiling_eyes:… ولی هر چیه باحاله اینجور رقابتا… مثلا میگفت برای اینکه مجبور نشن پول بدن زیاد میخوندن:rofl::rofl::rofl:

1 پسندیده

سلام سمیرا جان خوبی؟

جات خالی بود عزیزم، یادت میکردم اتفاقا:smiling_face_with_three_hearts:

چه خبرا… چه میکنی…

آره والا با میراکل افتادیم رو دور رقابت:rofl::rofl::rofl: خوش که آره میگذره:face_with_hand_over_mouth: ولی سختییییی هم داره:woozy_face::woozy_face::woozy_face::woozy_face:فکر کن با کلی مشغله مسابقه هم بدی:joy::joy::joy::joy:

2 پسندیده

ولی ب جون موتورم من اصلا ندیدم شما چقد خونده بودیا فقط نیم ساعت خوندم که زنجیرم حفظ شه شما کم کم اش روزی ۱ ساعتو میخوندی :grin::grinning_face_with_smiling_eyes: واسه همین باختمو اعلام کردم :joy::joy: خب خب خب آقای معجزه رو دست میگیری هاااا :joy::joy::rofl::grin::wink::slightly_smiling_face::upside_down_face::blush: فعلا ۱-۱ مساوی اییم =) ببینیم چی میشه مسابقات بعدی :chequered_flag::chequered_flag::chequered_flag:

وایییییییییییییییبی سانازیییییییییی من نمیدونستم امروز ام میخوای مسابقه بزاری برو استراحت کن دختر ول کن من هیچی نخوندم

۶ ساعت و ۱۰ دقیقه نوت برداری کردم اصلا هیچ انرژی در من نمونده :smiling_face_with_tear::sleeping_face::yawning_face::frowning_face_with_open_mouth::confused::neutral_face::face_without_mouth: :distorted_face: :distorted_face: :face_in_clouds: :shaking_face: :face_in_clouds: خیلی نوشتم

اینم زبانشناس ام که خالیه خالیه عصرم باید برم آموزشگاه تا ۱۰ شب کلاس دارم. امروزو دیگه فک کنم راحت میبری :joy::sweat_smile: کم بخون همون ۱۰ دقیقه ام کافیه خیالت تخت :joy::joy::grin::wink::wink:

واااای:rofl::rofl::rofl::rofl:

باشه نمیخواد جون موتورت رو قسم بخوری:joy::joy::joy:اون تیکه رو شوخی کردم، میدونستم خبر نداشتی و اتفاقی شده:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:قبووول:ok_hand:t2::ok_hand:t2::ok_hand:t2::joy::smiling_face_with_sunglasses::grin:

باشه نگران نباش میراکل:rofl::joy:چقدر سندومدرک آوردی درادامه:grin::grin::grin::grin:باشه امروز رو استراحت درنظر میگیریم… ولی من نمیتونم نخونم، چون چالش ۲۱٠ روزه دارم و هر روز باید بخونم،و هر چقدر بیشتر،بهتر:grinning_face::face_with_tongue: ولی خب نتیجه امروز رو درنظر نمیگیریم و تو هم با خیال راحت برو به آموزشگاه و بقیه برنامه هات برس تا مسابقه بعدی:smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_three_hearts::eyes::woman_dancing:t3:

1 پسندیده