با انرژی مثبت وارد شو! ! ! 😍

چقدر جالبه این طراحی سایت بنظر من در نظر گرفتن راحتی کاربر خیلی مهمه

شنیدم ولی چیزی راجبش نمیدونم اگه خوندین برا ماهم بگین موضوع جذابیه

3 پسندیده

قطعا که همیشه چیزای جدید برا یادکرفتن هست ولی شما در سن خودت ادم خیلی موفقی هستی در اینده موفقتر هم میشی با این تلاشی که ازت میبینم

نظر لطفته میراکل عزیز خوشحالم که برات مفید بوده
کار خاصی نمیکنم هر نکته مفیدی که میبینم تو یاداشتهای گوشیم مینویسم بد میدم چت جی پی میگم برام مرتبتر بنویسش و اینجوری میشه ک اونجوری میشه :joy:

موافقم ممنون از دلگرمیت:smiling_face_with_three_hearts:

3 پسندیده

اره بابا راحت باش میراکل منکه انرژیتو دوسدارم میخونم

3 پسندیده

دقیقا حرف اثر مرکب من الان کلی روتین ریز و کوچیک برا خودم درست کردم تیک زدنشون چه کیفی داره حتی اوناییم که دوسدارم وارد روتینم کنمشون هم نوشتم

3 پسندیده

سلام بچه ها:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

من امروز ۵ صبح بیدار شدم و فعالیت های روزانه مو شروع کردم و خدارو خیلی شکرررر میکنم بابتش… :face_holding_back_tears::woman_dancing:t3:

خیلی حس خوبی داره صبح زود بیدار شدن…

انرژیش اصلا وصف نشدنیه….

اهداف امروزم مثل بقیه روزا سرجاشه و سعی میکنم تا آخرشب تیک بخورن

فقط قسمت زبان اش رو بخوام بگم

خداروشکر چند روزه بهتر دارم پیش میرم و امروز هم سعی میکنم بیشتر از روز قبل بخونم

امروز میخوام بشینم یکی از دوره ها رو مشخص کنم که تا آخر شهریور تمومش کنم…

باید فکر کنم و انتخاب سخته:joy::joy::joy:

3 پسندیده

3 پسندیده

عزیزمی ساناز جانم ان شاءالله
من بعضی وقتا پادکست هم گوش می دم اگه وقت کنم پادکست های توسعه فردی یه بار تو یه شبکه ماهواره ای کلیپشو دیدم یه مدت اسمشو یادم رفت تا اینکه تو گوگل معروف تریناشو سرچ کردم فهمیدم اسم اون جافکری یه به نظرم جالب بود حالا شما هم اگه کست باکس دارین سرچ کنین جا فکری دنبالش کنین شاید از اولین پارت باهم نگاه کردم و نظرامونو گفتیم و بحث کردیم در موردش :heart_eyes: :blush:

2 پسندیده

سلام به دوستام امید وارم حالتون خوبه خوب باشه @sanaz.mohebbi

@ms.kosar

همه یه پیام هاتونو خوندم یه عالمه مرسیییی از شما مخربونننناا :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::star_struck: بنده یهویی درگیره یه سری اتفاقات بیرون از برنامه هام شدم و حسابی فکرو ذهن امو درگیر کردن، اونارو حل کنم برمیگردم. و تک تک پیام هاتونو جواب میدم.

مراقب خودتون باشین فعلا باییییی :smiling_face_with_tear::grin::grimacing::face_without_mouth::slightly_frowning_face:

3 پسندیده

من عاشق کتاب اثر مرکبم سه بار تا الان خوندمش و نت برداری هم کردم اما خلاصه شما هم خیلی خوبه
این جمله ی توش رو یادته
کاری کنید اثر مرکب به نفع شما کار کند
به قول دارن هاردی هر چی که الان هستیم نشونه اون عادت هایی که تو زندگیمون مرکب کردیم
اینم خیلی جالب بود تو کتاب
اگه یه ذره بیشتر از آستانه تحملمون تلاش کنیم چند ماه بعد بوووووووووووووووووم اثر مرکبشو می بینیم
مثلا هر روز 1 ساعت زبان می خونیم خیلی خوبه اثر مرکبشم بعد ها می بینیم اما اگه این یه ساعت رو یه کوچولو بیشتر کنیم مثلا ده دقیقه یا یه ربع اینجوریه که هلت می ده به جلو همین قدم کوچیک

3 پسندیده

سلام کوثر جانم عزیزمی ممنون خیلی لطف داری :heart_eyes: :blush:
خوبی تو؟
فعلا که نمی تونم بگم آخه هنوز جا داره پیشرفت کنم هنوز به اون هدف گنده هه نرسیدم یه سال و نیم پیش این هدف رو برای خودم انتخاب کردم قرار بود همینجا متوقف بشه یعنی اول فقط می خواستم یه تیکه از راه رو برم و تمام اما می دونی خودت دیگه آدم که تو مسیر افتاد می خواد تا تهش بره

3 پسندیده

جافکری خیلی عالیه یه مدت زیاد گوش میدادم پادکست روشن هم گوش بده اونم باز قشنگه

3 پسندیده

من مهمونش عوض شد نتونستم کوش بدم مهمون اولش فک کنم داییش بود خیلی قشنگ حرف نیزد بعده اون یکم گوش دادم ولی ادامه ندادم

3 پسندیده

موفق باشی عزیزم :heart_eyes:

2 پسندیده

سلام ممنون
برو با موفقیت برگردی:flexed_biceps:

3 پسندیده

دقیقا توضیحاتت قشنگ بود منم دوسدارم دوباره بخونمش بخاطر همین نکات ریزش من قبل این کتاب خیلی کمالگرا بودم ولی الان بهتر شدم دیگه عادتای ریز بی ارزش نمیدونم فقط متاسفانه هنوز نتونستم عادت ورزش تو خودم ایجاد کنم خیلی نسبت بهش احساس نیاز میکنم بنظرم جزو واجباته

3 پسندیده

سلام میراکل:grinning_cat:

خوبی تو… روزت به شادی و موفقیت شروع بشه پسر:smiling_face_with_three_hearts::ok_hand:t2:

عجب… ایشالا که خیره و زودی تموم و حلشون کن برگرد…

پیاما رو هم اشکال نداره هر وقت تونستی بیا جواب بده

ولی هر چیه زود برگرد:slightly_smiling_face:

3 پسندیده

چه جالب عزیزم،،، مرسی:ok_hand:t2::ok_hand:t2:

واقعا اثر مرکب رو تو هر چیزی و کاری میشه به کار برد و نتیجه اش فوق العاده میشههه

3 پسندیده

مرسیییی، نگران نباش عادتمه مشکلی پیش بیاد، غیب میشم میرم حل اش میکنم بهتر شدم برمیگردم،

هرچی به استان خوبه یزد نزدیکتر میشم گرم‌تر میشه :sweat_smile::grin::sweat_smile:

3 پسندیده

باشه قبول:ok_hand:t2:

پس غیب شو برو حل کن بعد برگرد:joy::joy::joy:

ایشالا زودی حل کنی برگردی:grinning_cat::clap:t2::clap:t2:

2 پسندیده

Good Morning! :sun_with_face:

Keep Moving… :flexed_biceps:t2::smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_three_hearts:

1 پسندیده