میشه نرم افزار زبان شناس رو از موبایل به کامپیوتر انتقال داد؟ یا فقط روی موبایل کار میکنه؟
سلام علیکم .
تو این تاپیک یکی مثل شما درخواست کرده و پاسخ های لازم رو دوستان محبت کردن . میتونید مراجعه کنید .
تو این تاپیک روش شبیه ساز ارائه شده که به هر حال میتونه مفید واقع بشه .
نرم افزار مستقیم ویندوزی قبلا هم درخواست شده ولی هنوز چیزی در دست نیست .
با شبیه ساز ها میشه
سلام ، خیلی ممنون از راهنماییتون
سلام .
علاوه بر روشی که گفته شد : روش دیگه ای هم هست که میشه کنار سیستم عامل ویندوز سیستم عامل اندروید رو هم نصب کرد .
اموزش در لینک زیر
سلام من نرم افزار BlueStacks را نصب كردم بعدش چه كار كنم؟
سلام
از طریق پلی استور و یا حتی نوشتن آدرس دانلود اپ زبانشناس، می تونید برنامه رو اونجا هم نصب کنید
https://zabanshenas.com/install/
دقیقا مشابه یه سیستم اندروید کار می کنه…برا موبایل چطور اپلیکیشن ها رو نصب می کنن، اونجا هم همن طوره
خواهش میکنم حتما ورژن دسکتاپ زبان شناس رو واسه ویندوز بسازید. خیلی ها مثه من نگاهشون به گوشی همراه صرفا واسه زنگ زدن و زنگ خوردن بعدشم یه نگاه اجمال به شبکه اجتماعی. هرچند من حتی تلگرام و واتساپ رو اکثر مواقع با نسخه دسکتاپ چت میکنم.
اما موردی که باعث میشه ساخت زبان شناس برای ویندوز دارای اهمیت بسیار ویژه ای باشه بخش ریدینگ و متن های مربوط به داستانها و انیمیشن هاست.
خیلی فرق داره که منه زبان آموز متن و جملات رو روی صفحه بزرگ میبینم و میخونم. نه یه گوشیه کوچیکه6اینچی.
سوم اینکه خیلی ها همانطور که دوستمون فرمودن کلأ به کار کردن با کیبورد و دسکتاپ بشدت وابسته هستن.