سلام دوستان. امروز با شما درباره یه شعر با هم صحبت می کنیم.
امیدوارم خوشتون بیاد
این لتس تاک ایده گرفته شده از یه کلیپه خارجیه. یکم خودم بهش اضافه کردم براتون گذاشتم
سلام دوستان. امروز با شما درباره یه شعر با هم صحبت می کنیم.
امیدوارم خوشتون بیاد
این لتس تاک ایده گرفته شده از یه کلیپه خارجیه. یکم خودم بهش اضافه کردم براتون گذاشتم
عااالی بود, اولش چه جالب شعر خوندین من فکر کردم یه خارجی داره میخونه,
چقدر موضوعش قشنگ بود, چه شعر قشنگی.
کوتاه و بسیااااار مفید.
مرسی آتوسا خانوم
حقیقتش من طرفدار خوانندگی نیستم چون صدای خوبی ندارم ولی به شدت طرفدار کارای جدید کردنم. واسه همین لازم بود یه دهنی بخونیم دور همی موجبات شادی رو فراهم کنیم
سلام
خیلی خوب و محکم صحبت کردین
عالی بود
احسنت
ایووول
عالی هستین
ماشالا رو دور سرعتینا
مرسی مژده خانوم
با کمک شما دوستانه
@YoKambiz
It’s a given that you are so engrossed by learning English that not only you can assimilate and absorb every thing in this language but also you can transmit your learning and your emotion.
I wish the best 4 u.
احسنت به شما
It was great good luck
عالی بود
این آهنگ جز آهنگای مورد علاقه دختر منه و میتونه
باهاش همخونی کنه
این آهنگ مثل آهنگ "عمو زنجیر باف"یا "یه توپ دارم قل قلییه"ما برای بچه های انگلیسی زبانه
wow, this comment was something.
thanks, mrs.Niknam. I appreciate your kindness
مرسی نسیم خانوم وویستون رو هم گوش دادم.
Thanks
مرسی
بسیار عالی. آهنگ قشنگیه. پس لازم شد بیشتر بزارید گوش بده
موضوع خوبی بود نظری که میتونم در مورد لتس تاکتون بدم اینه که اکثریت ما از واقعیت فراری هستیم .گاها توانایی پذیرش واقعیت را نداریم و به هر نحوی فرار از واقعیت را دنبال میکنیم.رویا در زندگی هر کسی بنظرم یکی از چیزهای اجتناب ناپذیره و چیزی که روح انسان را همیشه به اصطلاج جوان نگه میداره همین رویاهاست. واغلب تعادل بین رویا وواقعیت الا گلنگیه که صاف نیست،افراط درترس وفرار از یکی ازاین دو عناصر عامل سنگینی وافتادگی دیگری خواهدبود.
سلام
موضوع وویستون خیییییلی عالی بود چندین بار گوش کردم وواقعا لذت بردم…
البته ناگفته نمونه خلاقیت وابتکاری هم که شما همیشه توی کارهاتون بکار میبرید باعث جذابیت بیشترآثارتون شده…
موفق باشید
پ.ن: شعرتون هم خیلی جالب بود بدون شک استعداد خوانندگی رو هم دارید
موافقم, اونم به انگلیسی
یعنی میشه این قول رو ازشون گرفت مثلا یه آهنگ از
coldplay یا Avicii
سلام
خسته نباشید
چالش خیلی جالبی هست ممنون واقعا
متاسفانه من نمیتونم ویس ها رو دانلود کنم
خیلی خوب میشد درس های این چالش بصورت مرتب از اول تااخر بصورت دسته بندی شده درسایت یابرنامه قرار بگیره
تابچه ها حداکثر استفاده رو ببرن
بازم ممنون
دقیقا تحلیل خوبی داشتید. درسته آقا حسین.
ممنون که وویس رو گوش دادید، زنده باشید
مرسی سارا خانوم. شما همیشه هستید و تشویق میکنید.
ممنونم ازتون
سلام
یعنی منظورتون اینه تو اپلیکیشن اینا به عنوان فایل درسی قرار بگیره یا فقط قابل دیدن باشه ؟
سلام
ببخشید دیرجواب میدم اخه تو تعطیلات بودم
نه منظورم مبحث درسی نبود
یعنی اینکه یه قسمت،یایک پنجره تو اپ بزارین که لتس تاک ها بصورت منظم وبه ترتیب قرار بگیرن
یا همین جا داخل سایت یه مکان مشخص کنیدتا بچه تا بتونن راحت تر از لتس تاک ها استفاده کنند
از برچسب ها میشه استفاده کرد.
زیر هر موضوع یه برچسب هست رو اون بزنید همه لتس تاک ها میاد.