What an interesting point. Alright.Not only water understands when we talk to it,but also reacts to our feelings and emotions in a good way.Everything is alive in nature.such as trees,flowers and plants. I have the same experience about growing some kind of flowers. You often speak about something in nature. Do you love them?
سلام به نظرم زندگی همه ما مخلوقات به هم وابسته هست.موضوعات شاید اتفاقی این طوری انتخاب میشه.نمی دونم.شاید هم پیش زمینه ذهنی دارم.
درهرصورت خیلی موضوعات قشنگین. آفرین. خیلی لذت میبرم.موفق باشیدومثل طبیعت سرزنده وبانشاط مثل همیشه.
ممنون شما هم همین طور
احسنت
عالی بود
هم صحبت کردنتون
و هم موضوع
Thank you very much for your great topic and talk. I’ve also heard about this scientific experiment. The result was really a controversy and some critics say that It is not true.
But anyways, whether the result is true or false, its not going to undermine the fact that words truly have great effects in our body and mind.
So indeed we need to talk beautifully.
سلام
مرحبا به حسن سلیقه تون در انتخاب موضوعات
من یادمه دوران تحصیل یبار ما رو بردن همایش دکتر فرهنگ ایشون راجب تحقیقاتی که تا اون سال روی قطرات آب انجام شده بود حرف میزدن. به اینکه کلمات محبت امیز چه تاثیری داره و برعکسش.
و عکس هایی از شکل مولکول آب رو زیر میکروسکوپ نشون میداد . خیلی جالب بود واقعا.
سلام صبا خانوم ، نحوه چینش جملات تون آکادمیک است ،میشه بگید این گفتن جملات رو از کجا یاد گرفتید …
Not only … but also … or
I have the same experience about …
من تعدادی از این جملات رو از دکتر میلاد راد از کرمانشاه یاد گرفتم ، شما چطور ؟
سلام دوست گرامی
شروع یادگیری زبان بنده،باکلاس زبان تودوتاآموزشگاه متفاوت بود.علیرغم همه ی کاستیها آموزشگاه دوم به رایتینگ نوشتن اهمیت زیادی می دادند.وخب میدونیدکه یکی ازمسایلی که تواینجوراموزشگاهها خیلی تاکیددارند،آموزش گرامردرست هست.متاسفانه ازوقتی دارم بازبانشناس کارمیکنم نوشتنم خیلی کم شده (خودم کوتاهی کردم ،زبانشناس عالیه )،و حتما بایدیه برنامه ای واسه مروراصول صحیح نوشتن برای خودم بذارم.ممنونم ازتوجهتون
اسم ایشون روباراوله دارم می شنوم
سلام پرند خانوم. خیلی عالی بود هم موضوع تون ، هم صحبت کردنتون ، ادامه بدید ، حتما موفق خواهید شد.
فقط یه کم روی تلفظ صحیح کلمات و ادای اونها توجه کنید و سعی کنید جملات را روان بگید. ( ایراد نمیگیرم ها ! فقط میخوام قشنگتر صحبت کنید)
سلام ممنون لطف می کنید کلماتی که اشتباه تلفظ شدند رو بگید تا اصلاح کنم.
سلام.خوشحال وممنون میشم،نظرتونودرباره رایتینگ(خودم)، خوشبختی ازنظر شماچیست،بدونم.
با سلام مجدد ، بیشتر دوستانی که ویس گذاشتن معمولا کلمات رو اشتباه تلفظ می کنند بعضی کلمات رو با لهجه بریتیش ادا می کنند و بعضی کلمات رو با لهجه امریکن . بعضی کلمات هم با لهجه فارسی ، در واقع هدف از یادگیری انگلیسی در بالاترین سطح نیتیو native صحبت کرده…
اگه دوستانی که تمایل داشتند در این زمینه بهتر بشن یکسری فایلهای صوتی هست که می تونم در اختیارشون قرار بدم البته در تلگرام چون اینجا جاش نیست و حجم فایلها یه کم زیاده هر کی خواست به شماره ۰۹۰۳۴۰۲۹۸۸۷ پیام بده
با سلام مجدد ، صبا خانوم عزیز ! منظورتان رو متوجه نشدم (خوشبختی ازنظر شماچیست،بدونم.
) خوشبختی از نظر من چیه ؟ به فارسی یا به انگلیسی؟
سلام.منظورم چالش نوشتن رایتینگ باموضوع:خوشبختی ازنظر شما چی هست؟
شمااین تاپیک رولطفاملاحظه بفرمایید،بنده هم چندسطری نوشتم.همین امروز شروع شده. خیلی ممنونم
براتون تو همون تاپیک ، نوشتم
سلام دوست خوبم پرندخانوم عزیز
مدتیه ازشمابیخبریم،وازویسهای عالی وموضوعات قشنگتون که اکثرادرباره طبیعت بودن.ایشالاکه هرجاهستیدقلبتون پرازشادی وآرامش باشه ودرپناه خداودرکنارخانواده عزیزتون روزهای پرازشادی وخیروخوبی روسپری کنید.