من این سری در آزمون msrt شرکت کردم با یە مشکل اساسی مواجە شدم
من با اپلیکبشن عادت کردم یه بخش از درس رو بارها گوش بدم و بخصوص بار اول اصلا نمیگیرم مفهومو و به عبارتی شرطی شدم در بار دوم به بعد متن رو بفهمم
اما در آزمون بخش لیسینینگ فقط یکبار تکرار میشه و باعث میشه تو حافظه کوتاه مدتم نمونه، حالا اگه یه لحظه هم حواسم پرت شه بدتر مثل نرم افزار نمیتونم برش گردونم ببینم چی گفته، برای بخش درک مطلبم عموما وقت ندارم بیشتر از یه بار متنو بخونم
من چکار کنم، واقعا چالش بزرگی رو برا خودم حس میکنم بخصوص اینکه به نمره آزمونم نیاز دارم!
سلام
ترک عادت سخته
ولی نا ممکن نیست
حالا نمیدونم چقدر فرصت دارین برای آماده شدن واسه آزمون ولی تمرکز کنین رو لیسنینگ وقت بذارین واسش خودتون بهتر شدن رو حس میکنید
نمونه سوال های لیسنینگ تافل رو بزنین شاید اوایل مجبور بشین دوباره پلی کنید تا بتونین همه ی سوالا رو جواب بدین
ولی درست میشه ایشالا با تمرین و تکرار
موفق باشید امیدوارم عالی بدین آزمونتون رو
والا راجع به نرم افزار نه راستش
خودمم تازه کارم و هنوز خیلی سر در نمیارم از زبانشناس
ولی واسه آزمون چون یه چیز مقطعیه و میخواین نمره ی مورد نظرتون رو بگیرین و کارتون راه بیفته
به نظر من سریعترین راه همون حل کردن سوالات لیسنینگ مشابه آزمونی که میخواین بدین هست
اپلیکیشن برای آزمون نیست. ولی اماسآرتی آزمونه و شما باید انتظار یک آزمونو داشته باشین. باید قبل از اینکه سر جلسه حاضر بشین به خودتون یادآوری کنید که دارید میرید آزمون بدید.
دقیقاً و صد البته برای آزمون باید در قالب آزمون آماده شد.
مثلا آزمون PTE اونایی که نمره 90 اسپیکینگ میگیرن رو آدم میبینه میگه اینا چطور اینقد نمره بالا گرفتن؟
بعد میفهمید که اینا فقط تمپلت حفظ کردن و در قالب همون آزمون سوالاتش رو کار کردن و تو زندگی واقعی اسپیکینگ هیچی بلد نیستن.