یادگیری زبان انگلیسی برای کودکان با Magic English

http://img.p30download.com/video/image/2011/08/1314299883_magic-english.jpg

با سلام :grinning:
در انجمن درباره آموزش زبان انگلیسی برای کودکان بحث های زیادی شد. امروز میخوام مجموعه انیمیشن Magic English رو معرفی کنم که برای یادگیری زبان انگلیسی برای کودکان و حتی کسانی که در سطح 0 قرار دارن و دوست دارن با متد تکرار زیاد که بسیار در انگلیسی بدون تلاش بهش اشاره میشه انگلیسی رو یاد بگیرن خیلی مناسبه!
این مجموعه انیمیشن از 32 قسمت 25 دقیقه ای با موضوعات مختلف زیر رو شامل میشه!

خلاصه
  1. Disney’s Magic English - Hello
  2. Disney’s Magic English - Family
  3. Disney’s Magic English - Friends
  4. Disney’s Magic English - Happy House
  5. Disney’s Magic English - Animal Friends
  6. Disney’s Magic English - It’s Delicious
  7. Disney’s Magic English - Happy Birthday
  8. Disney’s Magic English - Tick Tock Time
  9. Disney’s Magic English - Night and Day
  10. Disney’s Magic English - Let’s Play
  11. Disney’s Magic English - Numbers
  12. Disney’s Magic English - At Home
  13. Disney’s Magic English - My Body
  14. Disney’s Magic English - Party Time
  15. Disney’s Magic English - Cooking
  16. Disney’s Magic English - The Forest
  17. Disney’s Magic English - The Sea
  18. Disney’s Magic English - Let’s Travel
  19. Disney’s Magic English - Colors
  20. Disney’s Magic English - Wild Animals
  21. Disney’s Magic English - Funny Faces
  22. Disney’s Magic English - Country Life
  23. Disney’s Magic English - Changing Seasons
  24. Disney’s Magic English - Fairyland
  25. Disney’s Magic English - Music
  26. Disney’s Magic English - Mountains
  27. Disney’s Magic English - The City
  28. Disney’s Magic English - Will West
  29. Disney’s Magic English - Everyday life
  30. Disney’s Magic English - Big and Small
  31. Disney’s Magic English - Faraway Places Sp
  32. Disney’s Magic English - Vilains

هر قسمت با موضوعی که داره عباراتی رو همراه با زیرنویس و سکانس های انیمیشن های مختلف بازگو میکنه! پس برای یادگرفتن از 0 هم برای کودکان و هم زبان آموزانی که سطح 0 دارن مناسبه! دقیقا میتونید از تماشا یا گوش دادن به مدت یک هفته برای هر قسمت بهره ببرید! به راحتی هم در اینترنت قابل دانلود هست!

پایان

14 پسندیده

تشکر از معرفیتون.
@sam79

3 پسندیده

چقدر خوب

بسیار ممنونم دوست عزیز.

من این برنامه رو یه بررسی میکنم.
متن و… هم داره دیگه ؟ درسته؟

اگه داره فک میکنم منبع خوبی برای اضافه کردن به زبانشناس باشه.

نظرت چیه آقا حسین ؟ @hnaseri

3 پسندیده

من اولین ویدیو شو اوایلشو دیدم, با شعر از بیس به کودکان یاد میده زبان رو.

3 پسندیده

اگه شعره پس نمیشه :grin:

4 پسندیده

سلام. نهایت سپاس رو دارم بابت معرفی مجموعه. من هم با این مجموعه تا حدی آشنا هستم چون دختر ۴ سال و ۴ ماهه دارم. اما برای دخترم جذاب نبود بیشتر با شخصیتهای واقعی همراه هست. جدیدا با یک آکادمی آموزش زبان آشنا شدم که به روش زبان مادری زبان آموزش میدهند. اگه نتیجه مثبتی گرفتم بیشتر در موردش توضیح میدهم. کلا صحبتم بر این هست که برای بچه ها باید حساسیت بیشتری در منبع آموزشی خرج کنیم و فقط تبلیغات رو مد نظر نگیریم چون ما نمیتونیم بجای بچه ها تصمیم بگیریم، باید توانایی و علایقش مد نظر قرار بگیره. این نظر فقط بر اساس خلقیات دخترم بود. ببخشید قصدم نقد مجموعه پیشنهادی نیست. باز هم ممنون
منتظر پیشنهادات دیگر در زمینه کودکان هستم.

11 پسندیده

برای این مجموعه بیشتر نحوه آموزش مهم هست

2 پسندیده

من این مجموعه رو نگا کردم قسمت اولشو یکم گرافیکش پایینه به نظرم و رنگا تو فیلم یه جوریه
@ala من مجموعه پوکویو رو خیلی بیشتر پسندیدم البته دورای کاوشگر هم خیلی جالب و اموزشی بود پیشنهاد میکنم نگاه کنید :v::blush:

4 پسندیده

شما برای من سمبل یه مادر نمونه اید. آلا باید به داشتنتون افتخار کنه :tulip::tulip::tulip::tulip::rose::rose::rose::rose:

5 پسندیده

سلام، محدثه جان ممنون از لطفتون، حتما نگاه میکنم.

الهی. ممنون نسیم خانم، امیدوارم واقعا همین طور باشه که شما میگید چون خودم احساس عذاب وجدان نسبت به آلاء دارم.

4 پسندیده

بله این بسته عالیه.

برادر من با همین فیلم ها یه چیزایی یاد گرفته فقط با نگاه کردن خالی. (در حد Happy birthday و hello و اینا)

ولی بدیش اینه که بچه خیلی مجذوب کارتون هاش میشه تا بخش انگلیسی آن…
دقیقا مثل برادر من

3 پسندیده

سلام به دوستان
خواستم در این تاپیک مجموعه Mother Goose Club رو برای آموزش زبان کودکان معرفی کنم. دختر من رو براحتی در این مجموعه الفبا رو بدون اشتباه یاد گرفت و بسیاری جملات، اهنگ و کلمات. به هر حال تجربه مفیدی برای من و دخترم هست. امیدوارم برای شما نیز موثر باشد.

11 پسندیده

سلام و تشکر.
من اینو قبلا از پی سی دانلود گرفتم. حتا سی دی از بیرون.
متاسفانه کیفیت خوبی نداره. ضمن اینکه خیلی قدیمیه. فکر کنید یه تیکه از کارتون میکی ماوس و یه تیکه از علی بابا و یه تیکه از سیندرا و … همه پشت سر هم پخش میشه. اصلا ارتباطی بین تصاویر نیست.
اگر کارتون های جدید بود که بچه اونهارو میشناخت و دیده بود همشونو، شاید کمی جذاب میشد براشون ولی برای پسر من که الان دو سالشه یک لحظه هم جذاب نبود.

شاید بگین خب اون کارتونهارو براش بذارید ببینه.
اول اینکه توی این سن تلوزیون براشون خیلی خوب نیست. نه برای چشم. بلکه برای فعالیت مغزی. هر مدل برنامه ای هم نمی تونن ببینن. مثلا تا دو سالگی و حتا کمی بیشتر، کارتون های داستانی و طولانی و غیر موزیکال براشون جذاب نیست.

امیدوارم نقدم برای سایرین مفید باشه.

2 پسندیده