با سلام
در انجمن درباره آموزش زبان انگلیسی برای کودکان بحث های زیادی شد. امروز میخوام مجموعه انیمیشن Magic English رو معرفی کنم که برای یادگیری زبان انگلیسی برای کودکان و حتی کسانی که در سطح 0 قرار دارن و دوست دارن با متد تکرار زیاد که بسیار در انگلیسی بدون تلاش بهش اشاره میشه انگلیسی رو یاد بگیرن خیلی مناسبه!
این مجموعه انیمیشن از 32 قسمت 25 دقیقه ای با موضوعات مختلف زیر رو شامل میشه!
خلاصه
Disney’s Magic English - Hello
Disney’s Magic English - Family
Disney’s Magic English - Friends
Disney’s Magic English - Happy House
Disney’s Magic English - Animal Friends
Disney’s Magic English - It’s Delicious
Disney’s Magic English - Happy Birthday
Disney’s Magic English - Tick Tock Time
Disney’s Magic English - Night and Day
Disney’s Magic English - Let’s Play
Disney’s Magic English - Numbers
Disney’s Magic English - At Home
Disney’s Magic English - My Body
Disney’s Magic English - Party Time
Disney’s Magic English - Cooking
Disney’s Magic English - The Forest
Disney’s Magic English - The Sea
Disney’s Magic English - Let’s Travel
Disney’s Magic English - Colors
Disney’s Magic English - Wild Animals
Disney’s Magic English - Funny Faces
Disney’s Magic English - Country Life
Disney’s Magic English - Changing Seasons
Disney’s Magic English - Fairyland
Disney’s Magic English - Music
Disney’s Magic English - Mountains
Disney’s Magic English - The City
Disney’s Magic English - Will West
Disney’s Magic English - Everyday life
Disney’s Magic English - Big and Small
Disney’s Magic English - Faraway Places Sp
Disney’s Magic English - Vilains
هر قسمت با موضوعی که داره عباراتی رو همراه با زیرنویس و سکانس های انیمیشن های مختلف بازگو میکنه! پس برای یادگرفتن از 0 هم برای کودکان و هم زبان آموزانی که سطح 0 دارن مناسبه! دقیقا میتونید از تماشا یا گوش دادن به مدت یک هفته برای هر قسمت بهره ببرید! به راحتی هم در اینترنت قابل دانلود هست!
سلام. نهایت سپاس رو دارم بابت معرفی مجموعه. من هم با این مجموعه تا حدی آشنا هستم چون دختر ۴ سال و ۴ ماهه دارم. اما برای دخترم جذاب نبود بیشتر با شخصیتهای واقعی همراه هست. جدیدا با یک آکادمی آموزش زبان آشنا شدم که به روش زبان مادری زبان آموزش میدهند. اگه نتیجه مثبتی گرفتم بیشتر در موردش توضیح میدهم. کلا صحبتم بر این هست که برای بچه ها باید حساسیت بیشتری در منبع آموزشی خرج کنیم و فقط تبلیغات رو مد نظر نگیریم چون ما نمیتونیم بجای بچه ها تصمیم بگیریم، باید توانایی و علایقش مد نظر قرار بگیره. این نظر فقط بر اساس خلقیات دخترم بود. ببخشید قصدم نقد مجموعه پیشنهادی نیست. باز هم ممنون
منتظر پیشنهادات دیگر در زمینه کودکان هستم.
من این مجموعه رو نگا کردم قسمت اولشو یکم گرافیکش پایینه به نظرم و رنگا تو فیلم یه جوریه @ala من مجموعه پوکویو رو خیلی بیشتر پسندیدم البته دورای کاوشگر هم خیلی جالب و اموزشی بود پیشنهاد میکنم نگاه کنید
سلام به دوستان
خواستم در این تاپیک مجموعه Mother Goose Club رو برای آموزش زبان کودکان معرفی کنم. دختر من رو براحتی در این مجموعه الفبا رو بدون اشتباه یاد گرفت و بسیاری جملات، اهنگ و کلمات. به هر حال تجربه مفیدی برای من و دخترم هست. امیدوارم برای شما نیز موثر باشد.
سلام و تشکر.
من اینو قبلا از پی سی دانلود گرفتم. حتا سی دی از بیرون.
متاسفانه کیفیت خوبی نداره. ضمن اینکه خیلی قدیمیه. فکر کنید یه تیکه از کارتون میکی ماوس و یه تیکه از علی بابا و یه تیکه از سیندرا و … همه پشت سر هم پخش میشه. اصلا ارتباطی بین تصاویر نیست.
اگر کارتون های جدید بود که بچه اونهارو میشناخت و دیده بود همشونو، شاید کمی جذاب میشد براشون ولی برای پسر من که الان دو سالشه یک لحظه هم جذاب نبود.
شاید بگین خب اون کارتونهارو براش بذارید ببینه.
اول اینکه توی این سن تلوزیون براشون خیلی خوب نیست. نه برای چشم. بلکه برای فعالیت مغزی. هر مدل برنامه ای هم نمی تونن ببینن. مثلا تا دو سالگی و حتا کمی بیشتر، کارتون های داستانی و طولانی و غیر موزیکال براشون جذاب نیست.