اولین لتس تاک از درس VIP
این درس در مورد این موضوعه که سعی کنیم هر از چند گاهی بعضی از نیازهای اساسیمون رو خودمون درست کنیم و از مزایای اینکار بهره مند شیم
سلام ثمین خانم، تبریییییک شروع دوره جدید. عالی بود ارائه تون، همیشه موفق و سلامت باشی
من هم دوره قدرت رو تموم کردم، ولی فکر نکنم بتونم الان بیام این دوره vip، یه سری ضعفهایی در خودم دیدم که باید تقویتش کنم.
دوست داشتم اولین نظر رو داده باشم و اولین تبریک
خیلی خوب بود…
البته همون بعضی از کارها خوبه …اخه بابای من که هر کاری رو بگی میگه مگه چیه کاری نداره خودم انجامش میدم مامانمم حرص میخوره…
من خودم در حد اشپزی و درست کردن وسیله های کوچیک خونه و این جور چیزام و ازش لذت میبرم…
سلام خانم نیکنام عزیز و ممنون بابت وقتی که گذاشتید
با توجه به شناختی که از شما دارم میدونم که انسان ایده آل گرایی هستید و همه چی رو به بهترین شکل ممکن میخواهید ولی من تو وویسهاتون پیشرفتهای زیادی دیدم و اگه ضعفی هم باشه مطمئنا با تمرین بیشتر حل میشه
بهر حال امیدوارم شما هم موفق باشید و تو هر دوره ای که شروع میکنید موفق باشید .
ممنونم آقای حجت
خدا پدر و مادرتون رو براتون نگه داره
من هم همین مشکل رو با همسرم دارم .
البته تو بعضی موارد واقعا لازمه ادم بعضی چیزها که از دستش برمیاد درست کنه ولی گاهی واقعا خرابکاری میشه
چون بهر حال هر کاری تخصص و تبحر لازم داره و همه ما تو همه چی متخصص نیستیم
چقدر خوب
منم علاقه زیادی به آشپزی دارم و علاوه بر آشپزیهای روزانه دوست دارم غذاهای جدید و خاص رو هم درست کنم
بهر حال ممنونم که گوش دادید و نظرتون رو اعلام کردید .
ممنونم اتوسا جان که گوش دادی
آره بنظر من هم دروس وی آی پی به تجربه های زندگی نزدیکتره و میتونی باهاشون ارتباط بگیری .امیدوارم زودتر به این درسها برسی
خیلی خوبه که تجربه DIYرو داشتی .چون بنظر من هر چی بیشتر یاد بگیری زندگیت راحت تر میشه
There is nothing such as master in this forum
All of us are learner
And we are trying to progress with helping to each other
so come on and participate in this challeng whit no fear
I wait to hear from you.