پیشنهاد هایی برای بهتر شدن زبانشناس

سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان
اول از همه عذر میخوام که مثل قبل تو بحث ها ، لتس تاک ها و… مثل قبل شرکت نمیکنم. واقعااا سرم شلوغه . بخصوص که ماه رمضان هم شروع شده

چندتا پیشنهاد به ذهنم رسید که فکر میکنم میتونن کاربردی باشن
1 استاپ و پخش مجدد خودکار. وقتی از تکنیک سایه میخواین استفاده کنید خیلی به درد میخوره. مخصوصا اگه سرعت صحبت کردن زیاد باشه. به این صورت که کاربر یه زمانی مثلا 5 ، 10 و… ثانیه انتخاب میکنه. 5 ثانیه از درس پخش میشه و بطور خودکار 5 ثانیه متوقف میشه تا شما تکنیک سایه رو اجرا کنید و دوباره بطور خودکار 5 ثانیه بعدی پخش میشه. اینجوری میشه موقع رانندگی، آشپزی و… براحتی تکنیک سایه رو اجرا کرد

2 اضافه کردن یه قسمتی از صوت به یه بخشی مشابه لایتنر ! اینجا هدف حفظ کردن معنی نیست. حتما برای شما هم پیش اومده که مثلا 80 درصد یه درسو کاملاااااا مسلطین و فقط چندتا جمله هست که نیاز به تکرار دوباره برای یادگیری ساختار جملات و اجرای تکنیک سایه دارن. اگه بشه یه امکانی اضافه کرد که بشه این جملاتی که انتخاب شدن، بصورت پیوسته پخش بشن خیلی خوبه. اینطوری به جای تکرار یه صوت مثلا 15 دقیقه ای، با تمرکز بیشتر و موثرتر بر بخشی از اون صوت که حالا تبدیل به مثلا دو دقیقه شده تمرکز میکنیم

2.5 اینم یه نیم پیشنهاده :sweat_smile: اگه لطف کنید و کاربرا رو از درصد پیشرفت ساخت اپ های جدید و آپدیت های جدید زبانشناس آگاه کنید خیلی خوب میشه. مثلا توی صفحه اصلی سایت اسم اپ های در دست ساخت بنویسید و درصد پیشرفت و تاریخ احتمالی ریلیز شدن بنویسید. یا در مورد اپ زبانشناس، امکاناتی که دارین برای اپدیت بعدی روش کار میکنید بنویسید، به همراه درصد پیشرفت و تاریخ احتمالی ریلیز شدن. اینجوری هم برای کاربرا جذاب میشه هم دیگه ازتون سوال نمیکنن هم اینکه کلاس کارتون بالا میره :wink:

بیصبرانه منتظر اپدیت جدید زبانشناسم تا بصورت جدی برنامم شروع کنم :heart_eyes:
ممنونم بابت وقتی که برای مطالعه این متن گذاشتین :rose:
@hnaseri

3 پسندیده

با سلام
اگه منظورتون رو خوب متوجه شده باشم باید بگم توی تکرار فایل متن دو نوع تکرار هست، تکرار جمله به جمله و تکرار کل. (البته بعضی اوقات تکرار جمله به جمله قشنگ تنظیم نشده و اعصاب آدم رو خورد می‌کنه که نیاز به آپدیت های بعدی واقعا حس میشود.).

عالیه. جمله هایی که سخت میشه سایه زد رو بفرستی لایتنر! عالیه

باید اینجوری باشه من هر دفعه چک میکنم می بینم آپدیت جدید نیومده دیگه الان از چه وقته ول کردم چک نمی کنم. به قول شما به بخشی توی سایت باید بگذارند.
واقعا پیشنهادات مفیدی عرضه کردید که برای من هم پیش اومده بود.

2 پسندیده

سلام
نه این یه قابلیت دیگست
چند ثانیه از متن پخش میشه بعد، چندثانیه صوت متوقف میشه تا شما وقت داشته باشین تکرار کنید و تکنیک سایه رو اجرا کنید

1 پسندیده

آخه تکنیک سایه که اصلا اینطوریه که بایستی همزمان با گوینده خونده بشه :thinking:

2 پسندیده

درست میفرمایید
ولی دفعات اولی که شخص میخواد این تکنیک انجام بده ممکنه نتونه با همون سرعت اجرا کنه. ضمن اینکه نمیتونه با همون سرعت اجرا کنه، جملات بعدی رو هم از دست میده.

جدا از بحث تکنیک سایه، فکر میکنم این قابلیت برای تازه کارها خیلی کاربردی باشه

یه نکته دیگه که من توجه نکرده بودم، قابلیت تکرار هر جمله ست که الان توی اپ زبانشناس این امکان فراهمه.
یعنی پایه این قابلیت قبلا فراهم شده و شما فقط باید یک تایمر برای استاپ و پخش مجدد هر جمله اضافه کنید

یه چیز دیگه هم الان به ذهنم رسید اینه که خیلی خوبه یه قسمتی باشه که دفعات تکرار جمله رو مشخص کنیم
یعنی متن بصورت عادی پخش بشه اما هر جمله دو، سه و… بار تکرار بشه

1 پسندیده

خوب پس اون شکلی باشه یه قابلیت دیگه است متوجهش شدم این هم خوبه ولی ضروری نیست

1 پسندیده

یه کار بهتر از این میشه انجام داد! به جای فرستادن جملات سخت به لایتنر، میشه یه امکانی فراهم کرد که جملات و عبارات دلخواهی رو هایلایت کرد. درست مثل قابلیتی که توی اکثر نرم افزارهای پی دی اف خوان هست. بعد یه امکانی باشه که جملات و اصلاحات هایلایت شده، پشت سر هم و پیوسته پخش بشن
اینجوری بطور مفید و موثر میشه بعد ها مرور سریع داشت روی درسها
امیدوارم از پیشنهادات دوستان استفاده ببرید و اپتون کامل تر کنید
به امید پیشرفت روز افزون :blush:
@hnaseri

1 پسندیده