خیلی عالی بود آقا فرزاد
دست مریزاد
خوردن آب، به بدن انرژی فراوان میده، مثالشم اینه دیدین وقتی آدم میره دوش میگیره چقد احساس سرزنده بودن میکنه همش بخاطر اینه که آّب به بدن میخوره. برای همین همیشه تاکید میشه روزی 6 الی 8 لیوان در روز حتما خورده بشه،
سپاس بابت تاپیک فوق العادتون
با سلام فارغ از دیدگاه های طب سنتی و اسلامی که نگاه متفاوتی نسبت به مقوله آب دارند به نظرم این جدول نمی تونه چیز دقیقی باشد چون عوامل مثل گرمی هوا، مقدار فعالیت و نوع غذایی که می خوریم و موارد مشابه بر میزان نیاز ما به آب تاثیر گذاره مثلا تو روز پرفعالتون تو اهواز زیر گرمای شدید ۵۰ درجه ۸ لیوان که هیچ ممکنه ۱۵ لیوان هم بخوایم
خواهش میکنم دوست عزیز و فعال
بله،درست میفرمایید، من خودم تا پارسال خیلی کم (شاید روزی 2 یا 3 تا لیوان) آب میخوردم و حسی که الان دارم (با نوشیدن روزی حداقل 2.5 لیتر آب) نداشتم
یه قمقمه یا بطری همیشه جلوی چشمتون باشه، اونوقت هر موقع که تشنه تون میشه دسترسی به آب دارید
من یه قمقمه دارم 750ml توش آب جا میشه
روزی 3 بار پرش میکنم
میشه 2.25L
اصلا هم خنک نیست، با همون دمای اتاق هماهنگه
ولی عادت کردم
سلام، درسته ، این حدول آمار میانگین برای آب و هوای معتدله
تو اهواز یا جاهای دیگه ی جنوب که آدم 5 دقیقه بعد از آب خوردن تشنه ش میشه ، خیلی سخته واقعا
خیییلی عالی بود خداروشکر با اب خوردن مشکل ندارم و واقعا تو شادابی پوست تاثیر زیادی داره
من دکتر بهم گفت روزی دو لیتر تو تصویر زده یه لیتر حد وسطشو باید بخورم
نه بابا مریم جون خیلیا رو میشناسم هر چی باشگاه میرن مگه درست میشه، البته اونا دیگه گذاشتن چربیا سفت بشه حالا نمیتونن آب کنن اما ما که خدادای استعداد چاقی نداریم همیشه به اونا میکنیم (خدا جونم این یکبارو نشنیده بگیر )