تفاوت دو کلمه competition و کلمه race چيه ؟

دو کلمه competition و raceهر دو معني رقابت و مسابقه رو ميده چه تفاوتي بين اين دو هست که يکبار از اين و يکبار از اون يکي استفاده شده ؟

======================
این تاپیک مربوط به درس «سلطان پرندگان» در اپلیکیشن زبانشناس است (دوره «داستان های بچه گانه»، فصل «بسته ی دوم»)

2 پسندیده

3 پسندیده

ببخشید این تصویری که ارسال کردید از سایت یا اپلیکیشن خاصی هست میشه لطف کنید اسمش رو بفرمایید؟

2 پسندیده

سلام

نرم افزار دیکشنری لانگمن که هم تحت ویندوزشو داره هم اندروید. عکس بالا از نسخه ویندوزی شه.

LDCE = Longman Dictionary of Contemporary English

آخرین ورژن برای ویندوز، 5 و برای اندروید، 6 هست. تا 6 ماه پیش چک کرده بودم. الان نمیدونم بالاترشون اومده یا خیر.

2 پسندیده

من متوجه نشدمmatch race campetition همه اینا یه معنی میده

2 پسندیده

به نظر من :
Competition بیشتر به معنای رقابت بکار میره، که معنای نزدیک به مسابقه هم داره.
Race هم بیشتر برای مسابقاتی بکار میره مثل دویدن یا راندن به سرعت ، مثل اتوموبیل رانی یا دوچرخه سواری

3 پسندیده

خدمت دوستای گلم @maha30 و @aghasaman

A match is an event consisting of the matching of two{or more} opponents or teams in a competition involving the playing of one[or more] games . … Match is played netwerk 2 teams and game is played between mutiple players individually.

لغت “Match” یه رخداد، رویداد، یه چیزی بین دو طرف مخالف و یا متضاد و یا بین دو تا تیم هست برای رسیدن به یه نتیجه . که به کل این عمل در حالت کلی مسابقه یا رقابت “competition” میگن.

همچنین برای تفاوت بین Match و Game :
“Match” and “Game” have very similar meanings.

The word you use depends on the sport and also the region. The US tends to use “game” for most sports whereas “match” is more commonly used in the UK but both words are used in US and UK English.

The terms “match” and “game” imply there are two individuals/teams competing against each other in one event. For example, “the final score of the soccer match was 2-1”, “I’m going to the baseball game tonight”, “I’m going to watch the tennis match on TV today”, “the basketball game last night was really intense” etc.

هر دو هم در امریکا و هم در انگلیس استفاده میشن. از Match وقتی صحبت از مسابقه و یا بازی (در ورزش) میشه، استفاده میکنن. و از لغت Game وقتی خود طرف هم حضورا اونجا بوده .(مثل مثال فوق).

اما لغت Race : وقتی استفاده میشه که دست کم دو (یا تعداد بیشتر) طرف مقابل همدیگه هستند، در اینجا سرعت انجام کار هم مهم هست. (مثل اینکه کی زودتر به خط پایان برسه و یا اینکه کی زودتر تمام کنه کار را.
“Race” is used when there are two or more individuals (or teams) competing against each other in a contest that involves speed (i.e. first to complete a task or reach the finish-line wins).

و سرانجام لغت Competition:
یه اسم کلی هست برای همه رویداد ها و مسابقه ها و رقابت ها و … وقتیکه دو یا تعداد بیشتری رقابت کننده وجود داره و در برابر هم رقابت می کنند و نهایتا یک نفر (یا یک تیم) زودتر موفق به کامل کردن (بردن، زدن، انجام دادن و …) پروسه میشه.
A “competition” is a general term for any event or series of events where two or more individuals/teams compete against each other (they have games, matches, or races against each other to determine a winner). There may be many different events (e.g. multiple races) to determine the ultimate winner/champion of the competition.

امیدوارم خوب بیان کرده باشم دوست من @aghasaman

13 پسندیده

خیلی خارجیه که😁 ولی بازم ممنون از جوابت سعی میکنم بفهمم

4 پسندیده

حق با شماست.
سعی کردم کمی غیر انگلیسی هم قاطی توضیحات ، اضافه کنم. :sunglasses: :smiling_face_with_three_hearts:

3 پسندیده

واقعا ممنون از وقتی که گذاشتی دوست عزیز

2 پسندیده

بنظرم competition معنی کلی مسابقه است
حالا هر مسابقه ای
ولی raceمنظور نوع مسابقه است
مثلا مسابقه پرواز یا دو و …

قسمت اول از competitionاستفاده کرده که ایده مسابقه میدن ولی مشخص نمیکنن چه مسابقه ای ، فقط اینکه مسابقه باشه
بعد میگن هر پرنده ای که بالاتر پرواز کرد ، چون نوع مسابقه مشخصه از race استفاده شده

2 پسندیده