تمرین گرامر و مکالمه از طریق مینی استوری انگلیسی قدرت

سوال من در مورد مینی استوری انگلیسی قدرت این است که در مینی استوری سوال هایی که میشود جوابش رو سریع و با همان انرژی و احساسی که باید باشه میدم . مرحله بعدی چیست؟ . در کل بعد از ۳ بار گوش کردن به جایی میرسم که هر وقت سوالی میشود جوابش رو سریع میدم و حتی خود سوال ها رو هم تو ذهنم تکرار میکنم . میخواستم بدونم این تکرار رو تا کی باید انجام بدم و قدم بعدی چیست؟

5 پسندیده

سلام بعد روی لهجه کار کن بعد اینو تکمیل کردی برو درس بعد

3 پسندیده

به نظر من برای اینکه الگوهای سخن گفتن یا شاید الگوهای گرامری رو بتونید به صورت اتوماتیک و روان توی صحبتاتون استفاده کنین خیلی بیشتر ازینا باید تکرار رو انجام بدین. لزوماً بحث سر این نیست که شما بتونید یه سری سوال رو جواب بدین.

اولا سرعت در پاسخ گویی خیلی مهمه. دوما تا آنجایی که می تونید در زمان گوش دادن و پاسخ به سوالات به گرامر فکر نکنید ینی هر بار باید بیشتر سعی کنید که گرامر رو کمتر بهش توجه کنید تا جایی برسید که دیگه اصلا بهش فکر نکنید بلکه به اصل موضوع فکر کنید که جریان چیه! و به نظر من اون قسمت از فایل صوتی که براتون سنگین تر از همه ست از نظر سرعت در پاسخ گویی یا استفاده خودکار از الگوی آن، باید ملاک باشد که به چه اندازه ای اون فایل رو گوش بدین. اون جوری که آقای هوگ میگن در حالتی که خیلی خیلی اون مطالب براتون ساده هم باشه باز هم حداقل یک هفته باید گوش بدین.

توضیحات دقیق رو آقا کامبیز عزیز در تاپیک های مختلف بهش پرداختن. میتونید جستجوشون کنید.

3 پسندیده

ممنون ازتون خصوصا درباره اینکه فرمودید هر بار که به مینی استوری گوش میکنید یا جواب میدهید درصد توجه به گرامر رو کم کنید. ایده خوبی هست برای خلاص شدن از توجه به گرامر

2 پسندیده