سلام دوستان عزیز.
لطفا ارزیابی خودتون از اپلیکیشن «زوم» رو در این تاپیک بیان بفرمایید تا دوستانی مثل خودتون بتونن انتخاب بهتری داشته باشن. لطفا ارزیابی ها سازنده و حتی الامکان با توضیحات مفصل باشه.
ممنونم.
سلام دوستان عزیز.
لطفا ارزیابی خودتون از اپلیکیشن «زوم» رو در این تاپیک بیان بفرمایید تا دوستانی مثل خودتون بتونن انتخاب بهتری داشته باشن. لطفا ارزیابی ها سازنده و حتی الامکان با توضیحات مفصل باشه.
ممنونم.
خیلی خوب،موفق باشین
با ارزوی پیشرفت روز افزون
برنامه ای عالی با تیم پشتیبانی تمام وقت و متعهد. پیشنهاد میکنم این برنامه رو نصب کنید ارزش این نرمافزار خیلی بیشتر از هزینه ایه که در قبالش پرداخت میکنید
یک نرم افزار با متد اموزشی جدید و باحال ،پیشنهاد میدم حتما استفاده کنید
با سلام. عالی است. منتها دوره های speaking و writing بخش IELTS را بیشتر قرار دهید. با تشکر.
علاوه بر اینکه محصولات این شرکت خیلی خوب هستن این اپ بین اونا بهترینه. بخصوص بخاطر دوره های آیلتس، تافل و GRE
زحمات زیادی برای این برنامه کشیده شده قیمتش کمی بالاست…
عالی و پر از مطالب اموزنده
در بعضی از ویدیوها های لایت شدن جملات با سرعت پخش مکالمه هماهنگ نیست.
عالیه.من که خیلی خوشم اومد
فوق العاده عالی ممنونم برای اینکه مطالب در رابطه با ایلتس و تافل هم به مجموعه عالی و خوبتون اضافه کردید واقعا خیلیییییی خوشحالم که با زبانشناس اشنا شدم و همیشه همیشه به عنوان اپلیکیشن محبوم استفاده میکنم به همه توصیه میکنم
مثل بقیه محصولات زبانشناس، نرم افزار بسیار مفیدی است.
بسیار عالی امکانات خوبی برای یا درگیری زبان دارد
عالی و راهبردی. سپاس گزارم
عالی و با دسته بندی درست
سلام، ممنون از این برنامه، ولی به نظر من رنگ تیره پس زمینه و سفید بودن متن خیلی چشم رو اذیت میکنه، بر عکس نرم افزار زبان شناس که خیلی مناسبه
Good job. bless you…
خیلی خوبه. برلی برنامه بیشتر تبلیغات کنید
زوم ی اپلیکیشن عاااااااالیه
سلام بنده قصد خرید این پکیج را دارم ولی 2 مورد هست که باید به عنوان حمایت کننده و استفاده کننده از مجموعه زبانشناس باید به ان اشاره کنم 1- عدم هماهنگی بین متن و فیلم 2- منابع کم ؛ امیدوارم مورد توجه مدیریت مجموعه قرار بگیره