طریقه خواندن هر بسته

سلام.
من از سطح مبتدی شروع کردم و بسته داستان های کودکانه رو تموم کردم. باید بگم فوق العاده لذت بخش و آموزنده بود.خودم هم باورم نمیشه که بعد از همین مدت گوتاه تا این حد از همه لحاظ توی زبان انگلیسی پیشرفت کرده باشم!
ولی یه چیزی میخواستم بگم. الآن که این بسته رو تموم کردم، بسته بعدی که میخوام شروع کنم به انگلیسی گوش بده هست ولی خیلی زماناش طولانیه. یعنی اونم باید همینطوری اینقدر کار بکنیم و طبق استراتژی ها پیش بریم تا حفظ بشیم؟ یعنی همه همین کارو می کنن؟ ممنون میشم اگه در این مورد توضیح بدین.

2 پسندیده

سلام. یه چیز میگم شاید من اشتباه داشته باشم… ولی من هیچ جا ندیدم گفتهذ شده باشه باید متن رو حفظ کنین … والا هیچ جا چنین چیزی بیان نشده… دوست عزیز شما تکنیک سایه رو کاملا دوباره بخون… اگر جایی گفته شده حفظ کنید بیا به من بگو تا منم بدونم.
انشا… مفید باشه

2 پسندیده

همونطور که رسول آقا گفتن در متدهایی که ما گفتیم حفظ کردن وجود نداره. یه تکنیک بازگویی داستان هست که اون هم از حفظ نمیگید بلکه از زبان خودتون هر چی از درس و داستان یادتون مونده رو میگید که احتمالا برای شما این متد زود باشه هنوز.

درسهای به انگیسی گوش بده رو حقیقتا خودم هم زیاد نپسندیدم. داریم داستان های سطح پایین بیشتری هم به اپلیکیشن اضافه میکنیم اما تا اون موقع میتونین قصه های شاگردان اما و پکیج داستان واقعی رو مطالعه بفرمایین.

3 پسندیده

اضافه کنم که درس های “کتاب گویا” واقعا عالیست…
با یک تیر دو نشون میزنید… هم درسش رو میخونید و تکنیک روش پیاده میکنید… هم خود درس هاش اموزنده هست(در مورد نحوه آموزش انگلیسی و اشکالات سیستم های آموزشی در دنیا بحث میکنه و یاد میده چگونه این اشکالات رو رفع کنیم)

2 پسندیده

منظور من از حفظ کردن، استراتژی چهارمه. من اینطوری متوجه شدم که تو این مرحله کلیت متن دستمون اومده،‌ حالا شروع به بازگو کردنش می کنیم و گه گاه هم به متن نگاه می کنیم. و تو مرحله بعدی هم خودمون شروع به تعریف کردن ماجرا می کنیم… اینطوری نیست؟
و یه چیز دیگه، داستانهای اما که واقعا اعصاب خورد کنه من نمیتونم اصلا گوش بدم! داستان های واقعی هم که فکر کنم برای من سطحش بالاست… یشه بگین وقتی میخوایم یه بسته رو شروع کنیم به چه چیزش باید توجه کنیم؟ من الآن داستان های واقعی رو دانلود کردم و سیزده تا از کلمه هاشو بلد نبودم،‌ یعنی چهار درصد… به نظرتون خوبه که با همین سطح پیش برم؟

ممنونم از توجهتون

3 پسندیده

به نظر من برای شروع یک بسته باید حست رو نسبت به اون بسته با یک مرور سریع در اون بسته پیدا کنی… من خودم نسبت به داستان های اما همین حس شما رو داشتم و کمتر روش کار میکنم، ولی به طور کلی رهاش نردم … چون چه بخوایم چه نخوایم داستان های توش واقعیت دنیای انگلیسی هست… انشاء دانش آموزان خیلی طبیعی هست… ولی من هم حس خوبی بهم دست نداد،
ضمنا نیازی نیست حتما به ترتیب پیش برید. من الان داستان های اما و کتاب گویا رو با هم پیش میرم… بهتون شدیدا پیشنهاد میدم این سری “کتاب گویا” مخصوصا سه درس اولش رو گوش کنید… واقعا آموزنده هست و عالی

3 پسندیده

منم ابتدا با پکیج قصه های شاگردان اما شروع کردم،نسبت به زمان کوتاهی که دارند بازم درصد لغاتی و که آمورش میدن خوبه،ولی خب منم به شخصه از داستان های کودکانه و بهتر از اون داستان های واقعی بیشتر خوشم میاد،به شمام توصیه می کنم اگه ۷۰یا۸۰درصد متن داستان های واقعی رو متوجه میشید این پکیج رو شروع کنید به کار کردن تا پکیج به انگلیسی گوش بده،اگه خیلی وقت کردین برید سراغ پکیج های دیگه،اولویتتون رو بزارید برای پکیج داستان های واقعی که به صورت متمرکز تری روی آموزش کار کردن.

1 پسندیده

استراتژی چهارم اسمش رو گذاشتیم سخنرانی. چون مثل یک سخنران میمونه که نکات مهم صحبتهاشو تیتروار نوشته که یادش نره و هر از چندگاهی نیم نگاهی به اون موارد میندازه. در اینجا هم بیشتر هدف اینه از زبان خودتون بگین اما یک سطح از بازگویی داستان پایین تره. یعنی با نیم نگاهی به متن این کار رو میکنین. کلا تکنیک حفظ کردن (memorization) چون آدم رو یاد اون کارهای عجیب غریبی که برای کسب نمره در دوره های دبیرستان و راهنمایی میکردیم میندازه، توی وبسایت زبانشناس کمتر استفاده شده و به عنوان تکنیک بیان نشده بلکه بیشتر روی یادگیری و acquisition تاکید شده.

این داستانها یکمقداری بله بدلیل اینکه با صدای خوبی ذخیره نشده ممکنه جالب به نظر نرسه اما همونطور که دوست عزیزمون @Rasool_Mohammady گفتن بدلیل اینکه انشاهای بچه های انگلیسی زبان هست، لغت های مهمی توش بکار رفته. لغت هایی که بچه ها توی دوران مدرسه ازشون استفاده کردن.

با توجه به اینکه ۴ درصد بلد نبودین این پکیج برای شما مناسب هست.

2 پسندیده

خیلی ممنونم از پاسختون … رفتم که شروع کنم! :smile:

3 پسندیده