اگه در گوش دادن به aj فاصله افتاد چ کنیم؟

سلام…میخواستم بدونم اگه دروس aj رو شروع کردیم و بعد مثلا بخاطر کمبود وقت نشد یه روز گوش بدیم…
باید بریم از اول؟
مثلا من الان میخوام شروع کنم اما ممکنه پس فردا نتونم گوش بدم…باید چیکار کنم؟
ممنونم…ممنونم‌…ممنونم…

3 پسندیده

سلام
نه خب اینجوری که دیگه خیلی خسته کننده و یه جورایی فرسایشی میشه
هممون خیلی وقت ها برامون پیش اومده که یه روز گوش ندادیم
حالا سعی کن اگر میتونی روز قبل یا بعدش جبران کنی :slight_smile:

4 پسندیده

سلام
داداش چجوری Poke میکنی؟ :joy:

2 پسندیده

سلام،منظورتون چیه خخخخ

1 پسندیده

اره منم همین فکر و میکردم ولی چون aj میگه مهم تکراره میگم شاید اون زنجیره ای که باید اون تاثیری که باید تو ذهنمون رقم نخوره…
ممنون که جواب دادین😊

1 پسندیده

ارسال دعوتنامه بزنی Poke میکنی :grin:

2 پسندیده

خب شما دیگه زیادی دارید سخت میگیرید.

مشکلی نیس.

سعی کنید گوش بدید یه روز نشد فدا سرتون. در عوض روز بعدش جبران کنید.

3 پسندیده

اهان…:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:فهمیدم…

1 پسندیده

یعنی مثلا روز بعد چهار ساعت گوش بدم جای دو؟

1 پسندیده

ببینید یه موضوع روانشناسی هستش که بهش میگن مومنتوم و اینترسی ( البته این اسم ها برای فیزیکه)

مثل این میمونه شما سنگی رو بخواید حرکت بدید و این سنگ در هل های اول بسیار سخت حرکت میکنه. به مرور که شما زور میزنید این سنگ قل میخوره و کار شما آسون و آسون تر میشه برای هل دادنش، چرا که دیگه خودش در حرکته.

این موضوع تو یادگیری مهارت هم صادقه.

اگه شما یه روز بزارید کنار روز بعدش که میخوای شروع کنید یکم سخت میشه چرا که مثل اون سنگ باید از اول هل بدید چون از حرکت ایستاده.

اینکه بیاید 4 ساعت کنید نه. نیازی نیست. منظورم از جبران این بود که روز بعد حتما بخونید. دیگه نزارید این سنگه کلا از کار بیوفته که بعد حرکتش با حضرت فیله.

البته این موضوع رو به فال فان بگیرید و سختش نکنید که وای من باید هر روز خدا بخونم.

ما همه هر روز خوندیم چون دوس داشتیم. شما هم به این شکل برخورد کنید باهاش. یه روزم نشد مشکلی نیس. گاهاً پیش میاد.

ولی سعی کنید ثبات قدم رو هیچوقت از دست ندید

6 پسندیده

متوجه شدم…مرررسی ممنون:tulip::tulip:

1 پسندیده

من حدود ۸ ماه مداوم گوش دادم دروس رو ولی به علتی حدود ۴ ماه وقفه افتاد حالا باید از اول شروع کنم؟ من درس ۳ از سطح ۲ original course رسیده بودم. اگه دوستان میدونن راهنمایی کنن! ممنون.

2 پسندیده

سلام،
داداش لولت رو که متوجه نشدم چون من و اکثر بچه ها power رو میخونن…اما در کل به نظرم یه مدتی به صورت فشرده رو درسای قبلی کار کن…مثلا گفتی ۸ ماه میخوندی تو این هشت ماه رو تو یه ماه(نظر من بود!حالا
خودت بسنج ببین چقدر خوبه!)دوره کن و بعد از یه ماه
ادامه بده از اون جایی که وقفه افتاد برو جلو!
من فکر میکنم این بهترین کاریه که میشه کرد،خوشحال میشم کمکت بکنه

2 پسندیده

اقا کامبیز به نظرت:
میشه جای روزی 2 ساعت Power English یعنی:
دو بار مینی استوری یا بیشتر
دو بار داستان اصلی
دو بار قسمت لغات
روزی 1 ساعت گوش بدیم اما:
جای یه هفته دو هفته گوش بدیم!
میشه؟
وقتم کمه و احتمال میدم حوصله هم یاری نکنه!

2 پسندیده

یه تحقیقاتی که کردم به نظرم دوره power دوره بهتریه. البته برای سطح متوسط هست. به نظرم سطحم از زمانیکه دوره original رو شروع کردم بهتر شده. تصمیم خودم اینه شاید دوره power رو شروع کنم چون اونجوری که در یک متن از وبینار aj خوندم گفته بود یه جورایی دوره power جایگزین شده به جای original. و برای این موضوع هم که سطح این دوره متوسطه گفته بود اول ویدئو های action vocabulary رو ببینین بعد دوره رو شروع کنین. بازم از راهنماییت ممنون.

2 پسندیده

هرجور راحتین دوست عزیز😉

2 پسندیده