سلام
میخوام از دست اندرکاران برنامه خواهش کنم که دیکشنری های آنلاین یا آفلاین بیشتری اضافه کنن به برنامه
و به عنوان شروع پیشنهاد من دیکشنری آنلاین روانشناسی هستش که لینکش رو قرار میدم. خیلی خوب میشه اگه اضافش کنید. بخصوص که خیلی از مجموعه ها محتوای روانشناسی دارن. دوره های ای جی هو و دوره های زوم بعنوان نمونه
اینم لینک دیکشنری:
2 پسندیده
که با این حساب تموم شده محسوب میشه
2 پسندیده
سلام
آقای ناصری این دیکشنری سفارشی ما چی شد؟ البته من مدتیه بخاطر آزمونی که در پیش دارم زبان نمیخونم اما میخوام مطمئن بشم وقتی دوباره بیام سراغ برنامه این دیکشنری اضافه شده باشه. درضمن این دیکشنری آنلاینه و فکرمیکنم دردسر اضافه کردنش کمتر از نسخه های آفلاین باشه.
1 پسندیده
سلام
این درخواست کوچولوی من به کجا رسید؟
1 پسندیده
سلام آقای ناصری @hnaseri من هم یک پیشنهاد دارم.دیکشنری های زبان شناس را لینکشون بذارید تا دانلود کنیم که نیاز نباشه وقتایی که کتاب های متفرقه میخوانیم یا فیلم می بینیم زبان شناس را باز کنیم
نسخه های دیکشنری گوگل پلی تبلیغ دارند و این خیلی کلافه کننده هست
اگر منبعی که ازش دیکشنری دان میکنید یا لینکشون بذارید ممنون میشم
1 پسندیده
احتمالا در آینده نزدیک یک اپلیکیشن مجانی دیکشنری ایجاد میکنیم
1 پسندیده
موضوع اصلی فراموش شد. این دیکشنری آنلاین الان چند ماهه تو نوبته
اگه رابیفته قول میدم خیلی از بچه های روانشناس رو دعوت کنم. چون اینطوری تبدیل به ی ابزار بسیار کاربردی میشه برای روانشناسا
1 پسندیده
در کل دیکشنری های برنامه نیاز به آپدیت یا افزایش به چند دیکشنری حرفه ای داره.
در بعضی موارد لغات در دیکشنری موجود نیستند یا برنامه اون لغات رو نمیشناسه و یا درکل بعض مواقع لغت در برنامه قابل کلیک کردن نیست . در بعضی موارد هم برنامه حالت های مختلف یک فعل یا لغت رو فقط بصورت ساده میشناسه و تلفظ های اون لغات رو بر فرض با اضافه شدن ed و تبدیل شدن آن به اجکتیو بصورت فعل ساده در نظر میگیره و یا بوجود درست شناختن واژه, در قسمت تلفظ اون رو کامل تلفظ نمیکنه
بنظرم این موردیه در برنامه که بیشتر باید مورد توجه قرار بگیره
2 پسندیده