مشکلات نرم افزار زیبوک

سلام

متاسفانه ما چهارشنبه تغییراتی در منابع ایجاد کردیم که با وجود اینکه تست هم کرده بودیم برخی اشتباهات رو ندیدیم. اینکار باعث شده که اکثر کتابها با مشکل مواجه بشن و در هنگام باز شدن ارور بدن.

از طرفی بنده امروز صبح برای یک سفر تفریحی بیرون زدم و تا فردا شب به سیستم اصلی خودم دسترسی ندارم که مشکل رو حل کنم.

پیشاپیش از همه شما کتابخونها به خاطر مشکل بوجود اومده عذرخواهی میکنم و انشالا اگر فردا شب سالم به خونه رسیدم مشکل رو حل کرده و برای شنبه برنامه به روال عادی خود بر خواهد گشت.

از صبر و شکیبایی شما سپاسگذارم

15 پسندیده

آقای ناصری زنجیرمو پاره کردین
بعده چند مدت مشغله کاری و ذهنی تازه داشتم مرتب کتاب میخوندم و به اصطلاح زنجیره درست میکردم. تمام اشتیاق و ذوقم پرید :confused:

2 پسندیده

میتونید با خوندن زوم و زبانشناس زنجیره رو نگه دارین

4 پسندیده

مشکل همچنان پابرجاست و تا این لحظه حل نشده.

4 پسندیده

بله همچنان داریم روی مشکل کار میکنیم. بیشتر از چیزی که فکر میکردیم طول کشیده.

3 پسندیده

سلام دوستان عزیز

لطفا چک کنید ببینید درست شده یا نه. اگر مشکلی بود خبر بدین

2 پسندیده

سلام آقای ناصری عزیز @hnaseri
خدا قوت

برای من مشکلات (باز نشدن، باز شدن و زود بسته شدن، خطا دادن و …) بر طرف شده.

خیلی خیلی سپاسگزارم از تلاش های شما و تیم فنی و پشتیبانی خوبی که دارید.

thanks

3 پسندیده

اقای ناصری متاسفانه زیبوک من همچنان مشکل داره

2 پسندیده

بعد از ایجاد مشکل از داخل برنامه مجدد پیغام بدید.

3 پسندیده

سلام؛
مجموعه‌ی هری پاتر حذف شده از زیبوک؟

2 پسندیده

مجموعه هریپاتر و گوسبامپس از اول در زبانشناس بوده بنابراین ترجیح دادیم همونجا باشن.

2 پسندیده

سلام من مدتی زبانشناس استفاده میکنم و از اشتراک اش استفاده میکنم و خیلی راضی هستم.زیبوک هم به تازه گی اشتراک اش گرفتم اما متاسفانه ترجمه داستان نداره و این یک ضعف برای برنامه و اگر بخوایم با نرم افزار دهکده زبان مقایسه کنیم اپشن های کمتری داره از ترجمه و… اگه بشه تو اپدیت های بعد این مشکلات برطرف بشه خیلی عالی میشه

3 پسندیده