الان وقت تقلید کردنه. وقتشه که یه بازیگر خوب بشید و سعی کنید تلفظتون رو به سطحی دیگه ببرید.
ما قبلا درباره شنیدن و خواندن به صورت همزمان صحبت کردیم. ولی این بار قراره پارو یه گام فرا تر بزاریم و حالا وقتشه یه کاغذ و یه متن بردارید. و مثل لوکا لامپاریلو عمل کنید تا اینتونیشن رو بهتر درک کنید:
ویدئویی که قراره کار کنیم. سکانسی از فیلم بتمن هستش که بسیار معروفه ( و یکم خشن).
تکلیف شما اینه که این سکانس رو تمرین کنید و صداتون رو ضبط کنید و برای ما بفرستید.
متن
Do you wanna know how I got these scars?
My father was… a drinker and a fiend. One night he goes off… crazier than usual. Mommy gets the kitchen knife to defend herself. He doesn’t like that, not one bit. So, me watching he takes the knife to her, laughing while he does it. He turns to me and he says “WHY SO SERIOUS?”. He comes at me with the knife “why so serious?” He sticks the blade in my mouth. “Let’s put a smile on that face.” and… why so serious?
سلام آقا کامبیز این مقاله رو دیدم شگفت زده شدم چون تو درسا داشتم به این نتیجه میرسیدم وقته تقلیده از آی جی. فقط با تقلید میشه شد معلم خود. مرسی از چالش عالیتون و از محبتتون
واای که کلی حرف داشت این
مشخص شد شخصیت خلاقی دارید، عالیه ایده چالش هم خوب بود ممنون از شما. خیلی تاثیر مثبت در لهجه داره به دلایل زیر:
۱. کوتاه هستند.
۲. قابلیت لب خوانی داره به دلیل تصویری بودن
۳. بسیار چالش برانگیز
دوستان لطفا از این ایده های خلاقانه بهره ببریم و با لذت و روحیه خوب زبان رو یاد بگیریم.
اینم از مشارکت بنده. اولین باریهـ که صدامو ضبط میکنم و احتمالا آخرین بار هم باشه. @YoKambiz فقط چون قول دادم :)))
لطفا ایراد بگیرید ولی با ملایمت :)))
این هم اضافه کنم بالا و پایین بودن میزان صدا به دلیل ناآشنا بودن بنده با ضبط صداست و امیدوارم ببخشید :))
تا اینجا که مشارکت خوب بوده. امیدوارم خیلی از دوستان شرکت کنن و خودشون رو محک بزنن. اول از همه هم به نظرم باید مربیها جلودار این چالش باشن تا به ما انگیزه بدن
پس امیدوارم چالش تقلید صدای بعدی رو با دوتا سکانس/صحنه تفکیکشده داشته باشیم که خانمها از این بابت مشکلی نداشته باشن.
البته همه باید تو انتخاب سکانس شریک باشن و سکانس مورد علاقهشون رو بگن تا تنوع خوبی توی چالش برقرار بشه