سلام دوستان صمیمی اولین باره که صدامو ضبط کردم و توی تالار میذارم! لطفا نظر بدید و کمک کنید تا بتونم ارتقا پیدا کنم. ممنونم و پیشاپیش عذرخواهی میکنم بابت اشتباهاتم.
سلام. من نمیدونم چند مدته زبان میخونید اما بیانتون عالیه، تلفظتون خیلی خوبه
نکاتی که باید بیشتر بهش توجه کنید:
در اکثر جملات intonation جملات درست نیست مخصوصا زمان بیان فاعل. جملهی خبری باید با intonation خبری ادا بشه.
تلفظ ing، ینگ نیست. یه بومی زبان یا اصلا g رو تلفظ نمیکنه یا تو دماغی تلفظ میکنه.
تلفظ حرف l باید غلیظ بشه و از تلفظ فارسیش فاصله بگیره.
استرس بعضی از کلمات رو هم رعایت نمیکردین که با تمرین و شنیدن مداوم درست میشه.
در کل عالی بود اگه سطحتونم بدونم نظر دقیقتری میتونم بدم.
حتما بازهم صداتونو ضبط کنید ما هم لذت ببریم هم نظر بدیم.
سلام دوست عزیز
تبریک میگم بابت شروع خوبتون
بیان خیلی خوبی دارین. ادم دوست داره از شما داستان بشنوه
آفرین به شما
به امید موفقیت بیشتر و بیشتر
سلام دوست عزیز و هنرمند خانم @majedzohreh
مهمتر از نحوه ی بیان و ارائه تون لازم هست شجاعت حضور و لتس تاک تون رو تبریک بگم و جای تقدیر داره و امیدوارم مسیر پیشرفت تون رو با همین روش خودتون شاهد باشید.
خانم پری عزیز منتظر حضور شما در عرصه لتس تاک هستیم؛ و بابت نکاتی که فرمودید ممنون
سلام خانم نیکنام عزیز. مرسی
زیاد منتظرتون نمیذارم.
با یه موضوع متفاوت در خدمت اعضا خواهم بود
خیلی ممنونم از اینکه وقت گذاشتید و صدای پرغلط منو تحمل کردید و شنیدید:blush: و خیلی خوشحالم دوستان صادقی همچون شماها دارم. چشم به همه نکاتی که لطف کردید یادآور شدید توجه خواهم کرد و اصلاح میکنم در وویس های بعدی:rose:
سپاسگزارم خانم دوستی😊 شما لطف دارید🌹حتما ایراداتم رو بگید خوشحال میشم🌹
سپاسگزارم بی نهایت:tulip:
مرسی آقا کامبیز:tulip:خیلی خوشحالم کردید وقت گذاشتید و زحمت کشیدید برام وویس انگلیسی گذاشتید خیلی دلم میخواست جوابتون رو انگلیسی بدم ولی ذوق زده شدم از اینهمه تعریف شما:grinning_face_with_smiling_eyes:گفتم اولین باره فارسی بنویسم و احساساتم رو بیان کنم و قول میدم منبعد فارسی ننویسم:blush:این از این قسمت:blush:
بله یادمه گفته بودید آقای ماجد:grinning_face_with_smiling_eyes:
من زهره ماجدی هستم اهل رامسر(تقریبا همشهری شما:blush:تی بلا می سر:grinning_face_with_smiling_eyes: ولی از سال 80 خانوادگی به تهران مهاجرت کردیم به دلیل شرایط شغلی)
خوشبختانه و متاسفانه مترجمی زبان انگلیسی خوندم، فارغ التحصیل 81 هستم! متاسفانه به این دلیل گفتم چون کارمند یه اداره شدم که کارم هیچگونه ارتباطی با زبان انگلیسی نداشت و سال 93 استعفا دادم و الان هم جواهرتراش هستم و در کنارش زبان کار میکنم! در ضمن ممنونم از حسن نظرتون به کار هنری بنده🌷
یک سالی هست با زبانشناس آشنا شدم ولی بصورت جدی کار نکردم، توی انتخاب دوره های آموزشی این شاخه و اون شاخه کردم!!! و همینجا از آقای ناصری عزیز عذرخواهی میکنم چون به حرف ایشون گوش نکردم، ایشون فرمودن از انگلیسی قدرت شروع کنم ولی من اعتماد به نفس نداشتم و از سطح پایینتری شروع کردم و یه مدت دلزده و خسته شدم! ولی یقین داشتم که تیم زبانشناس و نرم افزار زبانشناس فقط میتونه کمکم کنه که جسارت و شجاعتم رو دوباره بدست بیارم! من این درس رو 25 بار گوش کردم تکنیک سایه رو پیاده کردم و سومین ضبطم رو توی تالار گذاشتم، شاید عجله کردم و باید بیشتر تکرار میکردم و بهترین وویس رو میذاشتم!! به هر حال الان با کمک شما عزیزان مصمم تر از گذشته و با ریتم و برنامه دارم کار میکنم. با شنیدن وویس خانم نسیم یاس و خانم دوستی انگیزه ام خیلی بیشتر شد. ببخشید پرحرفی کردم😊
خیلی هم خوب، خیلی هم عالی
به قول آل ایرز اینگلیشی ها :
We believe in Connection NOT Perfection
خواهش میکنم. اتفاقا خیلی خوب بود و من لذت بردم.
خواهش میکنم بانو
برای ایراد گرفتن زمان زیاد هست الان بهتره نکات مثبت کارتون رو از دید بقیه ببینید و از زبان خوندنتون لذت ببرید
کمکم که پیشرفت کردین بهترین منتقد خودتون میشین. به عالی شدن خودتون شک نکنید و با قدرت ادامه بدید
مرسی. همه لطف دارید که بهم روحیه میدید:tulip:
مررررسی یه دنیا ممنونم:blush: بله روحیه ام همینطوره و همیشه نیمه پر لیوان رو می بینم:blush: توی دوره دانشجوییم ترم اول و دوم خیلی جسور بودم و اولین نفر میرفتم بالای سن و خلاصه داستان میگفتم و غلط و غلوط زیادی داشتم ولی استادمون میگفت همین که اومدی بالای سن یعنی یه پله جلوتر از بقیه ای:grinning_face_with_smiling_eyes: حالا اینجا هم خوشحالم بالاخره تابو شکست و شروع کردم:blush: با صبوری و سعه صدر شما عزیزان زبانشناس که منو تحمل میکنید حتما موفق خواهم شد
عزیزم بعد از خوندن نظرتون دوباره وویسم رو گوش کردم و به اشتباهاتم پی بردم! دقیقا ایرادات خوبی رو اشاره کردید! سعی میکنم تکرار نکنم! در خصوص اینتونیشن هم باید بیشتر دقت کنم چون هنگام خوندن غرق داستان شده بودم و توجهم روی درست ادا کردن کلمات بود و جمله از دستم در میرفت:cry:
عالیه
درود به شما
انشالله شاهد پیشرفت حداکثریتون باشیم
ممنونم عزیزم🌷، انشاالله