سلام خدمت دوستان گرامی.
حالتون چطوره؟
من برگشتم. یکم درگیر بودم نشد در خدمت باشم و همینطور رفته بودم عیادت یکی از دوستام.
خب دوستان یه زحمت بکشید چند تا سکانس خوب معرفی کنید که بریم برای چالش این هفته
سلام خدمت دوستان گرامی.
حالتون چطوره؟
من برگشتم. یکم درگیر بودم نشد در خدمت باشم و همینطور رفته بودم عیادت یکی از دوستام.
خب دوستان یه زحمت بکشید چند تا سکانس خوب معرفی کنید که بریم برای چالش این هفته
سریال before sunset
دقیقه ی ۱۶:۳۰ تا ۱۶:۵۵
سِلین (شخصیت زن) حرف میزنه
…
اوایل انیمیشن موانا هم خوبه
…
دیییییگه سریال سخت بخوایم بگیم suits
باید بگردم ببینم کدوم سکانسش خوبه
این فیلم فوقالعادهس
هر سه قسمتش
منم موافقم
فک کنم فیلم سینمایی باشه!!!
این قسمت دومشه فک کنم…
خیلی زیاد
سلام اقای کامبیز خوبم خداروشکر
شما خوب هستید ؟
این فیلم سه گانه ست
اینی که من گفتم دومیشه
لوئیس سی.کی علاوه بر اینکه نابغهی بلامنازع کمدی حال حاضر دنیاست؛ یه ویژگی بخصوص دیگه داره: به بهترین شکل ممکن زبان انگلیسی حرف میزنه. برای همین بنظرم از مناسبترین محتواهای موجود برای تقویت لسینینگ، سریالها و استندآپهای لوئی هستش. دو تا سکانس زیر از سریال Louie هستش. تو ویدئوی دوم، متوجه شدن دیالوگهای خلبان خودش یه چلنجه!
فک نکنم این مناسب باشه برای همهی اعضا. باید یه چیزی باشه که اعضای با سطح متوسط هم بتونن انجامش بدن. علاوه بر این باید متن دیالوگ رو هم داشته باشین
ویدئوی دوم رو موافقم، البته متوجه شدن دیالوگ ویدئوی دوم سخته، چیز خاصی نداره وگرنه. ویدئوی اول متوجه نشدم از چه نظری مناسب نیست؟ جملات کوتاهه، واژهها هم نسبتا ابتدائی هستن. حتی دیالوگ انیمیشنها از این خیلی سختترن!
البته میگردم و فیلم یا سریالی با دیالوگهای سادهتر پیدا میکنم. معمولاً سیتکامها دیالوگهای سادهتری دارن.
اجرای دیالوگهای سریع و کوتاه سختتره. سرعتش خیلی بالاست و تمرین زیاد میخواد. همزمان باید به جای دو گوینده حرف زد
هری پاتر و یادگاران مرگ (۲)
1:34:47 - 1:35:40