وویس داستان کوتاه 4 انگلیسی قدرت

درود بر خانواده گرم و صمیمی زبانشناس😊
لطفا به صدام گوش کنید و نظر بدید مخصوصا مربیان عزیز! خودم احساس میکنم یه کمی پیشرفت دارم😊امیدوارم همه موفق باشند.
سپاسگزارم:tulip::tulip::tulip::tulip:

8 پسندیده

با سلام
اره خیلی خوب بود
علاوه بر پیشرفتتون در مکالمه فکر کنم سرماخوردگیتون و گرفتگی صداتون هم پیشرفت داشته(دیگه افتادیم تو فصل زمستون)انشالله بهتر بشین(خدا کنه اشتباه کرده باشم بابت سرماخوردگیتون) و تن صداتون واسه گوینده رادیو خیلی خوب هست
موفق باشید در همه حال

سلام آقا ابوالفضل😊ممنونم که گوش دادید. سپاس
بله دقیقا دو سه روزه که بهتر شدم چون آب نمک بخور دادم و اوضاع سینوس هام بهتر شده! سرما نخوردم! سینوزیت و آلرژی دارم و بینیم اذیتم میکرد!
ممنونم از حسن نظرتون به صدام ولی نه در حد گویندگی:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:خوبه دیگه چون دوستامو دوست دارم از مسخره کردنم ناراحت نمیشم:wink:ولی انصاف نیست که منو دست بندازید:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 پسندیده

اختیار دارین این چه حرفیه جسارت نکردم جدی گفتم

خیلی ممنونم:blush:لطف دارید:tulip::tulip:

1 پسندیده

خیلی عالی بود, بسیار واضح حرف میزنید و من از طرز داستانگوییتون خیییلی خوشم اومد,
عاااااالی بود. موفق باشید. تلفظتونم دوست داشتم. چقدر خوب که با صدا و ویسهای دیگه ترکیب کرده بودید و بسیار جالبترش کرده بودید.

سلام
develop چک کنید
و him ای زیادی ایه
اگه متوجه بشین چی دارم میگم :sweat_smile::sweat_smile:
اونم چک کنید در کل .موفق باشید

سلام خانوم آتینه عزیز( احتمالا شما همون آتوسا خانوم هستید که از آقا کامبیز شنیدم توی وویس ها و نظراتشون)
خیلی خوشبختم که دوستی مثه شما دارم و گرانبهاترین سرمایه که وقتتون باشه رو برام گذاشتید:clap::rose:ممنونم از حسن توجه و نظرتون و تعریف و تمجید تون، حسابی انرژی گرفتم:blush:، سپاس:rose::rose:خیلی لطف دارید. موفق باشید

1 پسندیده

سلام دوست عزیز. نمیدونم آقا هستید یا خانم?? در هر صورت خیلی خوشحالم که وقت گذاشتید و دو تا اشکال خیلی خوبی ازم گرفتید و بسیار بجا بود، چک کردم شما درست گفتید استرس و تکیه روی بخش دوم develop میباشد ولی من روی بخش اول استرس گذاشتم و نادرست بوده!!! و همچنین him که خیلی برام جالب بود!:blush::blush:کلی خندیدم چون غرق احساس شده بودم و زیادی کشیدم!!!
خیلی خیلی خوشحال شدم که اینقدر وقت گذاشتید و با دقت گوش کردید:clap::rose::blush:سپاس فراوان

1 پسندیده

خیلی عالی بود زهره جان :heart_eyes:

سلام فاطمه خانوم عزیز. ممنونم که وقت گذاشتید گوش دادید:tulip::tulip:امیدوارم شما هم موفق باشید:tulip::blush:

سلام بانوی عزیز؛این بهترین اتفاق و نتیجه هست.
:clap::clap:
وویس تون عالی بود کاملا با قدرت، مطمئنم پیشرفت شما با سرعتی بیش از آنچه انتظار دارید اتفاق می افتد.

بله خودشم. :kissing_smiling_eyes:
موفق باشید. من واقعا لذت بردم. :heart_eyes::heart_eyes:

خواهش میکنم گلم ارزششو داشت .موفق باشی:+1::sparkling_heart:

از همه دوشتان خوبم که به من دلگرمی می دهند، صمیمانه سپاسگزارم:tulip::tulip::tulip:قدر دوستی های خالصانه و محبت های بی دریغ شماها رو میدونم:gift_heart::tulip:آرزوی موفقیت برای همه دارم.