درود بر خانواده گرم و صمیمی زبانشناس😊
لطفا به صدام گوش کنید و نظر بدید مخصوصا مربیان عزیز! خودم احساس میکنم یه کمی پیشرفت دارم😊امیدوارم همه موفق باشند.
سپاسگزارم:tulip:
با سلام
اره خیلی خوب بود
علاوه بر پیشرفتتون در مکالمه فکر کنم سرماخوردگیتون و گرفتگی صداتون هم پیشرفت داشته(دیگه افتادیم تو فصل زمستون)انشالله بهتر بشین(خدا کنه اشتباه کرده باشم بابت سرماخوردگیتون) و تن صداتون واسه گوینده رادیو خیلی خوب هست
موفق باشید در همه حال
سلام آقا ابوالفضل😊ممنونم که گوش دادید. سپاس
بله دقیقا دو سه روزه که بهتر شدم چون آب نمک بخور دادم و اوضاع سینوس هام بهتر شده! سرما نخوردم! سینوزیت و آلرژی دارم و بینیم اذیتم میکرد!
ممنونم از حسن نظرتون به صدام ولی نه در حد گویندگی:grinning_face_with_smiling_eyes:خوبه دیگه چون دوستامو دوست دارم از مسخره کردنم ناراحت نمیشم:wink:ولی انصاف نیست که منو دست بندازید:grinning_face_with_smiling_eyes:
اختیار دارین این چه حرفیه جسارت نکردم جدی گفتم
خیلی ممنونم:blush:لطف دارید:tulip:
خیلی عالی بود, بسیار واضح حرف میزنید و من از طرز داستانگوییتون خیییلی خوشم اومد,
عاااااالی بود. موفق باشید. تلفظتونم دوست داشتم. چقدر خوب که با صدا و ویسهای دیگه ترکیب کرده بودید و بسیار جالبترش کرده بودید.
سلام
develop چک کنید
و him ای زیادی ایه
اگه متوجه بشین چی دارم میگم
اونم چک کنید در کل .موفق باشید
سلام خانوم آتینه عزیز( احتمالا شما همون آتوسا خانوم هستید که از آقا کامبیز شنیدم توی وویس ها و نظراتشون)
خیلی خوشبختم که دوستی مثه شما دارم و گرانبهاترین سرمایه که وقتتون باشه رو برام گذاشتید:clap:ممنونم از حسن توجه و نظرتون و تعریف و تمجید تون، حسابی انرژی گرفتم:blush:، سپاس:rose:خیلی لطف دارید. موفق باشید
سلام دوست عزیز. نمیدونم آقا هستید یا خانم?? در هر صورت خیلی خوشحالم که وقت گذاشتید و دو تا اشکال خیلی خوبی ازم گرفتید و بسیار بجا بود، چک کردم شما درست گفتید استرس و تکیه روی بخش دوم develop میباشد ولی من روی بخش اول استرس گذاشتم و نادرست بوده!!! و همچنین him که خیلی برام جالب بود!کلی خندیدم چون غرق احساس شده بودم و زیادی کشیدم!!!
خیلی خیلی خوشحال شدم که اینقدر وقت گذاشتید و با دقت گوش کردید:clap:سپاس فراوان
خیلی عالی بود زهره جان
سلام فاطمه خانوم عزیز. ممنونم که وقت گذاشتید گوش دادید:tulip:امیدوارم شما هم موفق باشید:tulip:
سلام بانوی عزیز؛این بهترین اتفاق و نتیجه هست.
وویس تون عالی بود کاملا با قدرت، مطمئنم پیشرفت شما با سرعتی بیش از آنچه انتظار دارید اتفاق می افتد.
بله خودشم.
موفق باشید. من واقعا لذت بردم.
خواهش میکنم گلم ارزششو داشت .موفق باشی:+1:
از همه دوشتان خوبم که به من دلگرمی می دهند، صمیمانه سپاسگزارم:tulip:قدر دوستی های خالصانه و محبت های بی دریغ شماها رو میدونم:gift_heart:آرزوی موفقیت برای همه دارم.